czula_barbarzynka 19 lat temu czy mozecie polecic dobry darmowy program, ktory jest wam pomocny w prowadzeniu codziennego domowego budzetu? pozdrawiam wszystkie gospodarne panie domu :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Joanka Re: program do domowego budzetu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19 lat temu Proponuje forum "oszczędanie" i programik www.eportfel.com/download/sknerus.html mi służy od kilku lat i sobie chwalę. Troche go zmodyfikowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: program do domowego budzetu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19 lat temu Chciałbym mieć tyle kasiory żeby mi program do liczenia był potrzebny. Odpowiedz Link Zgłoś
czula_barbarzynka Re: program do domowego budzetu 19 lat temu dziekuje, joanka! cos takiego bylo mi potrzebne :) cusz, kase liczy ten, kto nie chce, zeby braklo, bo jak sie ma, to sie nawet nie patrzy ile :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: program do domowego budzetu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19 lat temu ściagnij sobie jeszcze darmowy program do korekcji blędów ortograficznych "CÓŻ" Odpowiedz Link Zgłoś
czula_barbarzynka Re: program do domowego budzetu 19 lat temu Gość portalu: anka napisał(a): > ściagnij sobie jeszcze darmowy program do korekcji blędów > ortograficznych "CÓŻ" oj anka, anka, nie masz za grosz poczucia humoru :) no cusz :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasik Re: program do domowego budzetu IP: *.acn.waw.pl 19 lat temu a ja polecam program sknerus. Jest to prosty arkusz kalkulacyjny w excelu, który można łatwo modyfikować. Jest do pobrania za darmo - wystarczy wpisać nazwę w google. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanka Re: program do domowego budzetu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19 lat temu To jest własnie ten program który podałam. Odpowiedz Link Zgłoś