jk3377 22.06.11, 17:37 moge krzyczec ze szczescia aaaaaaaaaa huraaaaaaa nareszcie mam czas na czytanie ile i co chce i mam zamiar ten czas dobrze wykorzystac Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neomila Re: WA-KA-CJE !!! 22.06.11, 18:09 A ja urlop od przyszłej środy mam! Nagromadziłam trochę książek, m. in. zachwalane przez Was Lackberg, Gerritsen. Najlepszy (dla mnie) sposób na miły urlop to fajna lektura!!!!! I na taki urlopek mam ochotę Odpowiedz Link
jk3377 pogoda pod psem... 21.07.11, 21:25 u mnie leje koszmarnie...zagrozonym wspolczuje...to sie nazywaja polskie wakacje ale czas na czytanie idealny...koncze wlasnie 'Bez skrupulow'Gerritsen- i tak sie nastawilam na wstrzasajacy medyczny koszmar a to romantyczny kryminal hahahh pewnie inne jej sa z tamtego gatunku Odpowiedz Link
jk3377 Re: WA-KA-CJE !!! 30.07.11, 11:47 jutro wyjazd na tydzien i do torby pakuje 'Dawce' Gerritsen i 2cz. L.Marklund 'Studio sex'. Mam nadzieje,ze mi nie braknie do zobaczenia! Odpowiedz Link
jk3377 Re: WA-KA-CJE !!! 07.08.11, 16:49 wrocilam wyjazd w 100% udany, jedna z planowanych ksiazek przeczytana , druga rozpoczeta dopiero No nie bylo kiedy hahhah Odpowiedz Link