Gość: renmik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19 lat temu i nie wiem jak sobie poprawić nastrój. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
renmik Re: jestem w dołku 19 lat temu W zasadzie nic nie oczekuję ale ... tak mi źle , tak mi źle , tak mi szaro.... Chciałabym z kims pogadać..... albo pomilczec....... Odpowiedz Link Zgłoś
lustroo Re: jestem w dołku 19 lat temu wypisz na kartce po lewej wszystkie za , a po prawej przeciw. Czego jest więcej? Może cos można zmienić, poprawić, komuś się zwierzyć. Uszy do góry :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: jestem w dołku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19 lat temu renmik pogadaj lepiej, albo się zakochaj to uskrzydla. Też się chcę zakochać nawet platonicznie . Renmik jak chcesz podaj nr gg lub ID na Skypie rozmówcy się znajdą gwarantuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ixi Re: jestem w dołku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19 lat temu a może coś słodkiego na poprawę nastroju:)) jeszcze tylko dwa dni do weekendu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiki194 Re: jestem w dołku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19 lat temu czasem człowiekowi potrzebny jest taki dołek, żeby potem sobie powiedzieć:poradziłam sobie, zobaczysz dostaniesz nowych skrzydeł i znów przyjdzie piekny dzień, atak w ogóle to włącz sobie muzykę i zatańcz, na pewno przyjdzie ulga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamcia Re: jestem w dołku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19 lat temu tylko nic słodkiego !!!tyłek rośnie fałdki na brzuszku i już nie dołek a dół jak lej po bombie...znam to z doświadczenia . Ja idę do psiapsiółki którą znam od podstawówki , robimy sesję ,,u psychoanalityka" czyli narzekamy na cały świat (łącznie z mężami i dziećmi) nieraz jakieś niecenzuralne słówko się zdarzy na ten przebrzydły świat .Wracam do domu i tak sobie myślę że mam całkiem fajne życie... Odpowiedz Link Zgłoś
lustroo Re: jestem w dołku 19 lat temu Ogólnie uważa się, że kobieta ma fale("Mężczyźni sa z Marsa, a kobiety z Wenus", niezła książka) i ma te fale zawsze, żeby posmucić się, znaleźć w dołku, a potem odbic od dna i żeby znowu było dobrze, częściowo ma to związek z hormonami. Znajdź sobie oprócz rozmów z innymi jakieś zajęcie, w którym się zatracisz, może nowe hobby, może więcej przebywaj z ludźmi. Odpowiedz Link Zgłoś
irenka82 Re: jestem w dołku 19 lat temu kup sobie cos,nawet najtanszego,ale zeby to bylo tylko dla ciebie.powinno pomoc Odpowiedz Link Zgłoś