makubata 22.07.08, 12:48 Wiecie jaką książkę czytałam "na baczność"? Czyli nie mogąc sie oderwać, nawet gotując obiad myślałam co dalej? To był Koontz "Intensywność". Jak ktoś lubi się bać to polecam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moleslaw Re: Dla tych co lubią się bać 22.07.08, 17:40 Muszę to przeczytać w takim razie. Odpowiedz Link
makubata Re: Dla tych co lubią się bać 22.07.08, 18:26 Ciekawa jestem czy na Was też zrobi takie wrażenie. Jak dobrze nakręcony thriller Odpowiedz Link
monika1798 Re: Dla tych co lubią się bać 22.07.08, 23:14 zgadzam sie w zupełności "intensywność"to chyba "najmocniejsza"książka kontza.polecam pozostałe.kilka lat temu "polowałam"tylko na jego książki. Odpowiedz Link
abetyna Re: Dla tych co lubią się bać 23.07.08, 13:40 oooo, polecam Koontza, to mój ulubiony autor, na razie przeczytałąmk jakeis 20-25 jego tytułów, osatatnio Prędkość, kolejna rewelacaj, super tez była Ocalona, Ostatnie drzwi przed niebem, trzynastu apostołów,grom- (troche słabszy,), przy Odwiecznym Wrogu zrezygnowałam z czytania wieczorem, musiałam w dzien w świadomej obecnosci meza , Mroczne sciezki serca, Nieznajomi, wiele tego było , ja tego autora uwielabiam Odpowiedz Link
moleslaw Re: Dla tych co lubią się bać 23.07.08, 20:38 Jestem genialna poszłam do biblioteki i pamiętając że to coś na "I" wypożyczyłam "Inwazję")) Odpowiedz Link