salimis 23.09.06, 08:41 Czy ktoś tam chodzi-jakie wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: antek8 Re: Sieć szkół Cosinus IP: *.uznam.net.pl 25.09.06, 22:46 czy w poznaniu jest cosinus, i jak tak to gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
salimis Re: Sieć szkół Cosinus 26.09.06, 09:01 Z tego co wyczytałam z reklamówki to COSINUS mieści się na ul.: Słowackiego,Bukowskiej,Warzywnej,Swierkowej i na osiedlach: Jagiellońskim i Piastowskim.Z tego co wiem to jeszcze 2-3 lata temu w Poznaniu były tylko trzy szkoły tej sieci i dlatego(skoro tak się rozmnożyły)zastanawiam się jak tam jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oki odpowiedz IP: *.icpnet.pl 26.09.06, 18:03 Latwo, Trzeba sobie opracowac ok. 60pytan z kazdego przedmiotu, ktore dostaje sie od nauczycieli kazdego przedmiotu. Z tego na egz dostaje sie 3 i juz. Sa tez z niektorych egz dodatkowo pisemne ( do nich tez ustne), a reszta same ustne. Z niektorych oddaje sie prace zaliczeniowe, zeby moc podejsc do egz. ogolnie zero stresu. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
ag.miszczynska Re: Sieć szkół Cosinus 22.01.21, 11:53 Ja uczę się w Olsztynie. Jestem bardzo zadowolona. Zajęcia ciekawe nastawione na praktykę. Szkoła weekendowa więc kolejny plus bo można pogodzić z obowiązkami codziennymi i oczywiście bezpłatnie więc w ogóle super. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilamrozz Re: Sieć szkół Cosinus 22.02.21, 15:25 Ja chodzę i bardzo polecam. Szkoła bezpłatna zajęcia super praktyczne. Naprawdę bardzo fajnie wszystko jest. Moim zdaniem najlepsze rozwiązanie Odpowiedz Link Zgłoś
joanisia Re: Sieć szkół Cosinus 19.04.21, 23:15 mam dobre doświadczenia z tą szkołą, potwierdzam, że zajęcia są nastawione na praktykę, ogólnie warta polecenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś