ls48 07.10.13, 17:40 Zmarla Joanna Chmilewska.Autorka bardzo wielu ciekawych książek. Miala 81 lat.Smutne.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jk3377 Re: Joanna Chmielewska nie zyje 07.10.13, 17:54 własnie przed chwilą dowiedziałam sie z netu...nie połykałam jej ksiazek, ale kilka przeczytalam. szkoda, bo pewnie jeszcze by wiele napisac mogła.. Odpowiedz Link
aniutek.s Re: Joanna Chmielewska nie zyje 07.10.13, 22:48 jedna z moich ulubionych pisarek strasznie mi smutno Odpowiedz Link
kapitan_marchewa Re: Joanna Chmielewska nie zyje 08.10.13, 12:12 Trafiło mnie jak zobaczyłem że ktoś napisał, ze zmarła Chmielewska, autorka WIELU CIEKAWYCH książek. I koniec, i omawianie nowości. Jak wam nie wstyd... Odpowiedz Link
moleslaw Re: Joanna Chmielewska nie zyje 14.10.13, 16:11 Te nowości to gdzie? Kiedy zobaczyłam wiadomość w prasie miałam zapewne piękną minę skoro pani w kiosku pytała co się stało. Czuję się jakby zmarła część mnie, do dziś zresztą nie idzie mi czytanie niczego ani tym bardziej pisanie. Niemniej nie widzę powodu dla którego miałabym tu wpisywać ile dla mnie znaczyła ta kobieta ile chusteczek zużyłam i jak bardzo sama chcę do Szwajcarii. to jest na tyle osobiste że wolę sobie posiedzieć z Joanną jaką pamiętam przeglądając tom za tomem i pocieszając się jej własnymi słowami. Odpowiedz Link
nchyb Re: Joanna Chmielewska nie zyje 16.10.13, 09:42 > Jak wam nie wstyd... tak trochę nie zrozumiałam, komu ma być wstyd? Odpowiedz Link
moleslaw Re: Joanna Chmielewska nie zyje 20.10.13, 11:50 Tez nie bardzo zrozumiałam komu i czego. Właśnie skończyłam "Zbrodnię w efekcie" czytać toż to nowość absolutna na dodatek troszkę o niej napisałam czy od razu mam się zacząć wstydzić tej lektury ? Odpowiedz Link