gabez1 24.10.07, 10:07 witam pediatra zalecił synkowi stosowanie nastepujacych homeopatów: thuya, thymulina, antymonium, psorinum oraz manilia. co pani sądzi o ich stosowaniu? Synek ma 3,5 m-ca. pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barbara.gierowska Re: homeopaty 25.10.07, 13:37 Witam, Nie stosuje homeopatii,bo nie wierze w jej skuteczność Odpowiedz Link Zgłoś
lili2006 Re: homeopaty 26.10.07, 22:00 chyba szaman a nie lekarz wam to zalecił? Odpowiedz Link Zgłoś
patinia23 Re: homeopaty 27.10.07, 01:54 to że ktoś nie wierzy w działanie homeopatii to jeszcze nie dowód na to że jest ona skuteczna.ja leczę homeopatycznie swoje przeziębienia, no i wierzę w jej działanie. ps. wszystkie leki homeopatyczne są bezpieczne,nie da się ich przedawkować.można je spokojnie stosować u kobiet w ciąży i niemowląt.zajrzyj lepiej na jakieś forum homeopatyczne i tam zapytaj. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
akalina89 Re: homeopaty 29.10.07, 09:05 A ja właśnie jestem dzisiaj zaskoczona leczeniem za pomocą homeopati moja córcia miała w sobotę taki kaszel że w nocy po rozgrzaniu budziła się ze snu przez całą niedziele na zmiane krpelki Drosera i L52 i dzisiejszą noc przespała spokojnie w dzień napewno będzie pokaszliwać jeszcze ale narazie zmierzamy w dobrą stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
gmart2 Re: homeopaty 31.10.07, 11:51 na przeziebienie(bez powiklan) sobie ani mojej rodzinie daje herbate z malinami i tez przechodzi.. Odpowiedz Link Zgłoś