Dodaj do ulubionych

ON z Grubna

IP: *.play-internet.pl 26.02.11, 16:30
Zatankowałem ON w CPN Galkon w Grubnie....Samochód wogóle nie miał mocy aż w końcu ten pseudo ON zamarzł....mechanik całkowicie musiał spuścić paliwo i wymienić filtr paliwa...zatankowałem w CCH w Orlenie i auto śmiga jak nowe............
Obserwuj wątek
    • Gość: a Re: ON z Grubna IP: *.play-internet.pl 26.02.11, 16:34
      mój chłopak też tak miał to było około 1 mc temu
    • Gość: małyszz Re: ON z Grubna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.11, 17:36
      Nie ładnie w taki sposób psuć renomę stacji paliw w grubnie.Właściciele orlenu w chełmnie w taki sposób nie przyciągną klientów.A jeżeli naprawde tak było w co nie wierzę to trzeba było jechac na stacje i powiedziec o zaistniałej sytuacji, a nie pisac nie prawde.
    • Gość: automaniak Re: ON z Grubna IP: *.tvgawex.pl 26.02.11, 18:59
      Żal ściska.Od lat tankuję na 1 jak i na 2 stacji w Grubnie.Jest Ok.Całe życie silniki diesla nawet 18l silniczek odpala.Teraz jest 8l i cyka.Przy -22 st.C.Orlen hmm każdy swoje chwali.Pozdrawiam jeżdżących dieslem.
      • Gość: raf4 Re: ON z Grubna IP: *.devs.futuro.pl 26.02.11, 19:06
        dokladnie a co to orlen to samo paliwo na grubnie jest ok paliwo tankuje tam od powstania tej stacji i jak narazie nie mialem zadnych problemow z dislem benzyna jak i gazem i nie robic mi tu reklamy orlenu
      • Gość: Zbilski Re: ON z Grubna IP: *.play-internet.pl 26.02.11, 19:15
        Dziś trzy samochody po tankowaniu w tej stacji miałem. Całkowite czyszczenie układu paliwowego. 300 PLN zostawili za furę .Bodzio tak trzymaj!
        • Gość: hahaha Re: ON z Grubna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.11, 19:21
          nowa konkurencja w chelmnie probuje zdyskrdytowac Grubno ???? nie da rady ...tam przynajmniej do klienta wychodzi gosc i nalewa paliwa i zakreca korek
          nie musze nawet wysiadac z auta
    • Gość: fiat Re: ON z Grubna IP: *.tvgawex.pl 26.02.11, 20:15
      No niestety ja też tankowałem zawsze no grubnie w 1 wszej stacji ale ostatnie tankowanie....ropa zamarzła, otworzyłem filtr...ja nie wiem co to było ale na pewno nie ropa, miałem zalane 30l drugie 30 dotankowałem w toruniu na BP autko już lepie idzie.
      • Gość: kasia Re: ON z Grubna IP: *.devs.futuro.pl 26.02.11, 20:19
        zbilski i g.s to ta sama osoba ten sam kutas przedstaw sie h...u zajebany
      • Gość: HDI Re: ON z Grubna IP: *.tvgawex.pl 26.02.11, 23:19
        ja też mam złe doswiadczenia z petrochemia w grubnie.

kiedys zalałem od nich benzyne 98 oktanową do golfa i silnik prawie szlag trafil.

od wtedy tam nie tankuję..

obecnie jeżdzę dieslem i tankuje glownie na shellu i orlenie.
        sporadycznie w grubnie na lotosie i zlego slowa na lotos nie powiem bo nigdy problemow nie bylo nawet na common railu.
        • Gość: BO... Re: ON z Grubna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.11, 13:42
          DO GOLFA '87 ROK NIE LEJE SIE BENZYNY 98 :D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
          ludzie nie maja pojecia do jakich silnikow nadaje sie to paliwo i leja w szroty z nadzieja ze moc wzrosnie o 2 koniki :D
      • Gość: xxx Re: ON z Grubna IP: *.chelmno.mm.pl 01.03.11, 08:21
        panowie to skoro mieliście takie doświadczenia z on dlaczego nikt nieudał sie do właściciela stacji wyjaśnic sytuacje pytam?jeśli mnie to by spotkało to bym nieodpuscił. chyba żę byliscie u naszych chełminskich mechaników{niewszystkich zaznaczam paru by się znalazło ok
        ] oni jeszcze niezerkną a twierdzą że to od paliwa.
    • Gość: kierowca tira Re: ON z Grubna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.11, 21:58
      No panowie i panie grubo sie mylicie co do paliwa ze stacji w grubnie 1.Zatankowałem w poniedziałek tam 600l ON bo miałem wyjazd w suwałki.Gdy tam dojechałem temperatura była -25.st i mi jakos paliwo nie zamarzło.Wiec czego chcecie od tej stacji chyba zazdrosc zżera konkurecje ze oni maja taki obrót a wy nie.
      • Gość: Spostrzegawcza Re: ON z Grubna IP: 89.231.150.* 26.02.11, 22:56
        Ho ho Po pierwsze dwa pierwsze posty są z tego samego neta napisane sieci play :D haha
        Czyli ściemka , podejrzewam :P
        • Gość: cch Re: ON z Grubna IP: *.tvgawex.pl 27.02.11, 00:33
          polecam Lotos cały czas tankuje w największe mrozy diesel cyka i jest informacja do ilu stopni paliwo nie zamarznie. A Orlen CCH pojadę i zobaczę.
          • Gość: Janek Re: ON z Grubna IP: 89.231.149.* 27.02.11, 11:19
            Kto prowadzi Orlen, że prowadzi taką prostacką propagandę. Jak był remont to jakoś nikt nie narzekał na Lotos a teraz nagle okazało się, że paliwo jest złe. Czy czasem na Orlenie nie jest ta sama obsługa co przed remontem??????????????????????????
            • Gość: fiat Re: ON z Grubna IP: *.tvgawex.pl 27.02.11, 11:33
              Nie remont a zimy takiej nie było! Ja tankowałem w CCH zaczął się remont przeniosłem się do Grubna na 1wszą stację i było ok aż zaczęły się pierwsze konkretne mrozy ale ostatnie tankowanie porażka!!! Ropa po drodze przymarzała 100km/h i auto jak zaklęte powyżej jak jakiś dostawczak się rozpedzało. Zatrzymałem się przerażony odkręciłem filtr i wszystko jasne - do Torunia jakoś auto się doczłapało, w Toruniu dotankowałem i już było lepiej. Z całą pewnością przeniosę się na 2gi CPN w Grubnie albo w CCH.
    • Gość: artur Re: ON z Grubna IP: *.tvgawex.pl 27.02.11, 13:21
      stare paliwo maja z rezerw materiałowych a benzyna nie pachnie jak benzyna a zwolenikiem orlenu tez nie jestem tankuje na bp swiecie ewentualnie orlen przechowo ale orlen w chełmnie tez teraz sprawdze po remoncie
    • Gość: :) Re: ON z Grubna IP: *.tvgawex.pl 27.02.11, 13:32
      nie tankuje na stacjach ktore nie sa firmowe albo nie maja patronatu,,, szkoda auta!!!!!!!
      • Gość: olo Re: ON z Grubna IP: *.chelmno.mm.pl 27.02.11, 19:38
        wiesz co to jest wogóle patronat?orlen i galkon maja paiwo z tego samego zródła mało kto o tym wie.na galkonie maja swój transport i zaopatruja niejedna stacje orlenowskąi i niechrzań o firmowych stacjach jak niewiesz. zacznijcie poprostu dbać o auta a szczególne disle i to zima i nie bedzie problemów!
        • Gość: do olo Re: ON z Grubna IP: *.tvgawex.pl 28.02.11, 13:17
          w grubnie na galkonie nie ma patronatu bo wiem wiec nie ściemniaj
          • Gość: olo Re: ON z Grubna IP: *.chelmno.mm.pl 01.03.11, 08:11
            a kto powiedział że na galkonie jest patronat?niema płacić komus od kazdego litra za nic!
    • Gość: polokolo Re: ON z Grubna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.11, 16:40
      kiedy gość wymieniał filtr paliwa???? pewnie wcale.. miliony ludzi się tankuje na stacji STP a nie galkon zaznaczam i te pare milionów ludzi jakoś jeździ na TYM ON , nikomu nic nie zamarza.Oczywiście wiadomo że reklama ORELOWI sie przyda bo musze odzyskać klijentów ,tylko dziwne że jak był zamkniety nikt nic złego nie pisał na STP ,,wiec panie gość morał taki ....Pewnie robisz w orlenie i chcesz tym skusić klijentów tylko że ludzie potrafią czytać miedzy wierszami, hehe jak można spóścić zamarznięte paliwo....
      • Gość: fiat Re: ON z Grubna IP: *.tvgawex.pl 27.02.11, 21:03
        Ej no pokaż mi post który mówił o spuszczaniu paliwa... A jak pisałem wszystko było w miarę dobrze aż do pierwszych mrozów...jakoś dziwnie po dolaniu paliwa z BP i wymieszaniu z tym z galkonu auto odżyło
        • Gość: polokolo Re: ON z Grubna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.11, 09:23
          jak do malucha lejesz rope to nie dziwne że nie jedzie,, no i tez tak jest jak ktos leje za 10 zeta to przez całą zime wiecej się skropli pary w baku niż będzie tam paliwa,,
          • Gość: lp Re: ON z Grubna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.11, 17:36
            Tankuję tylko na Lotosie i wszystko OK .
    • Gość: kierowca Re: ON z Grubna IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.02.11, 17:48
      A jak odmroziłeś wtryski ? Ściemniasz nie mając pojęcia o dieslu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka