Gość: asiunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu czy macie jakis dobry domowy sposob na taka infekcje? czasami to sie zdarza, a nie zawsze mam jak isc do lekarza wiec prosze o sprawdzone sposoby lub leki bez recepty ktore na pewno pomoga... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tania Re: Infekcja pochwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu Poszukaj na forum Zdrowie kobiety. Tam kobitki dzielą się radami na temat własnych kobiecych chorób Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiunia Re: Infekcja pochwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu bardzo dziekuje za informacje :) Odpowiedz Link Zgłoś
monikate Re: Infekcja pochwy 20 lat temu Potraktuj naturalnym jogurtem. Jak nie przejdzie przez weekend, to do lekarza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiunia Re: Infekcja pochwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu z tym jogurtem to powaznie? Odpowiedz Link Zgłoś
monikate Re: Infekcja pochwy 20 lat temu Jak najbardziej poważnie. Sama tak nieraz robiłam z dobrym skutkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janko Re: Infekcja pochwy Asiunia IP: *.pl / *.enterpol.pl 20 lat temu Dziewczynko,tobie się pomyliły fora.Za dużo było procentów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katz Re: Infekcja pochwy Asiunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu I otwory do wlewu też się pomyliły. Jogurt to raczej na kaca doustnie, a nie dowcipnie.DD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiunia Re: Infekcja pochwy Asiunia IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 20 lat temu janko jestes chamem!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
weisefrau Re: Infekcja pochwy 20 lat temu Jogurt "dowcipnie" super działa przy grzybicach. Stringi natomiast zapewnią ci gratis paskudne infekcje pochwy i cewki moczowej bakteriami coli. Dobrze byłoby te infekcje zdiagnozować ( tzw. badanie czystości pochwy). Częste infekcje grzybicze mogą też świadczyć o cukrzycy :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renka Re: Infekcja pochwy IP: *.fonet.pl / 195.117.234.* 20 lat temu Nie raz też mi się to zdarza. Robię wtedy płukankę z nadmanganianu potasu (apteka ok. 5 zł). To takie malutkie tabletki farbujace wodę na fioletowo. Już po 2-3 płukaniach przechodzi. Niestety płyn ten bardzo barwi wszystko na brzydki brązowy kolor. Dlatego używam rękawiczek gumowych i robię to nad sedesem lub bidetem. Raz dostałam "swędziawki" na wyjeździe. Nic nie miałam. Koleżanka poradziła mi maść Clotrimazolu 1% (ok. 3zł). Też dobre, ale ja mam wielkie wątpliwości jak głęboko tę maść aplikować. A tak wogóle to zauważyłam, że jak dodatkowo wypłuczę bieliznę 2 razy w ciepłej wodzie to nic mi się nie przyplątuje z tych tematów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiunia Re: Infekcja pochwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu czyli to moze byc sprawa bielizny? bo nie wiem zupelnie skad taka infekcja sie pojawia, dbam o siebie, codziennie uzywam plynu do higieny intymnej, w czasie okresu dbam jeszcze bardziej niz zwykle wiec zupelnie nie wiem skad to sie bierze, czy od tego ze nosze stringi ktore leza bardzo blisko przy ciele? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bobma Re: Infekcja pochwy IP: *.pl / *.enterpol.pl 20 lat temu pewnie z tej pozycji " na jeżdżca" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiunia Re: Infekcja pochwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu zal mi ludzi ktorxy maja takie teksty... chyba w dziecinstwie braklo im milosci rodzicielskiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Infekcja pochwy ----- asiunia IP: 80.54.169.* 20 lat temu To po analu ktory preferujesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza031 Re: Infekcja pochwy IP: *.chello.pl 20 lat temu Calendulin-nagietkowe tabletki dopochwowe (bez recepty) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ar Re: Infekcja pochwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu Ja mialam podobne problemy bardzo czeto.tak,ze co 2 tyg. ladowalam u lekarza,choc dbalam o siebie jak nalezy.I zaczelam bacznie obserwowac od czego to moze byc i tak zrezygnowalam z majtek ze sztucznych tworzyw.Teraz tylko bawelniane,stringi okazyjnie,mam jeden wybrany plyn do intymnej AA w bialej butelce,bo po innych zawsze mialam to samo.Majtki piore recznie w proszku dla dzieci i dodatkowo prasuje (tak mi kazala ginekolog)dziala od roku (odpukac nie mialam infekcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiunia Re: Infekcja pochwy IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 20 lat temu kurcze, mam duzo koronkowych stringow, nie potrafie sie przerzucic na zwykle majtli, ale moze po prostu bawelniane stringi cos pomoga? plyn do higieny tez zmienie, moze cos to da. a czy prasowanie bielizny naprawde ma wplyw na infekcje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ar Re: Infekcja pochwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu Przede wszystkim zmien proszek,bo moga ciebie uczulac i stad masz te dolegliwosci.Prasowanie- pod wplywem wysokiej temperatury zabijane sa zarazki , przyjemniej sie nosi wyprasowane majtki(choc niektorzy uwazaja to za dziwactwo. Zwroc uwage na majtki, koronkowe moga podrazniac intymne czesci ciala.Wybierz gladnie i zdecydowanie bawelniane,zadnych sztucznych!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolla7 Re: Infekcja pochwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu nasiadówki w korze dębu i naturakny jogort , polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiunia Re: Infekcja pochwy IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 20 lat temu bardzo dziekuje za te wszytkie rady, na pewno sie zastosuje :) pozdrawiam wszystkich :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiunia Re: Infekcja pochwy IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 20 lat temu a co to takiego IP nic nie zmienialam ... Odpowiedz Link Zgłoś