Dodaj do ulubionych

Tego NIE KUPIĘ i NIE PRZECZYTAM

15.04.12, 11:58
"Wybaczcie mi" książka o Katarzynie Waśniewskiej. Niezależnie od tego co sądzę o całej tej sprawie nie zamierzam przyłożyć ręki do sprzedaży tego wątpliwego nie tylko artystycznie "dzieła". O ile nigdy nie pisałam nie kupujcie ( tym bardziej jeśli nie czytałam) tym razem proszę, nie warto nie za taką cenę i nie o ekonomię mi chodzi. Myślę że doskonale wiecie co mam na myśli.
Obserwuj wątek
    • nchyb Re: Tego NIE KUPIĘ i NIE PRZECZYTAM 15.04.12, 18:44
      swoje zdanie na temat tego typu he he "książek" wyraziłam tu:
      forum.gazeta.pl/forum/w,15,134865389,134952091,Re_Dramta_i_komedia_.html
      • moleslaw Re: Tego NIE KUPIĘ i NIE PRZECZYTAM 16.04.12, 08:19
        Ja się dziwię że ktoś to wydrukował! Właściwie brak słów,miejmy nadzieję że Empik zmądrzeje i w ogóle tego nie będzie rozprowadzać.
        • nchyb Re: Tego NIE KUPIĘ i NIE PRZECZYTAM 16.04.12, 10:04
          wydawca G&J, tam gdzie ta "tfurczyni" tego he he dzieła jest naczelną w jednej z gazetek. Tabloidyzacja czasopism i gazet jest przerażająca.
          Empik wycofał się z rozprowadzenia tego czegos, będa koolportować z gazetkami kioskowo. Target poziomu faktu i se będzie miał lekturkę...
    • anetapzn Re: Tego NIE KUPIĘ i NIE PRZECZYTAM 16.04.12, 10:28
      Empik podobno wydał specjalne oświadczenie, ze nie będzie w jego salonach sprzedaży tego...czegoś.
      • moleslaw Re: Tego NIE KUPIĘ i NIE PRZECZYTAM 16.04.12, 14:15
        Dzięki Bogu, bo naprawdę nie kupiłabym tam nic więcej.
        • ewa9717 Re: Tego NIE KUPIĘ i NIE PRZECZYTAM 16.04.12, 18:28
          Ale ałtoreczka smiało na miano hieny dekady (przynajmniej!) zasługuje.
          • zona_mi Re: Tego NIE KUPIĘ i NIE PRZECZYTAM 16.04.12, 18:57
            O, tak, hiena.
            Wyjątkowo obrzydliwa sprawa - ma na myśli napisanie tej "książki".
            • nchyb Re: Tego NIE KUPIĘ i NIE PRZECZYTAM 17.04.12, 09:19
              Hiena roku, fajny tytuł i faktycznie tu pasuje smile
              Czytałam jakiś teksst o tej książce, "ałtoreczka" twierdziła, zę to książka uniwersalna, bardziej ogólnie o takich dziewczynach/kobietach jak bohaterka tej historii, o ich problemach i kłopotach ze swiatem. Powstała na podstawie długich rozmów z tą panią itp. I tak się zastanawiam, kiedy one miały czas tak dyskutować. Naprawdę, złota hiena się należy!
              • anetapzn Re: Tego NIE KUPIĘ i NIE PRZECZYTAM 17.04.12, 09:25
                Dla mnie mega obrzydliwe jest to zarabianie na tym przez tabloidy i przez pseudo mamunię.
                media.wp.pl/kat,1022943,wid,14415397,wiadomosc.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka