Dodaj do ulubionych

dojazdy do Torunia- Veolia

IP: *.play-internet.pl 17.11.11, 13:49
Chciałam poruszyć temat dojazdów do Torunia firmą Veolia, a dokładnie chodzi mi o weekendy. Jestem osobą, która uczy się zaocznie w Toruniu i pewnie takich osób jest więcej i się ze mną zgodzą, ze dojazdy do Torunia są kiepskie! Jedyne autobusy są o godz. 5.00 rano i 7.35. Większość zajęć na uczelniach zaczyna się o godz.8.00. A więc jeśli się wybierzemy tym autobusem o 7.35 to w Toruniu będziemy ok.9.00, a jeśli tym o 5.00 rano to będziemy na miejscu ok.6.30 i trzeba gdzieś przeczekać te 1,5 godziny. Jest to trochę uciążliwe, moim zdaniem powinien być jeszcze jakiś autobus o 6 z kawałkiem tak jak jest to w rozkładzie do Bydgoszczy, dlaczego nie może być tak również do Torunia? Dowiadywałam sie już co można w tej sprawie zrobić, trzeba napisać pismo i muszę zebrać trochę podpisów. Jeśli się więc ktoś ze mną zgadza i jest za tym to proszę o wpis na forum, jeśli będzie nas sporo to dalej się tym zajmę.
Obserwuj wątek
    • Gość: Oli Re: dojazdy do Torunia- Veolia IP: *.tvgawex.pl 17.11.11, 14:28
      Nie tylko z dojazdami do Torunia w weekendy jest słabo...totalna masakra jest z dostaniem się do i ze Świecia...tak blisko są te miasta, a komunikacja pozostawia wiele do życzenia.
      • Gość: Diego Re: dojazdy do Torunia- Veolia IP: 46.77.5.* 17.11.11, 18:08
        Nie tylko do Torunia i Świecia, do Buenos Aires też słabe połączenie.
    • Gość: krzysztof jarzyna Re: dojazdy do Torunia- Veolia IP: *.akademiki.uni.torun.pl 18.11.11, 10:24
      Generalnei z dojazdami jest kiepsko. Jak ktoś jechał tym codziennym o 15 40 do Torunia, to wie, o czym mówię. Człowiek na człowieku. Tlenu ni ma. Bo jest ta cholerna luka między trzynastą a piętnastą i zarówno studenci jak i wszyscy inni jadą tym jednym.
      • Gość: Kika Re: dojazdy do Torunia- Veolia IP: *.play-internet.pl 18.11.11, 17:08
        no więc ludzie nie ma co narzekać tylko działać!
        Czekam na chętnych i propozycje.
        Do pana Diego... jeśli się nudzisz i wchodzisz tu po to, żeby wtrącić swoje głupie 3 grosze to sobie daruj bo pokazujesz jaki to jesteś inteligentny!!! Czy zawsze musi się znaleźć taki idiota, któremu internet służy do tego typu zabaw! Jeśli nie masz z kim porozmawiać to nie wypowiadaj się na forach tylko poszukaj sobie niewidzialnego przyjaciela!!
        • Gość: johny Re: dojazdy do Torunia- Veolia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.11.11, 17:56
          hahaha nie ma autobusu o 15.40 :) jest 15.20 lub 15.30 :) no i 16 :)
          • Gość: krzysztof jarzyna Re: dojazdy do Torunia- Veolia IP: *.akademiki.uni.torun.pl 22.11.11, 13:19
            Jest:
            www.e-podroznik.pl/public/searchingResultsVW.do?tseVw=regularP&startCity=&tabToken=08643dbe48306f8e175943b30257c6d0&endCity=&fromStopId=-92978&toStopId=-99274
    • Gość: mararas Re: dojazdy do Torunia- Veolia IP: *.play-internet.pl 18.11.11, 19:49
      Ja pracuję w Toruniu od poniedziałku do piątku. Codziennie dojeżdżam własnym samochodem. Kiedyś już na forum szukałem chętnych na wspólne dojazdy, ale nie było chętnych. Może teraz ktoś się skusi? Wyjeżdżam ze Świecia ok. 5.30, więc koło Chełmna jestem ok 5.45. jeśli to dla kogoś za wcześnie, to możemy dyskutować. Zapraszam.
      • Gość: Kika Re: dojazdy do Torunia- Veolia IP: *.play-internet.pl 21.11.11, 12:43
        a może jest ktoś kto dojeżdża w weekendy do Torunia?
        • Gość: dojeżdzający Re: dojazdy do Torunia- Veolia IP: *.182.19.120.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 21.11.11, 14:46
          W tygodniu tez by sie przydał autobus do torunia ok 6:30
          • Gość: magda Re: dojazdy do Torunia- Veolia IP: *.chelmno.mm.pl 22.11.11, 09:40
            zróbcie prawko i kupcie samochody ,a nie narzekacie! Kierowca autobusu też człowiek i musi się wyspać! tyle.
            • Gość: Kika Re: dojazdy do Torunia- Veolia IP: *.play-internet.pl 22.11.11, 17:22
              nikt nie oczekuje tu głupich komentarzy tak jak twoje <magda> jeśli nie masz nic do powiedzenia to milcz! Kierowców jest tyle, że powinni normalnie rozkład jazdy zrobić, z resztą po to są autobusy, a jeśli mówisz, ze chcą sie wyspać to niech zmienią prace. Nie mają cięzko, a i tak mają dobre wynagrodzenie, więc wiedzą za co biorą wypłate! Gdyby było mnie sać kupiłabym auto.... paniusiu!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka