Dodaj do ulubionych

Znaleziony pies Shih-tsu

IP: *.ip.netia.com.pl 07.07.11, 17:07
Dnia 07.07.2011 r. w okolicach ul.Osnowskiej znaleziono psa rasy Shih-tsu .
Pies był bez obroży .Maści biało-beżowy.Krótko przystrzyżony.Lekko kręcony. Proszę o kontakt na numer 566863641 .Inaczej pies zostanie oddany do schroniska.
Obserwuj wątek
    • Gość: do barbara Re: Znaleziony pies Shih-tsu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.11, 21:28
      a pomyslałaś o tym że może właściel
      pieska nie czyta forum,dałas gdzieś jakieś ogłoszenia,
      plakaty?
      najłatwiej oddać psa do schroniska i mieć spokojne sumienie,
      jak sie nim zjełas to doprowadż sprawę do szczęśliwego dla psa finału
      • Gość: barbara Re: Znaleziony pies Shih-tsu IP: *.ip.netia.com.pl 08.07.11, 12:00
        "a pomyslałaś o tym że może właściel
        plakaty?
        najłatwiej oddać psa do schroniska i mieć spokojne sumienie,
        jak sie nim zjełas to doprowadż sprawę do szczęśliwego dla psa finału"

Jak już pisałam wcześniej mam w domu dwa psy , które biegają luzem i gryzły się ze znalezionym psem . Sytuacja nie była dobra ani dla moich psów ani dla znalezionego psa . Nikt z moich znajomych nie chciał go przechować do czasu odnalezienia właściciela . Pies przebywał po za domem dosyć długo . Był brudny, zakleszczony i miał pchły .W konsultacji z panią weterynarz zdecydowałyśmy że lepiej będzie gdy pies trafi do tymczasowego schroniska gdzie będzie miał fachową opiekę . Nie będzie narażony na pogryzienie
      • Gość: barbara Re: Znaleziony pies Shih-tsu IP: *.ip.netia.com.pl 08.07.11, 12:00
        [b][i]"a pomyslałaś o tym że może właściel
        plakaty? ...

Jak już pisałam wcześniej mam w domu dwa psy , które biegają luzem i gryzły się ze znalezionym psem . Sytuacja nie była dobra ani dla moich psów ani dla znalezionego psa . Nikt z moich znajomych nie chciał go przechować do czasu odnalezienia właściciela . Pies przebywał po za domem dosyć długo . Był brudny, zakleszczony i miał pchły .W konsultacji z panią weterynarz zdecydowałyśmy że lepiej będzie gdy pies trafi do tymczasowego schroniska gdzie będzie miał fachową opiekę . Nie będzie narażony na pogryzienie
    • Gość: zainteresowana Re: Znaleziony pies Shih-tsu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.11, 09:49
      czy ta sprawa z psem jest nadal aktualna?proszę o odpowiedz.
      • Gość: barbara Re: Znaleziony pies Shih-tsu IP: *.ip.netia.com.pl 08.07.11, 11:52
        Pies jest w tym czasowym schronisku . Które znajduję się na terenie Wysypiska Śmieci w Osnowie. Będzie tam przebywał przez dwa tygodnie .Nie mogłam zatrzymać psa w domu ponieważ mam już dwa psy i kota .Psy się gryzły , a żaden z nich nie jest przyzwyczajony do trzymania na łańcuchu .Nikt z moich znajomych nie chciał go przechować ponieważ pies miał kleszcze i pchły .
        • Gość: do barbara Re: Znaleziony pies Shih-tsu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.11, 16:29
          to trzeba było go odkleszczyć i odpchlić
          jeżeli juz postanowiłaś powiedzieć A i go uratować
          to mogłas powiedzieć i B......szkoda słów
          • Gość: barbara Re: Znaleziony pies Shih-tsu IP: *.ip.netia.com.pl 08.07.11, 18:41
            Co mogłam zrobić to zrobiłam . Jeśli to ty znajdziesz psa , zrobisz co należy . Ja zrobiłam co mogłam więc nie wiem o co chodzi skoro policja miejska zapewniła mu weterynarza.A co do kleszczy to te , które znalazłam to wyciągnęłam . Umyłam oczy , które ociekały ropą . !
            Trzeba było samemu zabrać tego psa do domu ! Ja nie mam miejsca na podwórku !
    • Gość: do zainteresowana Re: Znaleziony pies Shih-tsu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.11, 10:05
      masz podany nr tel.zadzwoń
      bo tutaj możesz sie nie doczekać odp.
    • Gość: ZAINTERESOWANA Re: Znaleziony pies Shih-tsu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.11, 10:52
      PIESEK ZOSTAL ODDANY DO SCHRONISKA :(
      • Gość: mp Re: Znaleziony pies Shih-tsu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.11, 16:26
        wysypisko smieci gdzie miesci się
        tymczasowa przechowalnia jest przeciez niedaleko
        tyle że za psa tam trzeba wykupić :(
        • Gość: xxx Re: Znaleziony pies Shih-tsu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.11, 18:42
          dać trzeba kase? z tego co wiem to trzeba tydzien na psa czekac.
          • Gość: barbara Re: Znaleziony pies Shih-tsu IP: *.ip.netia.com.pl 08.07.11, 18:44
            Nie mam pojęcia ale z tego co pamiętam. Zapłacić trzeba jakieś 200zł .
            • Gość: xxx Re: Znaleziony pies Shih-tsu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.11, 18:49
              200zł?są śmieszni pieska pewnie ktoś wypuscił bo mu zawadzał a teraz za niego trzeba zaplacić co za dziwny ten świat.
              • Gość: barbara Re: Znaleziony pies Shih-tsu IP: *.ip.netia.com.pl 08.07.11, 20:17
                Nie jestem pewna ale miałam taka sytuacje że musiałam pieska wykupić i kosztowało mnie to 200zł. Jednak co do zguby to nie wiem czy go wyrzucono ponieważ pod numer , który podałam zadzwoniła pewna pani , która pytała się gdzie piesek aktualnie się znajduje . Jeśli w ciągu 2 tygodni nikt go nie odbierze niestety ale trafi do Torunia do schroniska gdzie będzie miał szanse na nowy dom .
        • Gość: barbara Re: Znaleziony pies Shih-tsu IP: *.ip.netia.com.pl 08.07.11, 18:43
          Wysypisko śmieci znajduję się w drodze do Osnowa . Tam gdzie budowana jest nowa obwodnica .
      • Gość: Pani Re: Znaleziony pies Shih-tsu IP: *.chelmno.mm.pl 13.07.11, 20:48
        Piesek nadal znajduje się w OSNOWIE na składowisku . Jeżeli nie zjawi się właściciel, będzie mozna go "adoptować".Nie ponosi się żadnych kosztów. KOszty ponosi jedynie właściciel,który chce odzyskać swojego pupila bo ten np. uciekł z posesji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka