Gość: Łukasz Sztuka całowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu Ja też bardzo lubie całowanie niestety nie mam kogo całować już od dwóch lat: (((( strasznie mi smutno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulinka:D Sztuka całowania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu Ja tam bardzo lubię się całować, pamiętam ilu było partnerów, ale nie pamiętam już ile razy:P Jestem jeszcze młoda... Ale to naprawdę podniecające!!! Nie wyobrażam sobie jakbym miała tego nie robić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olii Sztuka całowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu Polecam jeszcze prrawie ssanie warg partnera; czasem i delikatne odsuwanie sie i przymykanie ust działą pobudzająco ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulinka:D Sztuka całowania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu cieszę się również, ze są ludzie którzy chcą się całować bez zobowiazania, bez związku... to jest dobre, bo nie trzeba z kimś chodzić specjalnie bo to, żeby się tylko lizać xP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy Sztuka całowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu Każdy całus jest dobry!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulinka:D Sztuka całowania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu lizańsko dobra rzecz xD mam dziś ochotę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrs. Eva Vian Sztuka całowania IP: *.tvgawex.pl 20 lat temu Przykro mi, ale uważam, iż to strasznie żenujące i żałosne. Wstyd mi by było, gdybym miała te style zaproponować partnerowi. Wstyd, że oferuję mu takie śmieszne rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bronek Sztuka całowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu jaki lol co to wogole jest. hahaha. wiecej tkich zabawnych zeczy :) smiech to zdrowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renia1613 Sztuka całowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu A jak sie nie masz z kim calowac??? To co wtedy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel19 Sztuka całowania IP: *.org 20 lat temu Przeciez to podstawa zwiazku czym byłby sam sex bez całuska to tak samo sztuka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lemur Sztuka całowania IP: *.daminet.pl 20 lat temu z pocałunków ust zejdź na szyje aż w okolice piersi - nie znam dziewczyny która sie nie rozpłynie i nie postanowi kontynuować .. pieszczot = ) PoZdraWiaM =D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Sztuka całowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu Wspaniała strategia :) Musze sprobowac , pozdro dla Ciebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter Sztuka całowania IP: *.aster.pl 20 lat temu Rzeczywiście.. pocałunek to rzecz normalna w związku. Gdybyście zobaczyli nastoletnią parę całującą się naprzykład na przystanku (bodajże 15 letnia para) to co byście pomyśleli? Przyznam się, że mam 16 lat. Chciałbym dowiedzieć się co o tym myślicie. Piszcie proszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulinka:D Re: Sztuka całowania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu pomyślałabym, że im fajnie i że też chcę :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazah Sztuka całowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu zasysanie dolnej wargi - niezle jak dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tyna Sztuka całowania IP: *.icpnet.pl 20 lat temu To jest dodra informacja dla tych który szukają nowych wrarzeń, a co z zrobic jesli sie nie potrafi całowac to tez powinno zostac wziete pod uwage pomyslcie nad tym!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A_narchistka Sztuka całowania IP: *.autocom.pl 20 lat temu Gdybym jeszcze miała się z kim całować ... eh życie, życie :) :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysztofer666 Sztuka całowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A_narchistka Sztuka całowania IP: *.autocom.pl 20 lat temu do krzysztofer666 ... to było mocne :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm... Sztuka całowania IP: *.85-237-187.tkchopin.pl 20 lat temu Najlepszy jest styl motylkowy hmm...a cdo sadzicie o tym zeby sie rzucic na pierwsza lepsza osobe i zaczac ja calowac z tego tekstu to wynika...<lo2> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaeshi Re: Sztuka całowania IP: *.adm.tekomnet.net 20 lat temu Ja jestem za ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A_narchistka Sztuka całowania IP: *.autocom.pl 20 lat temu do ostatniego komentarza ... no przyznam szczeze ekstremalne rozwiazanie :D Odpowiedz Link Zgłoś
belefegor uwielbiam sie calowac 20 lat temu Dlatego, mimo moich 45 lat :-) caluje sie codziennie na wszystkie opisane sposoby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ug Re: uwielbiam sie calowac IP: *.wroclaw.mm.pl 18 lat temu Jak się tak lubisz całować, to pocałuj się w d u p ę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olcia Sztuka całowania IP: *.autocom.pl 20 lat temu Nie rozumiem jak mam sie całować mam włozyć jezyk i gdzie usta ? Co z tym jezykiem robic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: golom Re: Sztuka całowania IP: *.server.ntli.net 20 lat temu przez lekko rozwarte usta polonczone pocaunkiem jezyk do ust drugich w poszukiwaniu jezyka drugiego wlooz a jak jusz znajdziesz to piesc go troszkie raz lewej raz z prawej chwil pare uniesienia w roskoszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exe Re: Sztuka całowania IP: *.zicom.pl 20 lat temu wszystko delikatnie, to on powinien pokazac ci jak to robic. delikatnie zetknijcie sie ustami, rozszerz usta ale tak do polowy, i troszke wysun jezyk, on zacznie cie swoim jezykiem gladzic po twoim, zobaczysz jak sie to dzieje i rob tak samo. dobra rada, rozluznij wargi i jezyk, jak tego nie zrobisz bedzie myslal ze ma w ustach kolek zamiast twojego jezyka. jeszcze jedna dobra rada, zamiast szminki, miod na wargi, pozniej bedziesz miala bosko delikatnie aksamitne, sama przyjemnosc, tylko calowac i calowac ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do olcia Sztuka całowania IP: *.autocom.pl 20 lat temu to samo wyjdzie zobaczysz ;} takie błądzenie jezykem samo w sobie jest podniecajace ... a najlepiaj jak chcesz sie calowac z jeżyczkiem jest odwrócic głowe w poprzeg wtedy nosem niebedziesz przeszkadzac partnerowi jak juz wsadzisz jezyk to scenariusz sam sie dalej napisze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saba Sztuka całowania IP: 84.38.160.* 20 lat temu Wydaje mi sie ze pocałunek to bardzo dobra forma poprawnego związku =DD ... po przez pocałunek mozemy blizej się poznać =)) =))... ale nie przez zwłykłe buzi .. ;// lecz znaczenie cos więcej ;];]... =D=D gdyby nie pocałunek to luidzie związani ze sobą nie potrafili bez słuw powiedzieć ze sie kocha ... lecz sądze ze do pocałynku nie trzeba techniki .. tylko wyczucie ... prawdziwi ludzie kturzy sie kochają chociaz by w ogule nie umnielii całować ze soba by potrafili... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Świetlik Sztuka całowania IP: *.kepno.mm.pl 20 lat temu Czekam aż mnie tak pocałujesz Agatko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A_narchistka do golom (czy jak tam sie nazywasz) IP: *.autocom.pl 20 lat temu niezły muszisz byc w całowaniu :) Odpowiedz Link Zgłoś