Dodaj do ulubionych

Doradźcie biol-chem

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.07, 10:00
Moja córka jest bardzo dobra z biologii i z niemieckiego, raczej kiepska z
chemii. Średnia ocen 4,5. Chce w przyszłym roku startować na biol-chem. Jaką
szkołę doradzacie?
Obserwuj wątek
    • Gość: gip VII Liceum Ogólnokształcące im. Dąbrówki IP: *.icpnet.pl 02.06.07, 13:17
      VII LO. Biol-chem na calkiem dobrym poziomie, no i niemiecki. Jak ktos przyjdzie
      z calkiem dobra juz znajomoscia niemca to moze sporo skorzystac (chocby
      mozliwoosc zdawania darmowego certyfikatu, ktory wpuszcza bez egzamow na
      niemieckie uczelnie). Skonczylam te klase i polecam :)
      viilo.poznan.pl/
      • Gość: AW Re: VII Liceum Ogólnokształcące im. Dąbrówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 19:44
        Dzięki. Też nam wychodzi VII LO. Albo IX, albo XV...Może ktoś coś wie o tych
        pozostałych szkołach?
        • Gość: Aparatka Re: VII Liceum Ogólnokształcące im. Dąbrówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 15:21
          Ja też chetnie dowiem sie czegos o tych szkolach bo mam dokladnie taki sam
          problem, nie mam pojecia czy isc do 7 czy do 9 :/ slyszalam wiele opinii o tych
          szkolach ale nie wiem w ktore mam wierzyc, m.in. slyszalam ze w 7 jest ogromny
          wyscig szczurow i koszmarnie wysoki poziom jezykow. nie wiem czy sobie poradze,
          oceny mam b. dobre ale moze byc kiepsko z niemcem (kl 1b). narazie 7 mam na
          pirwszym miejscu ale zastanawiam sie nad zmiana decyzji
    • Gość: Obecnie_w_XLO Re: Doradźcie biol-chem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.07, 11:43
      Jeśli chodzi o biol-chem, to może XLO(wiem, że już i tak za późno, ale co
      tam:P)Po skończeniu chemii w liceum z profesorem Persem można śmiało omijać
      zajęcia z chemii na studiach-przecież nasz "geniusz" nauczy wszystkiego w liceum
      :P Język niemiecki też na wysokim poziomie, lecz nie wiem jak długo, bo
      nauczycielka wybiera się na emeryturę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka