aisha78 25.06.09, 18:22 jak to jest z tym mlekiem . szukam takiego co ma obniżoną laktozę i jeżeli jest to możliwe to ,żeby było dobre w smaku. kolejny raz przeczytałam ,że jest ono dla dzieci nie karmionych wcześniej piersią?? kto wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lili-a31 Re: enfamil-zagadka? 26.06.09, 07:01 Bebilon Comfort ma o połowę obniżony poziom laktozy Odpowiedz Link Zgłoś
aribeth1 Re: enfamil-zagadka? 26.06.09, 08:30 Ja kupuję ostatnio Enfamil O-Lac, bezlaktozowy. Czy jest smaczny? Moim zdaniem żadne mleko modyfikowane nie jest, ale mały pije:) Odpowiedz Link Zgłoś
barbara.gierowska Re: enfamil-zagadka? 27.06.09, 22:12 Witam, Mieszanke z pewnoscia mozna podac dziecku,ktore wczesniej było karmione w sposob naturalny Odpowiedz Link Zgłoś
hugo43 Re: enfamil-zagadka? 28.06.09, 20:25 moj synek od 2 tygodnia zycia pije o-lac,wczesniej pil humane.niestety byl strasznie nagazowny,az bulgotalo w nim,cierpial okropnie.po enfamilu jak reka odjal.teraz ma 4 miesiace,nie ma zadnych problemow trawiennych,swietnie sie rozwija.mleko w smaku jest slodkawe i calkiem niezle.dla mnie najgorsze w smaku bylo bebilon ha,ktory przed o-lac probowalismy,od samego zapachu niedobrze sie robilo.ale to subiektywna opinia:) Odpowiedz Link Zgłoś