Gość: nielubiącaprasować IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 19 lat temu proszę powiedzcie jakie kupić żelazko aby prasowanie nie było horrorem dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ola Re: dobre żelazko IP: *.infinity.net.pl 19 lat temu im droższe żelazko tym lepsze Odpowiedz Link Zgłoś
remedios_buendia Re: dobre żelazko 19 lat temu Ja mam philips elance GC 1100 (co do numeru nie jestem pewna, bo nie ma mnie w domu)i jestem zadowolona. Nawet mój chłopak polubił dzięki niemu prasowanie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berc Re: dobre żelazko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19 lat temu horrory najczęściej lubią mężczyźni Odpowiedz Link Zgłoś
stormy1 Re: dobre żelazko 19 lat temu ja mam teraz siemensa bylo niedrogie a prasuje dobrze. natomiast taka naprawde sprawdzona marka jest philips, jego zelazka sa po prostu boskie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikita Re: dobre żelazko IP: *.gprspla.plusgsm.pl 19 lat temu kupiłam miesiąc temu Philipsa - nie pamiętam modelu - wiem ,ze jest fioletowe i moc ma 2400, ma funkcje automatycznego wylaczenia, poczekaj... 4320. Wyrzut pary niesamowity. Świetne. kupiłam na allegro w hurtowni ok. 250 bo w sklepach to zelazko kosztowało ok. 350 zł. zastanawiałam sie tez nad wersja niebieska 4330 chyba - różniło sie tylko gumowym uchwytem i dodatkowa blekitna lampka - ale uznałam ze to bajer niepotrzebny no i ok. 50 zł drożej. Odpowiedz Link Zgłoś