iwka901 24.06.05, 21:39 Kochane mamy, miejcie litość dla naszego Eksperta i korzystajcie z wyszukiwarki, posty często się powtarzają , a na temat zielonej kupy napisane jest już chyba wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piotr-albrecht Re: DROGIE MAMY -JEST WYSZUKIWARKA 25.06.05, 07:17 Dziekuję za wsparcie. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaroksany Re: DROGIE MAMY -JEST WYSZUKIWARKA 30.06.05, 21:33 podciągam bo mnie szlag trafia jak pytacie o pierdoły, sory za słownictwo ale tak czuję Odpowiedz Link Zgłoś
mamaroksany Re: DROGIE MAMY -JEST WYSZUKIWARKA 05.07.05, 09:27 up, up, kurcze zywienie w 8 m-cu (trzy w ciagu jednego dnia) albo tematy z karmieniem piersia (inne forum). dziewczyny obudzcie sie!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: DROGIE MAMY -JEST WYSZUKIWARKA 05.07.05, 09:41 Fakt, cały czas przewijają się posty o karmieniu piersią, od tego jest pani Monika na sąsiednim forum Odpowiedz Link Zgłoś
iwka901 Re: DROGIE MAMY -JEST WYSZUKIWARKA 11.07.05, 18:01 podbijam , bo nie wytrzymam:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamaroksany Re: DROGIE MAMY -JEST WYSZUKIWARKA 16.07.05, 21:48 up up, laktacja, kubek niekapek razy dziesięć kurcze boli mnie juz głowa od tych powtórek, Pan doktor chyba pójdzie na dłuższy urlopik :(( Odpowiedz Link Zgłoś
anecik10 Re: Mamaroksany 17.07.05, 08:28 Jak głowa boli to trzeba pomijac takie posty! Nie wszyscy mają dwoje dorodnych dzieciaków. Niektórzy są początkujący i borykają się z różnymi problemami:mniejszymi i większymi. A forum jest po to żeby pytać i nie tylko lekarza eksperta, ale czasami doradzic się innych mam lub wygadać najzwyczajniej w świecie.A jak ktoś się czuje znudzony to niech nie czyta i o pana doctora się tak nie martwcie:da sobie radę na pewno ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamaroksany Mamaroksany odpowiada 21.07.05, 16:50 Moje dzieci wcale nie są dorodne to po pierwsze, sama się uczyłam od innych mam i z fachowych poradników a czasami na swoich błędach. To forum dla Twojej wiadomości to forum EXPERCKIE a nie do "wygadania się" (zaglądnij na forum NIEMOWLE) a Pan doktor jest bardzo kulturalnym człowiekiem (i tylko człowiekiem) więc nie odpisze w tonie lekceważącym mamie, która po raz setny pyta się dlaczego dziecko ma zielone kupy, albo co jest dobre na ząbkowanie. Daruj sobie takie uwagi bo jest naprawdę gro dziewczyn (mam z prawdziwego zdarzenia), które chcą fachowej porady a nie zadają pytanie, które padło już przynajmniej kilka razy w ciągu dnia. Naprawdę wystarczy wpisać słowo i gotowe, właśnie po to wymyślono wyszukiwarkę a jeżeli ktoś się nie potrafi nią posługiwać to gratulacje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
iwka901 Re: Mamaroksany 21.07.05, 18:49 Ale Mamaroksany ma rację- zreszta spójrz wyzej- na wypowiedż Pana Doktora Odpowiedz Link Zgłoś
anecik10 Re: DROGIE MAMY -JEST WYSZUKIWARKA 22.07.05, 16:50 Ja nie twierdzę,że nie ma racji bo wszyscy wiemy,że ma i przepraszam jeśli ją czymś uraziłam.Tylko szkoda mi tych poczatkujących mam/sama nią przed chwilą byłam i nadal jestem/.Iwko sama dzielnie odpisujesz i podnosisz kobitki na duchu, co Ci sie bardzo chwali. A jesli ktoś ponawija o kubku niekapku to tak samo jak Wy o powtarzających się kupkach. Ja pierwszy raz tez zapytałam o leki i kupy, hehehe.Po prostu w ferworze pracy nie zauważyłam, nie chcialo mi sie itp. grzebać w wyszukiwarce. Same widzice nie każdy taki bystrzacha jak Wy no i trza wziąść na to poprawkę. Zresztą nie potrzebnie sie tu wtryniłam w Wasz wątek. Sorki i pozdrówka P.S.A "dorodne" znaczy duże, zdrowe i piękne więc nie ma się nie ma co oburzać:) Odpowiedz Link Zgłoś
