Dodaj do ulubionych

zespół Bingo

IP: *.ip.netia.com.pl 03.08.13, 17:57
zespół muzyczny Bingo zaprasza na wesele, imprezy okolicznościowe,studniówki Sylwestra
Obserwuj wątek
    • Gość: 1 Re: zespół Bingo IP: *.chelmno.mm.pl 04.08.13, 11:07
      a gdzie się odbywają ? to ja chętnie wpadne :) co za wstyd dla was...... jak gracie tak samo jak słownictwo u was to powodzenia.....
    • Gość: Bingo Re: zespół Bingo IP: *.adsl.inetia.pl 04.08.13, 12:08
      Ciekawe kto i po co zamieścił ten post bo na pewno nie My.
      • Gość: to ja Re: zespół Bingo IP: *.sin.nokia.net 04.08.13, 17:54
        Bingo sringo gorszego ścierwa jak ten zespół "sringo" w cch to nie znam :> żałośnie was się chłopcy słucha! Lubią dużo pić na weselach więc uważajcie przyszli małżonkowie ! ! !
        • Gość: Mag Re: zespół Bingo IP: *.chelmno.mm.pl 07.08.13, 11:03
          Moim zdaniem to jeden z najlepszych zespołów w Chełmnie. Sama poszukiwałam ostatnio zespołu na wesele znajomej, gdyby nie tak wysoka cena, na pewno byśmy ten Zespół zamówiły, bo chłopaki grają i śpiewają świetnie i są polecanym Zespołem. Mają wysoką renomę , więc tylko zawiść innych im ją może popsuć bądź też konkurencja. Ostatecznie, ze znajomą zamówiliśmy inny Zespół na wesele, bo w grę wchodziła tu kasa, by było jak najtaniej. Ale gdy to ja będę mieć wesele, to na pewno z narzeczonym zdecydujemy się na Zespół Bingo, gdy tylko będą mieć wolny termin.

Nie rozumiem zatem tych powyższych, opryskliwych komentarzy.
          • Gość: Bingo Re: zespół Bingo IP: *.adsl.inetia.pl 07.08.13, 11:49
            Po mału staje się jasne dlaczego ktoś za Nas zamieścił ten post... Ale nie sądzę że trzeba się nim przejmować! A co do picia...hmmm "Człowiek nie wielbłąd,napić się musi" ;-) Pozdrawiamy!!
            • Gość: Mag Re: zespół Bingo IP: *.chelmno.mm.pl 07.08.13, 13:55
              " Kto nie piję tego we dwa kije." ;)
    • 1asiula1 Re: zespół Bingo 07.08.13, 15:34
      Pozdrawiam chłopaków z zespołu!!! - Inny zespół.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka