Dodaj do ulubionych

utwardzaja wał

IP: 188.33.34.* 11.11.10, 12:33
Mam pytanie kto zlecił utwardzenie wału przeciwpowodziowego? Dlaczego tylko strona Nowch Dóbr przecież większe zagrożenie było u nas w Starogrodzie,dlaczego naszej strony nie zabezpieczają?? Kto jest za to odpowiedzialny??
Obserwuj wątek
    • Gość: seymeee Re: utwardzaja wał IP: *.tvgawex.pl 11.11.10, 13:31
      namieszał słusznie jakiś krzyżak !!! a z tej strony ,zaczęli budować sie prominenci z CCH , więc dopilnują by ich nie utopiło , od 1 do PODWIESKA ŻARTÓW NIE MA !!!! lokacja Chełmna przez pra pra dziadów słuszna na górach !!!! osady rolnicze wzdłuż Wisły to już co innego , ziemia nawożona przez rzekę !!!! ale teraz to uczone aaaaaa gamoniiiiiiiiiiiiiiie że hej ....na górki na górki ludzie naaaa górki !!!!!
      • Gość: ktoś Re: utwardzaja wał IP: 46.112.209.* 12.11.10, 14:08
        Na Bieńkówce mieszkam od urodzenia czyli spory kawał czasu i nie mam zamiaru się nigdzie wynosić na żadne górki a ten kto siedzi na stołku jest za nasze bezpieczeństwo odpowikedzialny i żadnej łaski nie zrobią jak nas zabezpiecząod tego w końcu są za coś kasę biorą
        • Gość: michu Re: utwardzaja wał IP: 188.33.237.* 12.11.10, 16:07
          Z tym utwardzaniem wału to żeby tylko go gorzej nie rozwalili w nowych dobrach. Jak zamiast przywieźć więcej ziemi zgarniają tą leżącą pod wałem. Naruszą osłabioną już konstrukcję i pozamiatane będzie. Może zamiast budować asfalt na PARCELKACH wydać owe fundusze na wał z prawdziwego zdarzenia panie wójcie????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka