pumpernikiel76 20 lat temu Witam. Wiadomo że spodnie biodrówki jeszcze ciągle cieszą sie popularnością. Mam pytanko mozę ktoś z was wie jak obniżyć stan w spodniach. Dodam że to są dżinsy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziewice Re: Biodrówki 20 lat temu czym jest stan w spodniach? Wojek Stan? pumpernikiel76 napisała: > Witam. Wiadomo że spodnie biodrówki jeszcze ciągle cieszą sie popularnością. > Mam pytanko mozę ktoś z was wie jak obniżyć stan w spodniach. Dodam że to są > dżinsy... Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Biodrówki 20 lat temu pumpernikiel76 napisała: > to szkoda mi ciebie :-/ jak jestes facetem i sie takimi pie..mi przejmuejsz to mi ciebie rowniez szkoda :) Odpowiedz Link Zgłoś
chani-nr1 Re: Biodrówki 20 lat temu najlepiej zanieśc do krawcowej.. ja tak zrobiłam - nie z dzinsami, ale innymi spodniami z ciężkiego materiału. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Biodrówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu obetnij pasek:))) oczywiście jeśli masz jakiekolwiek pojęcie o szyciu... Odpowiedz Link Zgłoś