Gość: Ela IP: *.adsl.inetia.pl 19 lat temu Co kupic mezczyznie na nowe mieszkanie, zupełnie nie mam pomysłu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aankaa Re: prezent na parapetówke 19 lat temu wycieraczkę serio, to rzecz, o której myśli się na samym końcu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mania Re: prezent na parapetówke IP: *.infinity.net.pl 19 lat temu mozesz kupić prawie wszystko od kompletu ładnych szklanek po fajny np. garnek itp. Odpowiedz Link Zgłoś
doska26 Re: prezent na parapetówke 19 lat temu Mysle ze dobru garnek to dobry pomysl,lub dobra patelnia na jajecznice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mili_vanili Re: prezent na parapetówke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19 lat temu nie kupuj nic z bibelotów - trudno utrafić w czyjś gust. Postawiłabym na jakiś fajny sprzęt kuchenny: shaker jakiś albo stylowy opiekacz albo taki bardziej ;) śmieszny i banalny (ale i tańszy) www.ariete.pl/produkt.asp?idproduktu=138 albo bardziej wyrafinowane (i ładniejsze)sprzęty: krajalnica do sera fabrykaform.pl/Blomus_krajalnica_do_sera_froma-p1947.htmlobierak fabrykaform.pl/Silit_obierak_toto-p1324.html wyciskacz do cytrusów taki smieszny tiny.pl/jrph albo taki, który nie uszczupli zanadto portfela fabrykaform.pl/Blomus_wyciskacz_do_cytryn_utilo-p4191.html. Ten zestaw mniej mi sie podoba, ale to tez może być pomysł: www.casabugatti.pl/index.php?kat=3 www.luxlux.pl/artykul/3844/minutnik_alessi Mi bardzo podoba się ta podstawka pod garnek :D fabrykaform.pl/Alessi_podstawka_pod_garnek_tripod-p4965.html albo fondue. Zależy ile chciałabyś wydać, kto to jest, co już ma. Miłej imprezy życzę :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mili_vanili Re: prezent na parapetówke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19 lat temu poprawiony link krajalnica do sera fabrykaform.pl/Blomus_krajalnica_do_sera_froma-p1947.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mili_vanili Re: prezent na parapetówke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19 lat temu i moja ulubiona wyciskarka do cytryn fabrykaform.pl/Blomus_wyciskacz_do_cytryn_utilo-p4191.html Odpowiedz Link Zgłoś
ziuta111 Re: prezent na parapetówke 19 lat temu Kawaler? To kup mu zestaw prezerwatyw, na pewno się ucieszy :) Odpowiedz Link Zgłoś