Dodaj do ulubionych

CENY PALIW

IP: 81.210.32.* 25.04.04, 16:33
Różnica między cenami na naszym CPN-e i stacjami w Grubnie przekracza niekiedy 25gr. Zawsze tankowałem w Chełmnie z uwagi na pewność pochodzenia paliwa, ale są przecież pewne granice przepłacania-macie może jakieś przykre wspomnienia z tankowania w Grubnie czy Stolnie? bo jak nie to chyba rezygnuję z Orlenu w Chełmnie...
Obserwuj wątek
    • Gość: extinguisher [...] IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.04, 10:16
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: waldi Re: CENY PALIW IP: *.marton.net.pl / 80.51.243.* 11.05.04, 14:55
        stacja Konopackiego jest ok tankuję tam od początku ,i co do jakośći paliw nie
        mam zadnych zastrzezeń.
      • teddy_b Sprostowanie 12.05.04, 11:37
        Dotarła do mnie informacja, że powyższy post zawierający nieprawdziwą opinię o
        stacji paliw w Grubnie został wysłany z linii telefonicznej należącej do mojej
        firmy. Portal Gazeta nie jest w stanie potwierdzić tego potwierdzić, jestem w
        trakcie sprawdzania tego w TP S.A. oraz sposobu ujawnienia danych osobowych. Na
        wszelki wypadek podjąłem kroki zmierzające do usunięcia tego postu, co nie jest
        proste, bo prawnicy portalu stwierdzili, że nie łamie on przepisów i nie
        narusza dobrego imienia.

Wyrażam ubolewanie z powodu pojawienia się niepochlebnej i nieprawdziwej opinii
        o stacji p. Konopackiego. Nie jestem fachowcem w zakresie jakości paliw, ale
        mam pełne zaufanie do tej stacji, co potwierdza fakt iż od dawna napełniam
        zbiornik m.in. na tej właśnie stacji.

Poza tym zaznaczam, że nie po to jestem zarejestrowanym użytkownikiem forum,
        żeby wypisywać bzdury pod cudzym nickiem.
    • Gość: ++++ Re: CENY PALIW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.04, 10:32
      Ja tankuje od dluzszego czasu w staji LOTOS w Grubnie. Jesem pewny,ze paliwo
      jest dobre.Dwa dni temu przez pomylke zatankowalem E 98. Dzisiaj tez wzialem na
      wlasne zyczenie tez E98. Do tego jeszcze upust 4 gr/litr z karta stalego klienta
    • Gość: renia Re: CENY PALIW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.04, 14:44
      Ja tankuję LPG, w Grubnie na stacji po prwej stronie tej w krzakach. jest tam
      świetny gaz, i uczciwi sprzedawcy.
      Czasem jak nie zdarze zatankować gazu tankuję na stacji "niebieskiej" i jestem
      załąmany. Takiej fatalnej obsługi to chyba trzeba szukać tylko w PRLu.
      Ostatnio pan z wąsem gdy mnie obsłużył i skasował. jak go poprosiłem by
      zakręcił korek od wlewu do mojego samochodu (zwyczaj jest taki że ten kto
      odkręcił ten też zakręca - ci co tankują LPG wiedzą o jakim korku mówię)
      pan powiedział że zakręci albo nie zakręci.
      Maksymalnie olewają klientów, myślę że takie ich podejście wiąże się z niskimi
      zarobkami, a może właściciele firmy nie dbają o to by klienci byli szanowami.
      Nie wiem czy to mój młody wiek czy też to że mam fajny samochodzik tak wpływają
      na obsługę na tej stacji. zupełnie tego nie rozumię.
      A może ktoś z was zna właściciela tej stacji, przekazałbym mu jakich ma
      pracowników, może nie wie że przez takie traktowanie klientów traci ich, a co
      za tym idzie także ich pieniądze które mogą wydać w przyjemniejszych
      okolicznościach srtacji LPG.

Pozdrawiam panów w krzakach
    • Gość: klo Re: CENY PALIW IP: *.marton.net.pl / 80.51.243.* 18.05.04, 01:02
    • Gość: samuraj Re: CENY PALIW IP: 81.210.32.* 26.05.04, 17:03
      Dzis juz 3,99!!!! Jeszcze kilka dni i bedzie "piatka"!!!!
      • Gość: anty Re: CENY PALIW IP: 81.210.32.* 26.05.04, 17:15
        Niech żyje Unia, dzisiaj Schroeder podczas wizyty w Warszawie zachęcał do podniesienia podatków dla przedsiębiorców, bo niemieckie są w tej sytuacji mniej konkurencyjne... .Euroentuzjaści to niewykształcone głąby, albo źle wykształcone głąby! Współpraca międzypaństwowa tak, inkorporacja NIE. Widzicie co się dzieje w sklepach? Ostatnio poradzili sobie z cenami mięs wołowych i wieprzowych wykupując wszystko jak leci z polskich magazynów (pon. wyborcza), stać ich na to...
        • sezaloze Re: CENY PALIW 29.05.04, 21:27
          Anty tylko nie płacz! niech se gada kto go w polsce poprze??
          • Gość: anty Re: CENY PALIW IP: 81.210.32.* 29.05.04, 21:50
            Ja nie płaczę tylko jestem wkurw. Wyobraźmy sobie sytuację odwrotną. Jedzie sobie nasz wąskooki prezydent na saksy i tam wyskakuje z podobną kwestią - byłby skończony i przeklęty przez wszystkich mośków na Zachodzie. Przecież to bezczelność, takie sprawy można sobie omawiawiać przy okazji chociażby szczytów międzynarodowych podobnych do tego warszawskiego, ale też w sposób globalny a nie przeciwko konkretnemu narodowi!...A tak przy okazji, jak tam nasza Chełminianka - nie znam dzisiejszegio wyniku. Zostajemy w A czy spadamy do B?
            • Gość: gfm Re: CENY PALIW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.04, 23:53
              Tu chodzi o ceny paliw a nie podatki kanclerza rzeszy, jak wiesz cena paliwa
              zależy od chciwości arabów i całej tej bandy z opec-u a także chciwości
              państwa i tyle.
              • Gość: anty Re: CENY PALIW IP: 81.210.32.* 30.05.04, 12:04
                gfm postaram ci się coś wytłumaczyć. Tak się składa że w lichwie od niepamiętnych czasów specjalizowali się myckonośni i dzisiaj jest nie inaczej. Zmiany w wydobyciu ropy przez kraje opec-u nijak się mają do zmian w cenach na giełdach. Skąd się więc ów zmiany cen biorą? ano właśnie, tak się składa, że po zajęciu Iraku tylko jeden kraj tego kartelu - Iran nie jest pod jawnym bądź niejawnym protektoratem USA, ba w prawie wszystkich państwach opecu mośki z usa mają swoje bazy wojskowe, więc jak tu mówić o dyktowaniu cen przez kartel. jedyne co posiadają kraje opecu to ropa, natomiast większość infrastruktury: instalacje wydobywcze, ropociągi, firmy transportujące itd itp to już własność spekulantów - tu właśnie rodzą się przewałki w cenach. to jest zupełnie tak jak w rolnictwie - jak się często ma cena w skupach do ceny w sklepie? rolnik i tak zawsze dostaje mniej więcej tyle samo... . myślę że stąd bierze się obecny fundamentalizm w krajach arabskich (którego zaznaczam nie popieram) ps kraje opec to nie tylko kraje arabskie - są tam m.in wenezuela i nigeria
                pozdrawiam gfm i nie daj się omamić tym co klepią w telewizorni tylko rusz głowę!
    • Gość: efting Re: CENY PALIW IP: 81.210.32.* 30.05.04, 10:30
      koniec tematu
    • Gość: Anonim Re: CENY PALIW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 23:12
      Nie tankuje tam od 2 lat i nadal jezdze.
    • Gość: Gosc Re: CENY PALIW IP: *.54.204.139.tisdip.tiscali.de 07.06.04, 11:22
      Tankowalem juz prawie wszedzie w okolicy - njlepsze paliwo jezeli chodzi o
      jakosc to stacja w przechowie.
    • Gość: MIS Re: CENY PALIW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 19:01
      Niedługo będziemy musieli się przerzuić na skutreki a w gorszym wypadku na
      rowery :)
    • Gość: Roman Re: CENY PALIW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 09:49
      Obserwując znajomych i rodzinę to prawie wszyscy jeżdzą do Grubna...Na dodatek
      nie było nigdy żadnych problemów.
    • Gość: WIĘRZĄCY Re: CENY PALIW IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 09.06.04, 20:40
    • Gość: jowita Re: CENY PALIW IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 17:37
      hxfdgdf
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka