Gość: jolka IP: *.chello.pl 18 lat temu czy któraś z was ma taki pas czy rzeczywiście działa mam zamiar kupić go sobie by pozbyć się brzuszka bo nie chce mi się ćwiczyć Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
f.l.y Re: pas wibrujący 18 lat temu mam, tymczasowo, bo pożyczony od siostrzenicy :) użyłam kilka razy narazie, działa przez 30 min, można regulować moc wibracji wg mnie jakoś tam działa :) stosowałam na uda, biodra, brzuch - wibracje powodują, że ciało się rozgrzewa po ok. 15 min, skóra się wygładza dobrze użyć jakiegoś kremu 'po' - skóra lekko swędzi po tych wibracjach, wydaje mi się jednak że to naturalne po tak długim zabiegu myślę, że trochę to pomaga, ale wiadomo nic Cię samo nie odchudzi jeśli nie zastosujesz diety i innych cwiczeń ja na pewno jeszcze trochę poużywam jedyna wada - głosno chodzi, trzeba pogłosić telewizor ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariankaa Re: pas wibrujący IP: *.core.internetia.net.pl 12 lat temu Ja stosowałam kilka lat temu, potem mata poszła w kąt. Niedawno sobie o niej przypomniałam jako dodatek do ćwiczeń i powiem szczerze że widocznie moja skóra jest bardziej napięta, elastyczna. Zamawiałam cały zestaw przy okazji kupna dla mamy maty masującej: www.matymasujace.net/home/137-zestaw-slim-line.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika89 Re: pas wibrujący IP: *.core.internetia.net.pl 12 lat temu Hm... może ja też spróbuję? Brzmi obiecująco. Czy orientujecie się jakie są przeciwwskazania do stosowania takiego pasa? Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: pas wibrujący 12 lat temu portal.abczdrowie.pl/pasy-odchudzajace portal.abczdrowie.pl/pasy-wyszczuplajace-naprawde-dzialaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolson Re: pas wibrujący IP: 78.10.237.* 12 lat temu Na stronie matymasujace.net znalazłam pas Vibro Shape, zastanawiam się czy ktoś z Was stosował coś podobnego? Chciałabym kupić mamie na święta pod choinkę, bo marudzi, ze ma mało elastyczną skórę na brzuchu i chciałaby się pozbyć trochę tłuszczyku,a same ćwiczenia średnio pomagają. Odpowiedz Link Zgłoś