Gość: LOLA IP: *.chello.pl 19 lat temu Piorę, wybielam i nic zawsze wydaje mi się, że nie są wystarczająco śnieżno białe.Jakie są wasze sprawdzone metody? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ixi Re: śnieżno białe firanki- co polecacie???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19 lat temu kupić nowe, niestety po kilku latach firanki żółkną i nic ich nie wybieli, nie wiem ile czasu je użytkujesz, równie dobrze od początku nie były śnieżnobiałe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: proszek do pieczenia. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19 lat temu Proszek do pieczenia. Całe opakowanie do ciepłej wody. Tylko się odsuń, bo dym idzie jak trzeba... Naprawdę działa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolab Re: śnieżno białe firanki- co polecacie???? IP: 195.205.21.* 19 lat temu Ja od lat piorę w niemieckim proszku do prania firan DATO , firanki zawsze są białe . Proszek wygląda tak www.zakupywesola.pl/x_C_I__P_44411043;44410001.html Ostatnio widziałam jednak w nowym opakowaniu polsa jego wersję i nie wiem czy będzie równie skuteczny. Odpowiedz Link Zgłoś
osika4 Re: śnieżno białe firanki- co polecacie???? 19 lat temu Też piorę w proszku Dato już od kilku lat i jestem z niego najbardziej zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: śnieżno białe firanki- co polecacie???? 19 lat temu Vanisz do firanek zawsze mi zadziałał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta50 Re: śnieżno białe firanki- co polecacie???? IP: *.pools.arcor-ip.net 19 lat temu Do kazdego prania w pralce dodawac pare lyzek octu i proszek do pieczenia, do ostatniego plukania dodac plyn do plukania tkanin, w ten sposob beda zawsze ladne i biale. Mam pare zmian firan i niektore sa starsze jak 10 lat, pielegnowane w ten sposob jaki podalam wyzej sa zawsze sniezno biale. Odpowiedz Link Zgłoś
l81 Re: śnieżno białe firanki- co polecacie???? 19 lat temu Ten proszek Dato jest bardzo dobry.Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i jeszcze ja soda IP: *.washdc.east.verizon.net 19 lat temu Lepsza od proszku jest soda, taka zwykla soda do pieczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: soda IP: *.crowley.pl 19 lat temu tą sodę/proszek dosypuje się do proszku, czy przed włożeniem do pralki trzeb ate wfiranki wymoczyć w wodzie z sodą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorna Sól do prania firanek IP: *.lublin.enterpol.pl 19 lat temu Obojętne jakiej firmy.Rewelka.Zawsze działa. Mam 12 letnie firanki i są śnieżnobiałe. Odpowiedz Link Zgłoś