Dodaj do ulubionych

Proszek do prania CLEVER

IP: *.um.katowice.pl 23 lata temu
Czy ktoś wie co to za proszek CLEVER firmy CLOVIN o którym pisze gość MUMEK w
wątku o wybielaniu bielizny z 17.11.2003r.? Ile kosztuje opakowanie np. 3 lub
6kg i gdzie go w rejonie Katowic można kupić. Czy ktoś jeszcze go używał i
czy jest taki dobry?
Obserwuj wątek
    • Gość: DORADCA Re: Proszek do prania CLEVER IP: 212.244.93.* 23 lata temu
      SZANOWNA PANI ŚWIETNY WYBÓR CÓZ ZA FIRMY CLEVER, CLOVIN. ŚWITOWI LIDERZY.
      SZCZERZ MÓWIĄĆ NIE WIEM GDZIE MOŻNA JE DOSTAĆ W KATOWICACH ALE PROSZĘ SPRÓBOWAĆ
      W OPOLU ALBO SOPOCIE. POZDROWIENIA. OCH CI GÓRNICY. TAM TO SIE BRUDZI.
    • yawokim Re: Proszek do prania CLEVER 23 lata temu
      www.clovin.com.pl/index1.html
    • Gość: mumek Re: Proszek do prania CLEVER IP: 80.55.171.* 23 lata temu
      Proszki Clever w Zabrzu rozprowadza hurtownia AVTIS, ale gdzie można je kupić
      nie mam pojęcia.
      A czy są dobre? To trzeba niestety sprawdzić samodzielnie.
      Uwaga na dozowanie, bo te proszki są o 20% wydajniejsze niż konkurencji.
      A tak na marginesie, może Clovin w końcu zapłaci mi za reklamę?
      • Gość: kora Re: Proszek do prania CLEVER IP: 212.160.234.* 23 lata temu
        Tem proszek widziałam w Mini-Malu jest bardzo tani. A jakośc nie mam pojecia.
        • Gość: mumek Re: Proszek do prania CLEVER IP: 80.55.171.* 23 lata temu
          W minimalu widziałaś proszek DEVER (3kg za 5,99), a nie CLEVER. Minimalowski
          tzw. proszek do prania składa się z: mydła, sody lekkiej, siarczanu sodu i
          kompozycji zapachowej. Obecności enzymów eksperci nie mogli wykryć. Służyć
          więc może co najwyżej do zamaczania i mycia podłóg w pomieszczeniach
          gospodarczych.
          Aby proszek do prania dopierał i nie pozostawiał na tkaninach zaszarzeń i
          osadów niestety potrzeba dużo więcej składników, np. fosforany (lub zeolity),
          polikarboksylaty, detergenty (mydło też jest detergentem, ale o stosunkowo
          niskiej skuteczności), enzymy, krzemiany i wiele innych substancji
          wspomagających. Te składniki zawierają proszki PERSIL, OMO, ARIEL, VIZIR i
          CLEVER. Przed zakupem proszku wystarczy poświęcić minutkę na przeczytanie
          składu proszku i nie być póżniej rozczrowaną/ym.
          • Gość: kora Re: Proszek do prania CLEVER IP: 212.160.234.* 23 lata temu
            Może masz rację co do nazwy, ale muszę bardziej się przyjrzeć bo cały czas mi
            wydaje że to Clever tj inne produkty o tej samej nazwie.
            • sanis do kory 23 lata temu
              kora, zakładam, że zostałas tak samo wprowadzona w bład tak, jak ja. W mini-
              malu rzeczywiscie znajduja sie proszki dever. W nazwie proszku powiekszono
              światło miedzy poszczególnymi literami, co daje efekt "clever", przez co
              klienci sa wprowadzani w błąd!! Dodatkowo na cennikach, paragonach i w
              gazetkach mini-malowych wyraźnie widac nazwe clever. A to juz poważne oszustwo.
              Polecam wątek : "środki roztoczobójcze" , gdzie osoba o nicku "kozak" wyjaśniła
              tę sprawę. Jesli jestes ciekawa, zajrzyj do tego wątku.
      • dawniej_o Re: Proszek do prania CLEVER 11 lat temu
        "Uwaga na dozowanie, bo te proszki są o 20% wydajniejsze niż konkurencji."
        A skąd wiesz?
      • dawniej_o Re: Proszek do prania CLEVER 11 lat temu
        To jeszcze Ci nie płaci? Założę się, że tam pracujesz. Jak na zwykłego konsumenta masz coś za dużą wiedzę o środkach piorących...
    • Gość: mumek Re: Proszek do prania CLEVER IP: *.piasta.pl 23 lata temu
      Clever Śnieżek (antybakteryjny i przeciwroztoczowy) - 2,4 kg kosztuje w
      zależności od sklepu 13-15 zł. Wydajność Clevera 2,4 kg (20 prań w średnio
      twardej wodzie, średnio zabrudzonej tkaniny) odpowiada 3 kg innych dobrych
      proszków. Clever Kolor i Uniwersalny kosztują 10,5-12,5 zł za 2,4 kg.
    • aureolle Re: Proszek do prania CLEVER 8 lat temu
      Proszek jest super, polecam z czystym sumieniem. W ogóle cała gama tych produktów dostępna jest na stronie producenta: www.clovin.com.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka