Gość: JA Re: WSUS czy WSNHiD co wybrać? IP: *.icpnet.pl 19.08.05, 19:37 Skonczylam studia licencjackie na WSUS ( zarzadzanie i marketing , specjalnosc:negocjator). Obecnie jestem studentka studiow uzupelniajacych magisterskich tej samej uczelni, tym razem na kierunku: dziennikarstwo i komunikacja spoleczna. Jestem z niej zadowolona. Praca dziekanatu o niebo sie poprawila, czesne nie jest wygorowane, wedlug mnie zajecia interesujace, oczywiscie zdarzaja sie tez i troche nudne (jak wszedzie). Uwazam, ze nie jest to szkola: "placisz - masz". Wymagaja. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamek Re: WSUS czy WSNHiD co wybrać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 17:03 Spędziłem rok na WSNHID (na kulturoznastwqie) i nikomu nie polecam. Czesne ogromne, a przy tym poziom nauczania (w stosunku do wysokości czesnego) zdecydowanie nie wart pieniędzy. W drugim semestrze zajęcia mielismy tylko w dwa dni w tygodniu - niczym zaoczni. Na szczęście, udało mi się dostać na UAM na kulturo (na pierwszy rok). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agutek Re: WSUS czy WSNHiD co wybrać? IP: *.icpnet.pl 31.08.05, 10:11 Jestem po podyplomowych - WSUS, jestem bardzo zadowolona. To co miała moja kolezanka na tym samym kierunku na UAM, to żenada. Poziom wysoki i przede wszystkim baza dydaktyczna. Odpowiedz Link Zgłoś