czajeczka1 02.07.04, 16:26 pprzeglądałam w wyszukiwarce, ale piszecie tylko o sterylizatorze aventu, nie ma innych?- bo to jest droga firma. Czy w tym sterylizatorze (avent) można sterylizować wszystkie butelki (np. canpol) czy tylko avent? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antonina_74 Re: jaki sterylizator? 02.07.04, 20:05 ja mam firmy nuk kupiony z 2 reki na allegro - wchodza wszystkie butelki oprocz aventu, czyli nuk, canpol, chicco, baby ono. Kosztowal mnie 50 zl i bardzo go sobie chwale. Nazywa sie Nuk Vaporisator 2000. Pozdrawiam, Antonina ps. pod koniec lipca chyba bede go sprzedawac, moze chcesz odkupic? Odpowiedz Link Zgłoś
czajeczka1 Re: jaki sterylizator? 03.07.04, 08:08 witam napisz proszę za ile i w jakim jest stanie. Myślisz,że w komisach będą mieli coś takiego? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jeran Re: jaki sterylizator? 03.07.04, 15:19 Ja mam aventu do mikrofalOwek kosztował 90 zł.a życia sobie bez niego nie wyobrażam serylizuje wszystkie butelki aventu,canpola,nuka i laktator.Teraz też łyżeczki do karmienia .Polecam.A. Odpowiedz Link Zgłoś
mymcia Re: jaki sterylizator? 04.07.04, 14:44 hej, ja mam dwa w jednym - nie za duże nie za małe (przynajmniej dla mnie...) to sterylizator i podgrzewacz w jednym Tefal Baby- za nowy zapłacilam niecałe 50€. Fakt że jako sterylizator moze nie jest duży, ale też przekonałam się ze nie ma co gromadzić "butelkowego bazaru" , bo nie dość że zajmują dużo miejsca to sterylizacja traci sens, jak stoją zbyt długo nie używane... Cena- podobna jak do sterylizatorów Avent'u - tyle ze tam masz tylko jedną funkcję... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś