tou 19 lat temu ...na bieliznę/pranie ? Mam w łazience tylko 25 CENTYMETRÓW SZEROKOŚCI do zagospodarowania. Chciałabym w to miejsce upchnąć kosz na pranie. Ale obawiam się, że takiego chyba nie znajdę :((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anka Re: Czy znajdę taki KOSZ ... IP: *.dialog.net.pl 19 lat temu moze popros kogos o wykonanie stelarza z jakis deszcolek lub preta i na to uszyj pokrowiec i wtedy na wymiar upchasz. taki jedeynie sposob mi wpadl i pomysl do glowy Odpowiedz Link Zgłoś
tou Re: Czy znajdę taki KOSZ ... 19 lat temu No w sumie tak. Ale będzie więcej z tym roboty i kosztów niż to warte :) hihi. Popatrzę w Ikei, może tam coś znajdę :) Ale dzięki za radę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Czy znajdę taki KOSZ ... IP: *.dialog.net.pl 19 lat temu wlasnie popatrz w ikea a moze uda ci sie cos wiklinowego upolowac w takich wlasnie wymiarach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Czy znajdę taki KOSZ ... IP: *.dialog.net.pl 19 lat temu www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40085634 popatrz sa kosze w fajnych kolorach i wymiarach jak ustawisz z nich piramidke to moze byc faje tyle ze najpierw wrzucasz pranie do jednego np gora potem jak sie zapelni to do drugiego a tenm pierwszy na spod i np 3-4 takie kosze to fajny pomysl co o tym myslisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanka Re: Czy znajdę taki KOSZ ... IP: *.infinity.net.pl 19 lat temu tou a co ty tak wszystkich o wszystko pytasz , samej nic ci do głowy nie wpadnie hihih Odpowiedz Link Zgłoś
tou Re: Czy znajdę taki KOSZ ... 19 lat temu Droga HANKO... Po to jest forum, żeby pytać :) Sama też mam pomysły, ale co kilka głów to nie jedna :) A nuż widelec, ktoś mi coś oryginalnego podpowie ;) P.s Te kolorowe kosze z Ikei, są nawet ciekawe :) Będę musiała je chyba pooglądać osobiście w sklepie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ola_pozytywna Byłam wczoraj w Ikei... 19 lat temu ...jest duzo fajnych koszy. Mnie się najbardziej podobają te z naturalnych surowców typu bambus, trzcina, liście palmowe, wiklina. Odpowiedz Link Zgłoś
tou Re: Byłam wczoraj w Ikei... 19 lat temu To, że Ikea ma spory wybór, to się zgadza. Sama kiedyś kupiła zestaw 5 wiklinowych koszyczków, za jedyne 16 zł :) Świetne. Nadają się na przyprawy, i inne rzeczy :) Będę musiała się wybrać do tej Ikei, może akurat wypatrzę jakiś kosz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bronkazewsi Re: Byłam wczoraj w Ikei... IP: *.infinity.net.pl 19 lat temu to jedż już do tej Ikei i kup kosz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Czy znajdę taki KOSZ ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19 lat temu www.allegro.pl/item229865957_regal_z_4_koszykami_firmy_curver.html wiem że nie taki wymiar ale chodzi mi o typ, w marketach jest tego spory wybór. Ja mam taki 3-piętrowy, na kółeczkach, 20x60. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Czy znajdę taki KOSZ ... IP: *.dialog.net.pl 19 lat temu no chyba to jednak zly pomysl brodna bielizna lezy na wierzchu jednak a chyba nie o to chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
tou Re: Czy znajdę taki KOSZ ... 19 lat temu anka: No masz rację. Zależy mi właśnie na tym, żeby kosz był zamykany. Bo do takich otwartych koszyczków, wrzucać pranie - to trochę nieestetycznie to wygląda. Zresztą wiadomo - nie bez powodu kosze na bieliznę są zamykane i nic przez nie nie widać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Czy znajdę taki KOSZ ... IP: *.dialog.net.pl 19 lat temu tou patrz tu: www.wiklina.sklep.pl/product_info.php?products_id=396 tam jest wysoki wiklinowy kosz szer 20 sm a drugi 25 moze wykorzystasz go? z tym ze nie ma przykrywki ale moze cos wykombinowac jakies lniane okrycie na gumkę? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomówka Re: Czy znajdę taki KOSZ ... IP: *.mtm-info.pl 19 lat temu Witam. szerze mowiac nie jestem zwoleniczka wikliny i bambusow - wole bardziej nowoczesny, surowy styl, minimalizm. Jest pare rozwiazan na twoj problem: 1- mozna samemu zrobic taki kosz - kupic pare cienkich, drewnainych plyt, porobic w nich otworki(zeby sie wietrzylo) moga byc symetryczne lub w jakis wzorek, mozesz je pmalowac na kolor ktory najbardziej Ci odpowiada i pasuje do lazienki, lub okleic jakims fajnym papierem lub materialem(sprzedaja sie takie juz pokryte klejem) 2- kupić cos podobnego do tego kosza www.allegro.pl/item228790719_ikea_torba_kosz_na_bielizne_pranie_jall_nowy.html ale w wersji na sciane tzn. przykleja sie tasma dwustronna lub przywierca sie do sciany taki kosz on jest skladany i jezeli jest dobrze dobrany do koloru lazienki staje sie parwei nie widoczny- zlewa sie z otoczeniem pomieszczenia jak jeszcze cos wymysle to napisze powodzenia u urzadzaniu :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Czy znajdę taki KOSZ ... IP: *.dialog.net.pl 19 lat temu taaaaaaaaaaaa tyle ze ten z allagro ma inne wy miary niz potzrebuje kolezanka..........:-( Odpowiedz Link Zgłoś