panixx 22.07.08, 18:56 Czy ktorakolwiek mama zauwazyla u swojego bobasa jakies reakcje alergiczne po podaniu Sinlaca? Niby produkt dla alergikow, u synka pojawila sie wysypka i zastanawiam sie od czego... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiapro1 Re: Sinlac - objawy alergiczne 22.07.08, 22:26 Ano dlatego ze tam jest lub byla przynajmniej maczka chleba swietojanskiego ktory bardzi uczula wiekszosc dzieci.U nas nie przyjal sie za pierwszym razem,bylo pare podejsc w odpowiednim czasie Odpowiedz Link Zgłoś
mila08 Re: Sinlac - objawy alergiczne 23.07.08, 04:15 Mojej malutkiej nie smakuje sinlac ale przemycilam jej kilka lyzeczek i krosteczki wyskoczyly, ponowilam probe kilka dni pozniej i to samo. Ponoc dzieci wyczuwaja co dla nich dobre wiec pewnie nie chciala go jesc bo jej szkodzi.Mysle ze nastepna proba moze za tydzien. Odpowiedz Link Zgłoś
anetak575 Re: Sinlac - objawy alergiczne 23.07.08, 09:49 Mojej 10 mieś. córce dwa razy próbowałam wprowadzić Sinlac i za każdym razem była wysypka i biegunka. Myślę, że jak dla dzieci z alergią, to ma on za dużo składników i ulepszaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
mila08 Re: Sinlac - objawy alergiczne 23.07.08, 15:26 anetak zgadzam sie z toba. Moja mala ma 7 mies i nie chce nic jesc poza zwyklym kleikiem na wodzie wiec myslalam ze Sinlac bedzie wybawieniem a tu klapa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
perelka110 Re: Sinlac - objawy alergiczne 23.07.08, 15:51 Ja u mojego synka nie zauważyłam żadnych zmian, a Sinlac wcina aż mu się uszy trzęsą- natomiast nie chce jeść żadnych deserków:( Odpowiedz Link Zgłoś
karolach77 Re: Sinlac - objawy alergiczne 23.07.08, 16:03 U mojej córci po sinlacu był straszny płacz i wymioty. Odpowiedz Link Zgłoś