adzia10222 21.01.08, 11:21 Kochane Mamy chciałabym kupić podgrzewacz do butelek, ale nie wiem który wybrać?A jakich Wy używacie?Bardzo proszę o porade! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
manialub Re: Który podgrzewacz do butelek polecacie? 21.01.08, 12:00 My używamy Philipsa i jestem bardzo zadowolona, po kilku dniach ustaliłam jak najlepiej dopasować podgrzewacz do moich butelek i dziala bez zarzutu, niestety słyszalam ze niektore podgrzewacze wręcz zagotowuja wode a nie podgrzewaja i jest z nimi problem. Odpowiedz Link Zgłoś
madziajaw1 Re: Który podgrzewacz do butelek polecacie? 21.01.08, 12:25 Ja również rozglądam się za podgrzewaczem do butelek. Ale wiem, że nie wszystkie butelki wchodzą do wszystkich podgrzewaczy - ja używam butelek Dr Brown i Tommee Tippe. Jaki podgrzewacz pasowałby do tych buteleczek? Odpowiedz Link Zgłoś
tijuana2 Re: Który podgrzewacz do butelek polecacie? 21.01.08, 14:27 Ja też mam Philipsa i bardzo go polecam. Idealnie podgrzewa. Mieszczą się do niego butelki dr Browns i Tommee Tippee (te małe gorzej, ale się daje). Mam też Canpol - kompletnie do bani. Zagotowuje wodę - poparzyłam się parę razy od butelki! Natomiast "niższy bieg" daje zbyt chłodny płyn. Jak sie zapomni go wyłączyć (co jest bez sensu - Philipsa wyłączyłam tylko raz przez 6 miesięcy na czas odkamieniania), to woda szybko wyparowuje i zaczyna syczeć i śmierdzieć (może nie ma zabezpieczenia do wyłączania grzałki?). Z Philipsem takich problemów jakoś nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
magducha78 Re: Który podgrzewacz do butelek polecacie? 21.01.08, 16:41 ja rowniez polecam philipsa, pasuje do butelek aventu. mozna go uzywac w samochodzie Odpowiedz Link Zgłoś
silje78 Re: Który podgrzewacz do butelek polecacie? 21.01.08, 16:59 polecam ariete: www.allegro.pl/item296626514_podgrzeawcz_do_butelek_z_wyswietlaczem_lcd_ariete.html temperatura ustawiana elektronicznie. mieliśmy też canpol, ale porażka. trudno ustawić właściwą temperature. albo mleko za gorące, albo za zimne. Odpowiedz Link Zgłoś
batutka pytaniedz 24.01.08, 13:51 dziewczyny, a ten philips, ktory polecacie, to zwykly philips czy philips avent? Odpowiedz Link Zgłoś
adzia_p Re: Który podgrzewacz do butelek polecacie? 24.01.08, 22:01 polecam canpol babies-mieszcza sie w nim buteki aventu,ktorych uzywam; dodatkowo ma tez miseczkę-mozna podgrzac jabłuszko itd. nie wiem jaka jest jego cena,korzystam z pozyczonego :) Odpowiedz Link Zgłoś
tijuana2 Re: Który podgrzewacz do butelek polecacie? 26.01.08, 01:29 Zwykły Philips, nie Aventowy. Ja mam taki (sklep przypadkowy): www.niemowle.net/akcesoria/podgrzewacze/podgrzewacz-philips-sbc-sc-215.html Odpowiedz Link Zgłoś
batutka Re: Który podgrzewacz do butelek polecacie? 28.01.08, 22:03 dzieki tijuana - zamowie ten philipsa :-) Odpowiedz Link Zgłoś