Dodaj do ulubionych

Telewizja Netia

IP: *.tvgawex.pl 30.04.15, 18:44
Ktoś posiada? Jakie opinie na temat tej tv?
Obserwuj wątek
    • Gość: p Re: Telewizja Netia IP: *.tvgawex.pl 15.05.15, 03:28
      ok
      • piotras33163 Re: Telewizja Netia 15.05.15, 06:08
        witam ja mam telewizje i internet z Netia jak na razie wszystko gra dobrze
    • Gość: robins Re: Telewizja Netia IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 16.02.16, 17:39
      Telewizja przełomowa. Nie narzucają co trzeba oglądać tylko sam wybierasz. jakość rewelacyjna. Cena? 6 miesięcy za 2 zł a później za 69,90 zł miesięcznie. polecam. Zamówiłam u przedstawiciela, który nie wprowadził mnie w błąd ... wszystko jest tak jak mówił. Telefon do niego 883 334 103
    • Gość: Klientka Re: Telewizja Netia IP: *.adsl.inetia.pl 17.02.16, 17:43
      Mam od prawie roku wraz z internetem. Sama wybrałam kanały, które mi odpowiadają. w przeciąg tego czasu miałam jedynie dwie przerwy w dostawie usług. Najdłuższa trwała jeden dzień. Zamawiałam na infolinii. Polecam
    • basia.e Re: Telewizja Netia 06.09.16, 11:14
      Witam
      mieszkam na Ursynowie od wielu lat korzystałam z Upc przez długi okres od niedawna zdecydowałam się na zmianę operatora na Netię jestem zadowolona ceny są konkurencyjne i to dosyć bardzo oraz jakość jest bardzo dobra mogę polecić handlowca który był u mnie i pomógł w tej zmianie numer telefonu do niego 518-211-102
      • plastek1906 Re: Telewizja Netia 17.10.16, 12:29
        Ja też właśnie szukam dobrej oferty telewizyjnej i wpadła mi w ręce bardzo szeroka oferta od netii. Tylko się obawiam, bo słyszałem różne opinie odnośnie kontaktu z klientem. Możesz powiedzieć jakie są Twoje odczucia w tej sprawie, poza miłym Panem handlowcem ??
        • Gość: Ktos Re: Telewizja Netia IP: *.centertel.pl 22.10.16, 17:02
          Mialem na rycerskiej bylo ok teraz mam na biskupiej 50mb i tez jest dobrze tv. Bez zarzutow
          • Gość: malinex77 Re: Telewizja Netia IP: *.static.ip.netia.com.pl 28.11.16, 16:58
            A ja też jestem na Ursynowie i TV internetowa w Netii mi nie działa. Znaczy niby działa ... ale co godzinę zrywa sygnał na kilkanaście sekund. Juz kilka razy technicy Neti coś naprawiali, wymieniali router, itp i nadal nie działa.

Prędkość internetu też nie jest taka jak zapisana w umowie.
            Najgorsze, że nie mogę wypowiedzieć umowy i muszę płacić za coś co nie dzaiła i czekać aż wygaśnie okres umowy.

Lipa że hej.

Odradzam
            • Gość: gość Re: Telewizja Netia IP: 89.231.148.* 28.11.16, 17:26
              A ja nie piszę z ... Ukrainy tylko tu , z Chełmna - więc klakierzy z Warszawki mnie nie interesują - pytanie - czy w tym abonamencie zawiera się haracz na rzecz przymusowej tv reżimowej?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka