Dodaj do ulubionych

jestem w dołku

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19 lat temu
i nie wiem jak sobie poprawić nastrój.
Obserwuj wątek
    • osika4 Re: jestem w dołku 19 lat temu
      Czego od nas oczekujesz???
    • Gość: MM Re: jestem w dołku IP: *.pl 19 lat temu
      Ja też od dłuzszego czasu
    • renmik Re: jestem w dołku 19 lat temu
      W zasadzie nic nie oczekuję ale ... tak mi źle , tak mi źle , tak mi szaro....
      Chciałabym z kims pogadać..... albo pomilczec.......
      • lustroo Re: jestem w dołku 19 lat temu
        wypisz na kartce po lewej wszystkie za , a po prawej przeciw. Czego jest
        więcej? Może cos można zmienić, poprawić, komuś się zwierzyć. Uszy do góry :)
      • Gość: milka Re: jestem w dołku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19 lat temu
        renmik pogadaj lepiej, albo się zakochaj to uskrzydla. Też się chcę zakochać nawet platonicznie . Renmik jak chcesz podaj nr gg lub ID na Skypie rozmówcy się znajdą gwarantuje
    • Gość: ixi Re: jestem w dołku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19 lat temu
      a może coś słodkiego na poprawę nastroju:))
      jeszcze tylko dwa dni do weekendu :))
    • Gość: wiki194 Re: jestem w dołku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19 lat temu
      czasem człowiekowi potrzebny jest taki dołek, żeby potem sobie
      powiedzieć:poradziłam sobie, zobaczysz dostaniesz nowych skrzydeł i znów
      przyjdzie piekny dzień, atak w ogóle to włącz sobie muzykę i zatańcz, na pewno
      przyjdzie ulga
      • Gość: mamcia Re: jestem w dołku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19 lat temu
        tylko nic słodkiego !!!tyłek rośnie fałdki na brzuszku i już nie dołek a dół
        jak lej po bombie...znam to z doświadczenia . Ja idę do psiapsiółki którą znam
        od podstawówki , robimy sesję ,,u psychoanalityka" czyli narzekamy na cały
        świat (łącznie z mężami i dziećmi) nieraz jakieś niecenzuralne słówko się
        zdarzy na ten przebrzydły świat .Wracam do domu i tak sobie myślę że mam
        całkiem fajne życie...

• lustroo Re: jestem w dołku 19 lat temu
          Ogólnie uważa się, że kobieta ma fale("Mężczyźni sa z Marsa, a kobiety z
          Wenus", niezła książka) i ma te fale zawsze, żeby posmucić się, znaleźć w
          dołku, a potem odbic od dna i żeby znowu było dobrze, częściowo ma to związek z
          hormonami. Znajdź sobie oprócz rozmów z innymi jakieś zajęcie, w którym się
          zatracisz, może nowe hobby, może więcej przebywaj z ludźmi.
          • irenka82 Re: jestem w dołku 19 lat temu
            kup sobie cos,nawet najtanszego,ale zeby to bylo tylko dla ciebie.powinno pomoc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka