kajak2222 04.02.12, 00:01 Witam, szukam namiary na fotografa.... Młody człowiek, na imię ma Krzysztof, nie znam nazwiska... POMOCY!!! :) Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pp Re: szukam fotografa IP: *.tvgawex.pl 04.02.12, 18:11 Nie dość, że czytać ludzie nie umieją to jeszcze proponują strony z jakimiś wypocinami a nie zdj. Co do fotografa o którego było zapytanie to pewnie Krzysztof Turzyński (wystarczy wpisać w google i Chełmno na pewnie znajdzie) Lub Crazy cris Chełmno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: szukam fotografa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.12, 21:28 Synu... Turzynski... legenda głosi, że kiedyś zrobił dobre zdjęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Facet Re: szukam fotografa IP: 92.90.21.* 05.02.12, 17:39 To tylko legenda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Turzynski Re: szukam fotografa IP: *.tvgawex.pl 05.02.12, 18:22 Facet - śmieszą mnie takie opinie jak Twoja. Ale jakby nie było mówi się o mnie w internecie więć jak widzisz legenda to raczej nie jest :D Autora wątku zapraszam do kontaktu Pozdrawiam Krzysztof Turzyński Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: szukam fotografa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.02.12, 19:00 fajna reklama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Turzynski Re: szukam fotografa IP: *.mixelectronics.pl 06.02.12, 10:56 Kasiu - jesli tak uważasz, że sam napisałem ten wątek to nie pozostaje mi nic innego jak pogratulować Ci poczucia humoru :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: szukam fotografa IP: *.chelmno.mm.pl 06.02.12, 20:18 Każdy tak może droga Kasiu.. Dobra i tania reklama. Odpowiedz Link Zgłoś
kajak2222 Re: szukam fotografa 06.02.12, 23:09 Witam, pewnie rozczaruję co niektóre osoby, ale to nie jest żadna reklama. Jestem osobą nie związaną z Chełmnem, z Panem Krzysztofem poznałam się na weselu, zdjęcia bardzo mi się podobały, a sama niedługo ślubuję i dlatego szukałam namiarów na tego a nie innego fotografa!!! Nie rozumiem niektórych osób, o jakąkolwiek firmę lub osobę zapytasz to zaraz samo-reklama oczywiście!! Ludzie zastanówcie się czasami. POZDRAWIAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Re: szukam fotografa IP: *.tvgawex.pl 06.02.12, 23:27 Niestety to jest Chełmno. Czasami aż wstyd mi za tych ludzi. Ale co zrobić - resztę radzę załatwiać bezpośrednio z Krzysztofem, bo tu zaraz ktoś będzie insynuacji szukał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Turzynski Re: szukam fotografa IP: *.tvgawex.pl 06.02.12, 23:42 Zapraszam w takim razie do kontaktu. Chętnie udzielę informacji Pozdrawiam Krzysztof Turzyński Odpowiedz Link Zgłoś