mamaczerwiec 07.10.03, 17:28 Czy znacie to mleko??? Jakie ma składniki i jak wasze dzieci reagowały po tym mleku??? W jakiej sytuacji zaczęłyście je dzieciom waszym podawać??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
11ulla Re: Mleko PROSEBE 07.10.03, 19:08 ja karmiłam ProSobee przez miesiąc, niestety synek wolał byc głodny niż zjeść flaszke dawałam to ze względu na zielone kupki po NAN 1 HA i właściwie dlatego ze było podejrzenie alergii na mleko (lub nietolerancja laktozy), ale własciwie przy Prosobee nie było lepiej, a miałam problem z nakarmieniem To jest mleko sojowe, ma dziwny posmak i nieładny zapach - niestety juz nie mam opakowania, więc nie wiem co tak było w składzie zmieniłam na Bebilon Pepti (preparat mlekozastepczy ) i pomiomo tego że według mnie jest gorszy w smaku, synek chętnie zjada Odpowiedz Link Zgłoś
mamaczerwiec Re: Mleko PROSEBE 08.10.03, 10:13 Hej ja własnie zmieniłam z Bebilon Pepti bo mały nie dość że i wcześniej robił zielone kupki (po NAN 1) to teraz nie tylko są zielone ale i strasznie oj strasznie śmierdzące. A kiedyś tam jak jadł ten NAN to zjadał zawsze pięknie tyle ile mu szykowałam 170 ml później jakoś się opóścił i do połowy. Dletego i jeszcze te zielone kupki to zaczeliśmy BEBILON PEPTI który zaczął ładnie zjadać ale zielone kupki śmierdziuszki są a po kilku dniach znowu zostawia raz 100 ml raz 90 a raz 60 a raz zje całość i dlatego teraz będzie szło PROSOBEE Odpowiedz Link Zgłoś
11ulla Re: Mleko PROSEBE 08.10.03, 17:01 zazwyczaj moj Maurycek zjada ok 120-150, ale jak karmialam Prosobee to jak zjadł 60-90 to bylam zadowolona, generalnie zaspokajał pierwszy głod i koniec ...było plucie kupek nie ma smierdzacych, tylko zielonkawe....i tez nie wiadmo dlaczego, ostatnio lekarz stwierdzil ze "chyba on tak ma" NAN 1 HA to było miodzio mleko, zjadał mi jednym duszkiem 120 (karmialam do 3 miesiaca NANem), chętnie znów bym wróciła do NANa...ale ciąglenie nie wiem od czego są zielone kupki, lekarz co jakiś czas obstawia alergię na mleko (bo wieczór i noc karmie piersią)...ale ja jestem na diecie, a malutki nie ma innych objawów alergii Odpowiedz Link Zgłoś