ladnyusmiech
16.08.12, 13:56
Witam serdecznie wszystkich,
mam 11 tygodniowego synka. Od początku trzeciego miesiąca podjęłam decyzje o dokarmianiu małego mm. Na chwilę obecną dostaje dziennie 2x 120/150 ml. sporadycznie 3x dziennie. I odkąd go dokarmiam dziecko jest najedzone i śpi w dzień (regularnie a to sukces :)) ale ma chyba problemy z trawieniem tego mleka. Próbowałam już bebiko (tak średnio) później te rossmanowskie a teraz hipp combiotic. Po hippie raz, że się ulała duża ilość nadtrawionego mleka to dostał takiego ataku płaczu popołudniu jakiego do tej pory nie miał. Trwało to krótko ale to nie był płacz głodnego albo nieprzewiniętego niemowlaka, tylko dziecka którego coś mocno boli.
I teraz boje się dalej eksperymentować z mm. Może coś zjadłam i to reakcja na moje mleko (coś nieświeżego) chociaż trudno mi to określić bo od początku jem niemal wszystko i mały był bezkolkowy i "bezproblemowy". Może powinnam kupić jakieś specjalne mleko? Może powinnam mimo wszystko podawać hipp i obserwować? Może trzeba czasu na przyzwyczajenie dziecka do mm?