anecik10 Re: DROGIE MAMY -JEST WYSZUKIWARKA 22.07.05, 16:51 Dziekuję za gratulacje :) Odpowiedz Link Zgłoś
iwka901 Re: DROGIE MAMY -JEST WYSZUKIWARKA 22.07.05, 19:24 Chodzi nam tylko o to, żeby nasz Ekspert się nie zniechęcił i nie porzucił tego forum. Jako zapracowany lekarz ma na pewno mało czasu na odpowiadanie na te same pytania,a jeszcze to robi- pytanie -jak długo wytrzyma? Jak widać, jest to jedyne forum, gdzie każdy dostanie odpowiedź od Eksperta i dlatego jest taki dla nas cenny. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamaroksany Re: DROGIE MAMY -JEST WYSZUKIWARKA 22.07.05, 23:40 Ja się wcale nie oburzam i nie denerwuję, po prostu czasami jak każdy mam dość i chciałoby się napisać parę gorzkich słów ale ograniczam się do up wyszukiwarki. Ja również byłam poczatkującą mamą i nie uważam że wiem dużo na temat żywienia i wychowywania dzieci bo wciąż się uczę (niestety :(() ale jak napisała iwka może się po paru m-cach okazać że nasz expert powie miłe dziękuję i dowidzenia i co wy wtedy kochane początkujące emamy poczniecie??? warto zanim zada się jedno z tych "dziwnych" pytań zastanowić czy faktycznie musze KONIECZNIE to wiedzieć. Pozdrawiam i dobrej nocki Odpowiedz Link Zgłoś
iwka901 Re: DROGIE MAMY -JEST WYSZUKIWARKA 23.07.05, 20:02 mamuśkiii!!!! tylko dziś kilka wątków o rozszerzaniu diety, litościii!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
monikag1 Re: DROGIE MAMY -JEST WYSZUKIWARKA 25.07.05, 13:04 Kochane MAMY, sądząc po ilości postów to macie bardzo dużo czasu na dyskusje. Owszem Pan Doktor jest bardzo kulturalnym człowiekiem i się głośno nie skarży, ale przyjmując żywe dzieci i ich mamy, (a nie wirtualne) robiłby dokładnie to samo - odpowiadał na te same pytania a nie odsyłał do poprzedniej pacjentki. Poza tym każde dziecko jest inne i każdy przypadek jest inny, trudno więc w medycynie generalizować. A jeśli ktoś twierdzi, że prawdziwa mama daje sobie radę sama to co robi na tym forum zamiast poświęcać się bez reszty swojemu dziecku. A tak zupełnie na koniec, czy nie warto by się zastanowić, czy cytowanie Jana Pawła II Największego pod postem o kupkach i pod zjadliwą krytyką innych jest na miejscu. Pozdrawiam Pana Doktora, który nie raz mnie uspokoił i szanowne koleżanki. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaroksany Re: DROGIE MAMY -JEST WYSZUKIWARKA 27.07.05, 12:34 hehe, ale się uśmiałam, monika chyba nie wiesz co piszesz a z resztą nie mam czasu na dziwne dyskusje z Tobą bo nie masz pojęcia po co podciągamy post ale dzięki za możliwość zrobienia tego po raz kolejny. heheheh :))) up,up,up, Pozdrawiam IWKE Aga Odpowiedz Link Zgłoś
iwka901 Re: DROGIE MAMY -JEST WYSZUKIWARKA 01.08.05, 23:03 Poświęcanie sie bez reszty dziecku- nie jest normalne, a ja jak mam czas to chcę tu pomagać. pozdrawiam:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamaroksany Re: DROGIE MAMY -JEST WYSZUKIWARKA 30.07.05, 15:06 up,up i jeszcze raz up :(( Odpowiedz Link Zgłoś
mamaroksany Re: DROGIE MAMY -JEST WYSZUKIWARKA 02.08.05, 18:54 z pełną świadomością jeszcze raz UP Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: DROGIE MAMY -JEST WYSZUKIWARKA 02.08.05, 22:31 niniejszym oswiadczam, iz korzystalam z wyszukiwarki w nastepujacych tematach:"miesko", "maselko" i "zoltko":) Jest mase info na ten temat, nie trzeba pytac:))) Nie znalazlam satysfakcjonujacej informacji nt fasolki, wiec poszperam jeszcze troche i jak nic nie znajde to zapytam:))) No i podciagam rzecz jasna UP! Odpowiedz Link Zgłoś
mamaroksany Re: DROGIE MAMY -JEST WYSZUKIWARKA 05.08.05, 17:06 fajny post więc podciągam Odpowiedz Link Zgłoś