Dodaj do ulubionych

Nie polecam XXII LO!!!!

IP: *.golancz.to.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.05, 17:04
Tym osobom które dostały się do XXII LO w Poznaniu. Serdecznie wam nie
polecam tej szkoły , chodziłam tam przez rok i przeżyłam straszliwą gehenne.
Mogę wam wytłumaczyć dlaczego piśćie. Odpowiem na każdy list!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: To ja Re: Nie polecam XXII LO!!!! IP: *.golancz.to.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.05, 17:34
      Nie polecam wam serdecznie tej szkoły nauczyciele są tam poje..i na lekcjach
      nie ma nic od siebie nauczyciele albo dyktują albo robią kartkówki, jest
      je..y system punktowy czyli ocena to punkty. Po drugie lekcje są tam od
      południa do 20.00 lub od 10 do 18.20. Nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: mary Re: Nie polecam XXII LO!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 19:46
      ja tez chodziłam tam przez rok, masakraaa! poznałam tylko kilka fajnych osób, reszta to zj..by, ale to zależy od szczęścia, co do nauczycieli to chyba nie jest przy[adek że 95% to ludzie traktujący swój zawod jak praktykę w fabryce: odwalic swoje i pojść do domu, fajna byla tylko sztuka, bo uczył jej młody gość jeszcze po studiach, wiec swieza krew jeszcze niezblazowana przez system tej szkoły, i miał fajne luzackie podejście do młodzieży dlatego w miarę chętnie cała klasa chodziła na jego zajęcia, ale reszta! dyktowała notatki i robiła kartkówki jak mówiłaś, własciwie nie musialam sie wiele uczyc, a miałam 4.0 bez kiwnięcia paluchem, gdzie w innej szkole musiałam sie niezle nachapać zeby miec choc 3.5, no ale coz traktuję tę szkołę jako nowe doswiadczenie w zyciu, ktore pozwoiło mi dostrzec przepaść jaka istnieje między wieloma szkołami, i porównać mentalność różnych grup społecznych..i na tym chyba skończę :)
      pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka