Dodaj do ulubionych

Infekcja pochwy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
czy macie jakis dobry domowy sposob na taka infekcje? czasami to sie zdarza,
a nie zawsze mam jak isc do lekarza wiec prosze o sprawdzone sposoby lub leki
bez recepty ktore na pewno pomoga...
Obserwuj wątek
    • Gość: Tania Re: Infekcja pochwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
      Poszukaj na forum Zdrowie kobiety.
      Tam kobitki dzielą się radami na temat własnych kobiecych chorób
      • Gość: asiunia Re: Infekcja pochwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
        bardzo dziekuje za informacje :)
        • monikate Re: Infekcja pochwy 20 lat temu
          Potraktuj naturalnym jogurtem. Jak nie przejdzie przez weekend, to do lekarza!
            z tym jogurtem to powaznie?
            • monikate Re: Infekcja pochwy 20 lat temu
              Jak najbardziej poważnie. Sama tak nieraz robiłam z dobrym skutkiem.
              • Gość: Janko Re: Infekcja pochwy Asiunia IP: *.pl / *.enterpol.pl 20 lat temu
                Dziewczynko,tobie się pomyliły fora.Za dużo było procentów?
                • Gość: katz Re: Infekcja pochwy Asiunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
                  I otwory do wlewu też się pomyliły.
                  Jogurt to raczej na kaca doustnie, a nie dowcipnie.DD
                  • Gość: asiunia Re: Infekcja pochwy Asiunia IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 20 lat temu
                    janko jestes chamem!!!!
      • weisefrau Re: Infekcja pochwy 20 lat temu
        Jogurt "dowcipnie" super działa przy grzybicach. Stringi natomiast zapewnią ci
        gratis paskudne infekcje pochwy i cewki moczowej bakteriami coli. Dobrze byłoby
        te infekcje zdiagnozować ( tzw. badanie czystości pochwy). Częste infekcje
        grzybicze mogą też świadczyć o cukrzycy :-(
    • Gość: renka Re: Infekcja pochwy IP: *.fonet.pl / 195.117.234.* 20 lat temu
      Nie raz też mi się to zdarza. Robię wtedy płukankę z nadmanganianu potasu
      (apteka ok. 5 zł). To takie malutkie tabletki farbujace wodę na fioletowo. Już
      po 2-3 płukaniach przechodzi. Niestety płyn ten bardzo barwi wszystko na
      brzydki brązowy kolor. Dlatego używam rękawiczek gumowych i robię to nad
      sedesem lub bidetem. Raz dostałam "swędziawki" na wyjeździe. Nic nie miałam.
      Koleżanka poradziła mi maść Clotrimazolu 1% (ok. 3zł). Też dobre, ale ja mam
      wielkie wątpliwości jak głęboko tę maść aplikować. A tak wogóle to zauważyłam,
      że jak dodatkowo wypłuczę bieliznę 2 razy w ciepłej wodzie to nic mi się nie
      przyplątuje z tych tematów.
        czyli to moze byc sprawa bielizny? bo nie wiem zupelnie skad taka infekcja sie
        pojawia, dbam o siebie, codziennie uzywam plynu do higieny intymnej, w czasie
        okresu dbam jeszcze bardziej niz zwykle wiec zupelnie nie wiem skad to sie
        bierze, czy od tego ze nosze stringi ktore leza bardzo blisko przy ciele?
        • Gość: Bobma Re: Infekcja pochwy IP: *.pl / *.enterpol.pl 20 lat temu
          pewnie z tej pozycji " na jeżdżca"
            zal mi ludzi ktorxy maja takie teksty... chyba w dziecinstwie braklo im milosci
            rodzicielskiej...
            • Gość: aga Re: Infekcja pochwy ----- asiunia IP: 80.54.169.* 20 lat temu
              To po analu ktory preferujesz
    • Gość: koza031 Re: Infekcja pochwy IP: *.chello.pl 20 lat temu
      Calendulin-nagietkowe tabletki dopochwowe (bez recepty)
      • Gość: Ar Re: Infekcja pochwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
        Ja mialam podobne problemy bardzo czeto.tak,ze co 2 tyg. ladowalam u
        lekarza,choc dbalam o siebie jak nalezy.I zaczelam bacznie obserwowac od czego
        to moze byc i tak zrezygnowalam z majtek ze sztucznych tworzyw.Teraz tylko
        bawelniane,stringi okazyjnie,mam jeden wybrany plyn do intymnej AA w bialej
        butelce,bo po innych zawsze mialam to samo.Majtki piore recznie w proszku dla
        dzieci i dodatkowo prasuje (tak mi kazala ginekolog)dziala od roku (odpukac nie
        mialam infekcji.
        • Gość: asiunia Re: Infekcja pochwy IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 20 lat temu
          kurcze, mam duzo koronkowych stringow, nie potrafie sie przerzucic na zwykle
          majtli, ale moze po prostu bawelniane stringi cos pomoga? plyn do higieny tez
          zmienie, moze cos to da. a czy prasowanie bielizny naprawde ma wplyw na
          infekcje?
          • Gość: Ar Re: Infekcja pochwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
            Przede wszystkim zmien proszek,bo moga ciebie uczulac i stad masz te
            dolegliwosci.Prasowanie- pod wplywem wysokiej temperatury zabijane sa zarazki ,
            przyjemniej sie nosi wyprasowane majtki(choc niektorzy uwazaja to za dziwactwo.
            Zwroc uwage na majtki, koronkowe moga podrazniac intymne czesci ciala.Wybierz
            gladnie i zdecydowanie bawelniane,zadnych sztucznych!!!!
    • Gość: jolla7 Re: Infekcja pochwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
      nasiadówki w korze dębu i naturakny jogort , polecam.
      • Gość: asiunia Re: Infekcja pochwy IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 20 lat temu
        bardzo dziekuje za te wszytkie rady, na pewno sie zastosuje :) pozdrawiam
        wszystkich :)
        • Gość: aga Re: Infekcja pochwy IP: 80.54.169.* 20 lat temu
          Zmieniłaś asiuniu IP
            a co to takiego IP nic nie zmienialam ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka