kinn26 18.02.07, 17:21 Ile 7,5 miesięczne dziecko powinno mniej więcej wypijac mleka ?? moja córcia jest drobniutka i wypija po 150 ml, czy to jest w normie ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
caneta Re: Ile mleka ?? 18.02.07, 17:25 w normie . Moja też tyle pije. Poza tym mam koleżankę , której ćóreczka jest 2 miesiące starsza i też tyle wypija. Odpowiedz Link Zgłoś
leyla76 Re: Ile mleka ?? 19.02.07, 18:56 hey mieszkam w angli i tutaj wszedzie mowia ze dziecko powinno wypijac mniej wiecej 0,5 litra mlaeka dziennie. no ale ze dzieci sa rozne i nie wszystkie dzieci chca to mleko pic, to jezeli dodatkowo dajesz dziecku jogurty, serki, sery itp to 150ml powinno wystarczyc.ja mam dwoje dzieci. starsze corka, ma teraz 4 lata i zawsze lubila mleko i pila go zawsze bardzo duzo i tak jest do tej pory. synek ma 1,5 roku i za mlekiem jakos specjalnie nie przepada i nigdy nie przepadal. pije go malo i ztego tez wzgledu nie zrezygnowalam z mieszanki. dokarmiam go serami i jogurtami i jest w porzadku. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
syrena2005 Re: Ile mleka ?? 19.02.07, 19:40 Moj synek niedlugo skonczy 4,5 roku i wypija dziennie kolo 0,5 l mleka/kakao, a zdarza sie ze wiecej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś