Gość: Kasia IP: *.chelmno.mm.pl 15.01.14, 19:54 witam, ma ktoś może na sprzedaż piasek do akwarium, albo wie gdzie można takowy kupić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ślimak polny Re: Piasek do akwarium IP: *.chelmno.mm.pl 15.01.14, 19:58 może jednak allegro ... wybór jest i jakość też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tt Re: Piasek do akwarium IP: 5.172.252.* 15.01.14, 20:57 W zologicznym na kościuszki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cch Re: Piasek do akwarium IP: *.adsl.inetia.pl 15.01.14, 21:56 Dobry jest z Wisły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Piasek do akwarium IP: *.chelmno.mm.pl 15.01.14, 22:00 teraz to za bardzo nie mam jak go zabrać z wisły.. snieg leży :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jenny Re: Piasek do akwarium IP: 89.231.148.* 15.01.14, 22:12 Piasek ale w małych opakowaniach do kupienia w Brico w Świeciu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Piasek do akwarium IP: *.chelmno.mm.pl 15.01.14, 22:49 Byłam dzisiaj w brico- chciałam tam własnie go kupić, a tu zonk.... pisaku ani żwirku nie ma... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Re: Piasek do akwarium IP: *.pl 16.01.14, 00:21 żwirek może być w sklepie koło poczty tam gdzie są kwiatki duperele kuchenne i wszystko dla zwierzaków ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jenny Re: Piasek do akwarium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.14, 08:08 Ja właśnie wczoraj byłam w Brico przechodząc działem dla zwierząt widziałam piasek, a w sklepie byłam około 18-tej. Pomarańczowe pudełko wielkości małego proszku do prania kolor pomarańczowy pisało piasek i na kartonie był żółw i jakieś jeszcze zwierzęta chyba. Jak jest stoisko z karmnikami dla ptaków to od nich regał po lewo. Przy pokarmie dla królików, ptaków itd... Wchodząc na forum zobaczyłam wątek no to mówię dam znać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Piasek do akwarium IP: *.chelmno.mm.pl 16.01.14, 09:44 No patrz ja też byłam około 18.30 w brico, nie mogłam znaleźć to zapytałam obsługę... która poinformowała mnie, że nie ma piasku ani żwirku, jedynie taki do piaskownicy, ale leży pod śniegiem teraz więc nie dadzą mi go... trudno będę szukać w chełmnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Piasek do akwarium IP: *.free.aero2.net.pl 17.01.14, 10:45 Dzięki wszystkim za pomoc, jednak nigdzie nie dostałam piasku... :( na rynku w ogrodniczym nie ma wgl, na rynku w zoologicznym aż 2 woreczki, na Kościuszki 5 woreczków.. a ja potrzebuje piasku dużo bo na 400l akwarium ;) może ktoś wie, gdzie można kupic zwykły piasek w większych ilościach? z tego co się orientuje to nie ma u nas żwirowni, ale może gdzieś sprzedają piach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Piasek do akwarium IP: *.chelmno.mm.pl 17.01.14, 12:16 Zobacz na dworcowej w zoologicznym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Piasek do akwarium IP: *.free.aero2.net.pl 17.01.14, 12:38 wczoraj był zamknięty, może dzisiaj bedzie otwarty. Ale i tak wątpie czy będzie tyle piasku...na 400l planuje około 40-50 kg piasku dać, ile dokładnie okaże się dopiero :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Piasek do akwarium IP: *.chelmno.mm.pl 17.01.14, 18:49 Z tego co wiem byli wczoraj po rybki akwariowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Piasek do akwarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.14, 20:58 Cześć,ja bym polecił przejechać na myjnie bezdotykową na łunawską tam mają sporo kamienia o różnej grubości na pewno coś dobierzesz do akwarium. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chelmnooo Re: Piasek do akwarium IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.01.14, 17:10 w sklepie zoologicznym na kościuszki Odpowiedz Link Zgłoś