Dodaj do ulubionych

ktory akademik uam-u wybrac??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 22:45
od pazdziernika bede studiowal w poznaniu i zastanawiam sie ktory akademik
powinienem wybrac, szczerze mowic zalezy mi na imprezowym, nie jestem typem
samotnika. slyszalem ze jesli chodzi o imprezy to Jagieka rzadzi! co
sadzicie? prosze o opinie pozdro
Obserwuj wątek
    • Gość: K. p y t a n i e IP: 81.15.189.* 04.08.06, 20:46
      Będę studiowac na UAM-ie na pierwszym roku. Czy wypełniając papiery o akademik,
      piszę, w którym chciałabym mieszkać? Bo pani z dziekanatu powiedziała mi przez
      telefon, że to uniwersytet decyduje o wyborze domu studenckiego. Czy - jako
      studentka I roku - mam jakiekolwiek szanse na dostanie akademika w centrum miasta?
      • Gość: ~B Re: p y t a n i e IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 22:40
        w oswiadczeniu masz miejsce, gdzie wpisujesz o który akademik sie ubiegasz. Z
        doświadczenia wiem, ze studenci pierwszego roku dostaja akademiki o nizszym
        standardzie np. Jagienka i Zbyszko,ale za to nadrabiaja one klimatem, jaki tam
        panuje.Jesli zalezy Ci na imprezach i nawiazaniu wielu, naprawde wielu
        znajomaści i pzryjazni, radze Ci wybrac własnie którys z tych dwóch. ja
        osobiście mieszkam w Jagience i na zaden inny bym go nie zamieniła,szczerze
        mowiąc juz tesknie za moja akademicka "rodzina". A co do akademików w centróm,
        to masz do dyspozycji DS Jowita (ścisłe centrum).Sama sie dziwię dlaczego
        nazywane jest to mianem akademika, bardzie pasuje.... klasztor! nic sie tam nie
        dzieje, zero imprez, masz szanse nie poznac nawet swoich najblizszych sasiadów,
        a integracja ogranicza sie tylko do powiedzenia "czesc" w kuchni. polecam
        osobom, którym zalezy na ciszy i spokoju do nauki.
    • Gość: nemo87 Re: ktory akademik uam-u wybrac?? IP: *.jomar.ostrowiec.pl / *.jomar.info 06.08.06, 21:57
      Witam!! Zapraszam na forum UAM, które właśnie rusza :)
      www.uampoznan.fora.pl
      • lipiko Re: ktory akademik uam-u wybrac?? 30.08.06, 17:00
        Jako osoba ktora caly zeszly rok mieszkala w Jowicie zgadzam sie z moja przedmowczynia-jowita jest beznadziejna,jest to istny zakon,nie poznalam tam nikogo, nawet sasiadow nie znalam. Za to w Jagience jest extra,jest tam czas i na imprezke i na nauke,wszyscy sie znaja i jes wesolo.W tym roku mieszkam w Jagience;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka