Gość: AAAA Re: Co sądzicie o Intermarche IP: *.adsl.inetia.pl 16.09.10, 19:43 Byłem dziś rano w tym hipermarkecie i muszę szczerze powiedzieć , że nie jest żle. wybór jest duży i ceny jak w kazdym markecie, ale oczywiscie na "wielkim " otwarciu nie zabrakło chełminskiego chamstwa i głupoty. ludzie stali od godziny 8 bo pierwsze 200 osob dostalo atlasy samochodowe. Czy to nie jest śmieszne????? A po wejciu o mało kilka osób nie zostało stratowanych bo przeciez trzeba szybko biec bo zabraknie atlasów. Ludzie w kolejkach pchali sie jak szaleni dosłownie ,jakby dawali tam nie wiadomo co. DRODZY MIESZKAŃCY CHEŁMNA GDZIE WASZE WYCHOWANIE I KULTURA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borowik Re: Co sądzicie o Intermarche IP: 109.243.66.* 16.09.10, 20:14 Szczerze byłem po 10 godzinie , ludzi pełno , towar taki sobie głównie jedzenie, myślałem że będą też inne artykuły przemysłowe i może ogrodowe . I mały jest z zewnątrz wyglada na wiekszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Co sądzicie o Intermarche IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.10, 20:35 hmm.. ni ma tam zasięgu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCH Re: Co sądzicie o Intermarche IP: 89.231.151.* 16.09.10, 20:36 W środku - tzn za kasami nie byłem bo tłok - ale bardzo podoba mi się sam budynek. Zachowany styl i estetyka. Powinni jeszcze zasłonić zaplecze bo z pewnością (co oczywiste) będą tam się gromadzić kartony i inne śmieci. No cóż za pare dni jak ludzi się oswoją to pojadę i porównam ceny z innymi sklepami i asortymentem. Mam nadzieje, że będzie troszkę wyboru w rybach, serach no i owocach morza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Co sądzicie o Intermarche IP: *.chelmno.mm.pl 16.09.10, 21:06 Naiwni ludzie za atlasem i właściwie tłumy za tym samym co wszędzie tyle tylko że nowy. Ja wole moje sprawdzone sklepy. Kilka promocji na otwarcie a reszta cen taka sama jak w innych sklepach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Co sądzicie o Intermarche IP: *.chelmno.mm.pl 16.09.10, 22:41 Tak zachwalacie Intermarche to przeczytajcie sobie co piszą ludzie w miastach gdzie już trochę ta firma funkcjonuje.. forum.gazeta.pl/forum/w,24395,69617182,69617182,Intermarche_mieso_wedliny_tanie_jatki_.html Ja tam na targ ide, wole wspierać naszych ! A po proszek specjalnie zapierdzielać tam nie będę.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Co sądzicie o Intermarche IP: *.chelmno.mm.pl 17.09.10, 19:51 Witam byłam dzis w tym ,,supermarkecie,,ślaska w promocji brak ,polędwica sopocka w promocji brak ,ser krolewski w promocji brak smiech na sali.To do cholery jeden dzień była promocja,ja nie polecam.Porażka............................................ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Co sądzicie o Intermarche IP: *.tvgawex.pl 21.09.10, 09:41 Nie wróże temu supermarketowi sukcesu po pierwsze drogo pod drugie byłem tam wczoraj był to piąty dzień po otwarciu a tam już pustki prawie zero ludzi przy kasach, kasjerki z nudów nie wiedziały się co ze sobą zrobić dla po równania podam przykład kiedy otwierali wiosną LIDL to przez ok dwa tygodnie były tłum a teraz i tam są również pustki. Do tego szef dyktator zachowuje się jak był by Bogiem - wiem bo mam tam koleżankę. Na dodatek wszystkim obiecywali umowy a co do czego przyszło z częścią nie podpisali szukali głupich do rozkładania towaru za pół darmo za kasę z urzędu pracy. Pojeb Grzegorz Ciastek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byłem Re: Co sądzicie o Intermarche IP: *.tvgawex.pl 16.09.10, 22:26 Byłem ceni niższe niż w naszych sklepach kupiłem proszek Ariel 13.99 w mieście 22zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Co sądzicie o Intermarche IP: *.chelmno.mm.pl 16.09.10, 22:31 Ja też byłem i poza kilkoma promocjami nic tańszego nie widziałem .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ASKA Re: Co sądzicie o Intermarche IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.10, 10:24 SZEF TO TYRAN ,I BURAK ZDECYDOWANIE NIE RADZI SOBIE Z EMOCJAMI .TAKI FACET NIE POWINIEN BYĆ SZEFEM POZA TYM MOBBUJE PRACOWNIKÓW!LUDZIE BOJĄ SIĘ MU SPRZECIWIĆ .NIE WIDZIAŁAM TAKIEGO IDIOTY ZWRACA UWAGĘ PRACOWNIKOM PRZY KLIJĘNTACH WYDZIERAJĄC SIĘ JAK WTRĄCIŁA SIĘ KLIJĘNTKA TO WYRZUCIŁ JĄ ZE SKLEPU! TO NIE DO POMYŚLENIA , CZYTACIE TO I NIE WIERZYCE? WYRZUĆCIE TEGO BURAKA BO LUDZIE NIE BĘDĄ KUPOWALI TAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁYSY Re: Co sądzicie o Intermarche IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.10, 10:33 Tak to prawda wszystko! szef jest prostakiem i trudno uwierzyć że jest na takim stanowisku ,mając problemy emocjonalne!jest tyranem ,aroganckim hamem! Pomóżcie i zróbcie coś, żal tam pracowników!MAM NADZIEJE ŻE NADZOROWAĆ BĘDĄ TEGO PANA SZEFA TYRANA BO TO W TYCH CZASACH TO SZOK BY ZACHOWYWAĆ SIĘ JAK W OBOZIE PRACY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Co sądzicie o Intermarche IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.10, 12:04 Nie bez przyczyny właśnie takiego kogoś stawiają na stanowisko kierownicze: mają być efekty, nieważne w jaki sposób i jakim kosztem. Personel ma się bać i basta. Chore do bólu!!! Szkoda, że ten ktoś nie czuje zapachu jaki wita kupujących,stęchlizna na początek. Zadziwiające jest to, że tacy ludzie w marketach to już standard, i jak do tej pory nikt z góry nie ma najmniejszego zamiaru tego zmienić-przecież jak się nie podoba to won. CHORE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Co sądzicie o Intermarche IP: *.tvgawex.pl 09.10.10, 12:20 A najlepsze jest to że głównym właścicielem Intermarche jest jego żona on jej tylko pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Co sądzicie o Intermarche IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.09.10, 23:40 wszedłem w wasz link ale szczerze to pomyślcie we wszystkich marketach jest tak robione z mięsem itp.a wy robicie aferę o tym jednym tylko markecie-bo akurat jest w Chełmnie,ten chociaż jakoś się prezentuje a nie jak te inne u nas np.biedronka tyle lat i ciągle ten sam asortyment i te same ceny nic taniej-a tu zobaczymy ...lepszy ten market niż ta przechowalnia szczurów (mutantów)która była w tym miejscu,a ten co pisze o atlasach...sam pewnie tam był skoro tak wszystko dokładnie opisał...co przydał się atlasik:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Co sądzicie o Intermarche IP: *.adsl.inetia.pl 17.09.10, 10:17 byłam dziś totalny obciach ceny owszem ,,europejskie,, ale nawału kupujących nie było Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mp Re: Co sądzicie o Intermarche IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.10, 10:24 a czego sie spodziewaliście panienki tańczącej na rurze że będa towar za darmo rozdawać sklep jak sklep jaki będzie to sie okaże :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Co sądzicie o Intermarche IP: *.tvgawex.pl 17.09.10, 13:54 byłam dzisiaj ,kupiłam schab bez kości świeżo wycinany za 10, 99 kg , nie moczony! jestem zadowolona ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???? Re: Co sądzicie o Intermarche IP: 89.191.152.* 17.09.10, 14:46 ładne laski tam sprzedaja??czy mochery??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @@@@ Re: Co sądzicie o Intermarche IP: *.adsl.inetia.pl 17.09.10, 15:22 totlny obciach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinia Re: Co sądzicie o Intermarche IP: 188.33.166.* 17.09.10, 17:06 Ten schab został od wczoraj dlatego jest w takiej cenie i wycięty od kości :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Co sądzicie o Intermarche IP: *.tvgawex.pl 17.09.10, 17:57 a co to za różnica czy od wczoraj czy od dziś ,a te 200 szynek wyprodukowane miesiąc temu do dziś jesz, albo i wcześniej ,zachowujesz się jak byś z choinki się urwała ,dla ciebie to pewnie specjalnie na polowania chodzą jak ci się zachce mięska ,jest takie świeże że z talerza ucieka! zapytaj się rzeżnika jak dlugo mieso leży w chłodniach to ci powie jakie stare konsumujesz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Co sądzicie o Intermarche IP: *.tvgawex.pl 17.09.10, 17:32 ludzie, to nie jest sklep za 5 zł. Normalny market. I dobrze. Przynajmniej jest wybór. Mi sie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Co sądzicie o Intermarche IP: *.chelmno.mm.pl 17.09.10, 17:45 Czytam i nie wierze...wy macie ludzie nasrane? Otworzyli ładny sklep to też źle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Co sądzicie o Intermarche IP: *.chelmno.mm.pl 17.09.10, 19:52 Witam byłam dzis w tym ,,supermarkecie,,ślaska w promocji brak ,polędwica sopocka w promocji brak ,ser krolewski w promocji brak smiech na sali.To do cholery jeden dzień była promocja,ja nie polecam.Porażka............................................ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?????? Re: Co sądzicie o Intermarche IP: *.adsl.inetia.pl 17.09.10, 20:04 ludzie, biedronka tak polo tak lidl tak tesco tak a muszkietery bebe komu to przeszkadza????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajtek Re: Co sądzicie o Intermarche IP: *.chelmno.mm.pl 17.09.10, 20:10 Mi przeszkadza bo skoro dali ser w promocji to nie po to zapierdzielam z miasta by go nie było. Chciaałem cały kawałek sobie strzelić :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Co sądzicie o Intermarche IP: 89.231.151.* 17.09.10, 20:48 co wy do tych serow sie dowaliliscie !!brak bo ludzie wczoraj kupowali w takich ilosciech ze glowa mala sztangami to kupowali i poledwice i sery itp po pare sztang!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vip Re: Co sądzicie o Intermarche IP: *.adsl.inetia.pl 17.09.10, 20:58 tanie piwa, a pierwsze osoby poza atlasami dostawały dmuchane fotele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: załamka Re: Co sądzicie o Intermarche IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.10, 21:54 Ale mam polewkę z tego tematu :D Wychodzi małomiasteczkowość i buractwo mieszkańców :))) Geeez.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mp Re: Co sądzicie o Intermarche IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.10, 00:03 Chełmno to jednak zadupie udajecie miastowych a słoma z butów wychodzi!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Co sądzicie o Intermarche IP: *.chelmno.mm.pl 19.09.10, 08:16 Byłem wczoraj w tym markecie.Wjechałem od strony ul. Toruńskiej i stwierdziłem brak wózków.Okazało się ,ze są za budynkiem przy tym drugim wjeździe od ul.Danielewskiego.Kosze te -wizualnie -wydają się zbyt masywne i ciężkie.Natomiast w środku wrażenie bardzo pozytywne. Jest to chyba największy aktualnie market w Chełmnie.Ale najistotniejsze to sa ceny.Biorąc pod uwagę ,ze te sprawy sa mi obce moze specjalistki(kobiety)wypowiedzą się jak się one kształtują w porównaniu z innymi marketami w Chełmnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: Co sądzicie o Intermarche IP: *.adsl.inetia.pl 19.09.10, 13:25 A mi się ten sklep podoba :) Duży, ładny i jest w nim wszystko to czego potrzebuje ! I nareszcie coś z tej strony otworzyli. Teraz nie muszę całego miasta przechodzić, żeby do marketu dojść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dwwd Re: Co sądzicie o Intermarche IP: *.adsl.inetia.pl 19.09.10, 13:44 Czy nadal trzeba zostawiać plecaki i torby w skrzynkach na klucz? Czym się różni to od torebki damskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Co sądzicie o Intermarche IP: *.chelmno.mm.pl 19.09.10, 15:34 Sklep jest ładny i tak dalej ale cenowo mnie nie zachwycił wręcz zrobiłam oczy przy kasie :( Zazwyczaj robie zakupy te same raz w tygodniu i w Tesco płacę średnio 260-270 zł a w Intermarche zapłaciłam nieco ponad 300 zł to zdecydowanie duża różnica jak dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: Co sądzicie o Intermarche IP: *.tvgawex.pl 19.09.10, 23:43 to musialas pewnie dygac z zakupami pod reka przez cale miasto bo niestarczylo juz na mini busa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gruzin Re: Co sądzicie o Intermarche IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.10, 10:30 Wykiwali ludzi i Urząd Pracy-dzisiaj zwolnili 20-stu pracowników, za ktorych wzieli piniądze za przeszkolenie.Kto ma czas to naszych robi w buca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrys Re: Co sądzicie o Intermarche IP: *.chelmno.mm.pl 21.09.10, 11:57 Naiwni głupcy, na co wy liczyliście że oni wam dadzą super sklep i extra zatrudnienie haahahahaha.. Sklep będzie za pare miesięcy zapyziały a ludzie będą marudzić że za grosze robią i ameryki nie odkrywam tak jest w innych regionach naszego kraju u was bedzie dokładnie tak samo .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muszkieter Re: Co sądzicie o Intermarche IP: 109.243.201.* 21.09.10, 13:13 Poważnie z Tym zwolnieniem 20 ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do małgoli Re: Co sądzicie o Intermarche IP: *.tvgawex.pl 23.09.10, 01:01 słuchaj ten sklep to wycelowany w konkretne osiedle i ludzie się cieszą a Ty latawcu dalej lataj !!!! aż do Tesko itd , itd , zarobisz piątaka ale nóżki bolą !!!! albo w maluszku benzynka też kosztuje .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAKS Re: Co sądzicie o Intermarche IP: 89.231.149.* 21.09.10, 21:39 POWIEM WAM ŻE MNIE TO TROCHE MARTWI ŻE POWSTAJE CORAZ WIĘCEJ MARKIETÓW A LUDZIE ZAPOMINAJĄ O NASZEJ POCZCIWEJ BIEDRONCE O POLOMARKECIE I O TESCO. ZA JAKIŚ CZAS ZNOWU NIE BĘDĄ WAM ODPOWIADAĆ CENY, SPRZEDAWCY CZY TOWAR. WIĘC O CO TYLE CHAŁASU? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-market-er Re: Co sądzicie o Intermarche IP: 89.231.150.* 21.09.10, 22:37 nie ma to jak nasza biedroneczka wole po mieso do gzeli isc moze i doplace ale wiem ze ma zbyt i nie lezy miesiacami! w intermarche bylem dzis i szalu tam nie ma! podniecacie sie arielem za 13?!!!! ciekawe co oni beda robili z tym miesem co zostanie ??? przy takim ruchu jak dzis widzialem to gwarantuje ze kielbaski na hakach beda z tej padliny! wisza tam pewnie od otwarcia juz napewno zakurzone!!! i te cudne kurczaczki z grila trzy razy umyte i 5 razy doprawiane!!!! smacznego! intermarche totalna poracha!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: #55 Re: Co sądzicie o Intermarche IP: *.tvgawex.pl 23.09.10, 00:53 a u Gzeli co robią z wczorajszym ....mielone !? TY bogaczu TY ....I NAIWNY ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Co sądzicie o Intermarche IP: *.chelmno.mm.pl 21.09.10, 22:40 Teraz czekamy na stokrotkę i wówczas tam pojawią sie tłumy a muszkieterowie zejdą na dalszy plan.. Problem polega na tym że pozostałe sklepy muszą sprzedawać towar, obracać nim by w miarę możliwości był świeży. Na tą chwilę tylko Intermarche robi zadowalające obroty to oczywiste bo jest nowy i wszyscy sie zachwycają, a reszta myśli jak utrzymać towar w dacie :) Ten sklep ma teraz swój moment ale to się zmieni bardzo szybko.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: Co sądzicie o Intermarche IP: *.chelmno.mm.pl 21.09.10, 22:48 Nie zapominajcie że jeszcze jest kilku chętnych w kolejce by sie tu zadomowić .. NETTO ALDI i jeszcze pewnie sie znajdzie jakiś .. Szkoda tylko lokalnych przedsiebiorców bo myślę że nie bedzie kolorowo .. Nie mam nic do marketów ale dwa by wystarczyły w naszym miasteczku i dać szansę prosperować naszym, tam też pracują ludzie .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdegustowany Re: Co sądzicie o Intermarche IP: 89.231.150.* 22.09.10, 21:55 urzad pracy powinien dokladnie sie temu przyjrzec!!!! wzieli ludzi za pieniadze z urzedu, darmowa sila robocza! pseudo " szkolenie" ludzi w trakcie otwarcia sklepu??? co to za szkolenie??? ludzie tyrali po 13 godzin! za stypendium z urzedu?! i jedna 15 minutowa przerwa!!!!!!!! szok!!! co do samego sklepu to wszystko tanim kosztem :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yky Re: Co sądzicie o Intermarche IP: 89.191.152.* 23.09.10, 08:01 do zdegustowany,a co ty mtslisz ze za darmo kase dostaniesz,nie podoba sie to idz do helveti czy sharpa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Co sądzicie o Intermarche IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.10, 11:14 Urzad Pracy wogole nie sprawdza za co płaci szkoleniowcom-to normalna kpina i zarty z pieniedzy na szkolenia.20 osób nie przeszkolonych i wyrzuconych na bruk.Szkolenia odbyły sie przy mopie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Co sądzicie o Intermarche IP: 89.231.151.* 24.09.10, 23:59 popierwsze jakich 20 zwolnionych?????co wy ludzie pie...cie !!!polecialo pare osob na jednej rece by policzyc a dlaczego no zawsze chyba jest rotacja wszedzie,,,,,,ale nie 20 osob..... ktos pusic fame a wy to wszystko lykacie po drugie sory jakie stare mieso -miesko tak schodzi ze nie masz pojecia to ze ty w danej chwili byles lub bylas i nie bylo ludzi to sie ciesz przynajmniej w koolejce nie stales !!bo ogulnie to jest ruch duzy i mieso to akorat pszoduje w sprzedazy!!jest zawsze swieze!!!a jedna kasa?????????????????????ciekawe kiedy ????????bo sory nie zdazylem zauwazyc!!a za potrzeba tez trzeba wyjsc nie jestesmy w bie...........hahah,ze rygor pracodawcow tam nie pozwala nawet czasem zjesc sniadania bo cos tam ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Co sądzicie o Intermarche IP: *.chelmno.mm.pl 25.09.10, 09:51 Proponuję ten wątek skasować bo tu same brednie piszecie, począwszy od klientów po pracowników bo i takich tu nie brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jary Re: Co sądzicie o Intermarche IP: *.chelmno.mm.pl 27.09.10, 20:30 Nie wróżę temu marketowi zysków ,ponieważ przy takiej obsłudze powinno być na bieżąco przynajmniej ok 50 osób. A z dnia na dzień liczba ta maleje to świadczy o cenach które tam są. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klienta Re: Co sądzicie o Intermarche IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.10, 14:33 Żenada Jeżeli chodzi o KASY. Jedna realizuje karty druga nie itd. To jest market Z boku śmieszne karteczki !!! KASA REALIZUJE KARTY PŁATNICZE LUB KASA NIE REALIZUJE KART PŁATNICZYCH. Sami sobie robią zamieszanie. Poza tym Panie przy kasach? dużo do życzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Co sądzicie o Intermarche IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.10, 15:06 drogo drogo drogo!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Co sądzicie o Intermarche IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.10, 21:18 MI SIE TAM NIE PODOBA Odpowiedz Link Zgłoś