IP: *.chelmno.mm.pl 09.02.11, 19:51
otomoto.pl/citroen-xsara-bezwypadkowy-C17424388.html
Obserwuj wątek
    • Gość: sprzedawca Re: warto IP: *.chelmno.mm.pl 09.02.11, 21:28
      jak igła
    • Gość: taa Re: warto IP: 89.231.150.* 11.02.11, 15:44
      ładny
      • Gość: Niki Re: warto IP: 89.231.149.* 11.02.11, 16:43

Szkoda ze nie diesel
        • Gość: xx Re: warto IP: *.chelmno.mm.pl 11.02.11, 17:58
          nie oglądacie telewizji? Olej napędowy ma kosztować tyle samo co benzyna. Ceny idą w górę.
          • Gość: niecofnietylicznik Re: warto IP: *.dynamic.chello.pl 11.02.11, 18:42
            Sportowy- widać, przez 12 lat przejchał 133tys. zapewne jeździł tylko na torze ;)
            W Polsce wszystkie samochody na sprzedaż (po kilku właścicielach) powyżej 10lat mają przejechane zawsze ok. 100tys. :)
            • Gość: sprzedawca Re: warto IP: *.chelmno.mm.pl 11.02.11, 19:06
              Samochód nie ma cofniętego licznika. Przyjechał z Francji 1,5 roku temu. Przebieg ma udokumentowany .
              • Gość: niecofnietylicznik Re: warto IP: *.dynamic.chello.pl 11.02.11, 19:14
                Co to znaczy udokumentowany? Nie wiem czy citroen posiada centralną bazę danych historii swoich pojazdów, jeśli tak to ja, jako potencjalny kupiec sprawdzałbym tam. Jeśli ktoś nie chce kupić kupy pt. sprowadzany samochód zza granicy (co babcia nim tylko zapewne jeździła do kościoła i na zakupy z wnuczkiem) to sugeruję kupić samochód używany ze Szwecji.
                Jeżeli samochód jeździł średnio 30km dziennie to dziwnie to trochę wygląda.
                • Gość: sprzedawca Re: warto IP: *.chelmno.mm.pl 11.02.11, 19:21
                  krytykujesz coś czego nawet nie widziałeś. Może ktoś cię kiedyś oszukał, ale nie wszystkich wkłada się do jednego worka.
                  • Gość: sprzedawca Re: warto IP: *.chelmno.mm.pl 11.02.11, 19:26
                    poza tym mam dokumenty na to jaki miał przebieg przy kupnie z Francji. Mogę przesłać mailem niedowiarkom
                    • Gość: niecofnietylicznik Re: warto IP: *.dynamic.chello.pl 11.02.11, 19:32
                      BTW. to nie jest forum sprzedażowe, gdyby istniał tu prawdziwy moderator to ten wątek dawno by wyleciał.
                      SPAM
                  • Gość: niecofnietylicznik Re: warto IP: *.dynamic.chello.pl 11.02.11, 19:28
                    To jest tylko kwestia logicznego myślenia. Przez ostatni rok przejechałem swoim samochodem 30tys.km jeżdżąc nim do pracy i od czasu do czasu na dłuższy wyjazd. Kto samochodem z 160KM stoi w większości pod domem? Chyba nie babcia, bo ona takiego nie potrzebuje :)
                    Zauważ, że nie biorę pod wątpliwość jakości tego pojazdu, bo każdy zdrowo myślący człowiek kupując używany samochód jest w stanie sprawdzić jego stan. Biorę pod uwagę dziwną ilość km każdego sprowadzonego zza granicy auta, to pachnie zwykłym cwaniactwem.
                    A może Ty też nie znasz prawdziwej ilości przejechanych km swojego auta? ;)
                    • Gość: ja Re: warto IP: *.chelmno.mm.pl 11.02.11, 19:42
                      widać że depresja u ciebie murowana
      • Gość: ali Re: warto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.11, 10:09
        super
    • Gość: niecofnietylicznik Re: warto IP: *.dynamic.chello.pl 11.02.11, 19:49
      Lubię pisać od czasu do czasu podczas nudów na to forum bo to niezły ubaw :)

EOT
      • Gość: kusza Re: warto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.11, 20:27
        bardzo ladne autko :) ale nie za ta cena !!!!!!!! to jest 12 latek a cena jest dla 9-10 latka !!!!!!!
        cena za "tuzina" to max 7000 pod warunkiem ze znajdzie sie zapaleniec na cytryne
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka