Dodaj do ulubionych

pas wibrujący

IP: *.chello.pl 18 lat temu
czy któraś z was ma taki pas czy rzeczywiście działa mam zamiar kupić
go sobie by pozbyć się brzuszka bo nie chce mi się ćwiczyć
Obserwuj wątek
    • f.l.y Re: pas wibrujący 18 lat temu
      mam, tymczasowo, bo pożyczony od siostrzenicy :)

użyłam kilka razy narazie, działa przez 30 min, można regulować moc wibracji

wg mnie jakoś tam działa :) stosowałam na uda, biodra, brzuch - wibracje
      powodują, że ciało się rozgrzewa po ok. 15 min, skóra się wygładza
      dobrze użyć jakiegoś kremu 'po' - skóra lekko swędzi po tych wibracjach, wydaje
      mi się jednak że to naturalne po tak długim zabiegu

myślę, że trochę to pomaga, ale wiadomo nic Cię samo nie odchudzi jeśli nie
      zastosujesz diety i innych cwiczeń

ja na pewno jeszcze trochę poużywam

jedyna wada - głosno chodzi, trzeba pogłosić telewizor ;)
    • Gość: Mariankaa Re: pas wibrujący IP: *.core.internetia.net.pl 12 lat temu
      Ja stosowałam kilka lat temu, potem mata poszła w kąt. Niedawno sobie o niej przypomniałam jako dodatek do ćwiczeń i powiem szczerze że widocznie moja skóra jest bardziej napięta, elastyczna.
      Zamawiałam cały zestaw przy okazji kupna dla mamy maty masującej: www.matymasujace.net/home/137-zestaw-slim-line.html
      • Gość: Dominika89 Re: pas wibrujący IP: *.core.internetia.net.pl 12 lat temu
        Hm... może ja też spróbuję? Brzmi obiecująco. Czy orientujecie się jakie są przeciwwskazania do stosowania takiego pasa?
        • linn_linn Re: pas wibrujący 12 lat temu
          portal.abczdrowie.pl/pasy-odchudzajace
          portal.abczdrowie.pl/pasy-wyszczuplajace-naprawde-dzialaja
        • Gość: Karolson Re: pas wibrujący IP: 78.10.237.* 12 lat temu
          Na stronie matymasujace.net znalazłam pas Vibro Shape, zastanawiam się czy ktoś z Was stosował coś podobnego? Chciałabym kupić mamie na święta pod choinkę, bo marudzi, ze ma mało elastyczną skórę na brzuchu i chciałaby się pozbyć trochę tłuszczyku,a same ćwiczenia średnio pomagają.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka