Dodaj do ulubionych

Mleko PROSEBE

07.10.03, 17:28
Czy znacie to mleko??? Jakie ma składniki i jak wasze dzieci reagowały po
tym mleku??? W jakiej sytuacji zaczęłyście je dzieciom waszym podawać???
Obserwuj wątek
    • 11ulla Re: Mleko PROSEBE 07.10.03, 19:08
      ja karmiłam ProSobee przez miesiąc, niestety synek wolał byc głodny niż zjeść
      flaszke
      dawałam to ze względu na zielone kupki po NAN 1 HA i właściwie dlatego ze było
      podejrzenie alergii na mleko (lub nietolerancja laktozy), ale własciwie przy
      Prosobee nie było lepiej, a miałam problem z nakarmieniem
      To jest mleko sojowe, ma dziwny posmak i nieładny zapach - niestety juz nie
      mam opakowania, więc nie wiem co tak było w składzie
      zmieniłam na Bebilon Pepti (preparat mlekozastepczy ) i pomiomo tego że według
      mnie jest gorszy w smaku, synek chętnie zjada
      • mamaczerwiec Re: Mleko PROSEBE 08.10.03, 10:13
        Hej ja własnie zmieniłam z Bebilon Pepti bo mały nie dość że i wcześniej robił
        zielone kupki (po NAN 1) to teraz nie tylko są zielone ale i strasznie oj
        strasznie śmierdzące. A kiedyś tam jak jadł ten NAN to zjadał zawsze pięknie
        tyle ile mu szykowałam 170 ml później jakoś się opóścił i do połowy. Dletego i
        jeszcze te zielone kupki to zaczeliśmy BEBILON PEPTI który zaczął ładnie
        zjadać ale zielone kupki śmierdziuszki są a po kilku dniach znowu zostawia raz
        100 ml raz 90 a raz 60 a raz zje całość i dlatego teraz będzie szło PROSOBEE
        • 11ulla Re: Mleko PROSEBE 08.10.03, 17:01
          zazwyczaj moj Maurycek zjada ok 120-150, ale jak karmialam Prosobee to jak
          zjadł 60-90 to bylam zadowolona, generalnie zaspokajał pierwszy głod i
          koniec ...było plucie
          kupek nie ma smierdzacych, tylko zielonkawe....i tez nie wiadmo dlaczego,
          ostatnio lekarz stwierdzil ze "chyba on tak ma"
          NAN 1 HA to było miodzio mleko, zjadał mi jednym duszkiem 120 (karmialam do 3
          miesiaca NANem), chętnie znów bym wróciła do NANa...ale ciąglenie nie wiem od
          czego są zielone kupki, lekarz co jakiś czas obstawia alergię na mleko (bo
          wieczór i noc karmie piersią)...ale ja jestem na diecie, a malutki nie ma
          innych objawów alergii

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka