Dodaj do ulubionych

polsat cyfrowy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.16, 18:39
Rozumiem że kasa musi się zgadzać ale to ze na ZDF leciały darmowe mecze i ten kanał w tym momencie zniknął z mojego dekodera mnie podłamało,oby do końca umowy i żegnam tych złodziei,wogóle żałuje że podpisałam umowe.Pani na infolinii na moje zapytanie gdzie podział się ten kanał odpowiedziała mi że mam zadzwonić do stacji ZDF i zapytać hahahahahahahahahahahah:))
Obserwuj wątek
    • Gość: Jola Re: polsat cyfrowy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.06.16, 18:45
      Też czekam na koniec umowy i żegnaj Cyfrowy Polsat
      • Gość: sss Re: polsat cyfrowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.16, 18:52
        zdf mozna wyszukać ręcznie my tak zrobiliśmy i mamy
        • Gość: zdegustowana Re: polsat cyfrowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.16, 19:48
          Sprobujemy jutro,dzięki za info.
    • Gość: komentator Re: polsat cyfrowy IP: *.chelmno.mm.pl 30.06.16, 12:05
      Aż się gotuje, jak czytam takie wypowiedzi ;] Czy na umowie z Cyfrowym Polsatem w rozpisce kanałów gwarantowanych, albo chociaż na stronie CP widnieje wskazany kanał? NIE. Pani na infolinii ma rację, jeśli jest to kanał darmowy, to jest on nadawany dla każdego, nie tylko dla klienta CP, wiec nie widzę w tym nic śmiesznego, z każdym gó.. wnem dzwonicie na infolinię. Wszystko byście chcieli mieć za darmo, jakby to było gdzieś zagwarantowane!! Za darmo to macie dostęp do materiału zamieszczanego w otwartym Polsacie, a jak się chce mieć coś ponad stan to trzeba płacić moi drodzy!! NIKT niczego nie dostaje za darmo.
      • Gość: ?? Re: polsat cyfrowy IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 30.06.16, 15:48
        Przestań. CP to gó.... Trochę deszczu i już nie działa.
      • Gość: zdegustowana Re: polsat cyfrowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.16, 16:31
        Komentator chyba się ch...m na łby zamieniłeś!Płacę m-e 85 zł min za kanał ZDF,ARTE oraz 3 inne pozostałe które zniknęły z dekodera,mogę sie założyć że po EURO grzecznie wskoczą na swoje miejsce.jest to zrobione po to żeby ludzie którym zależy na oglądaniu meczy wykupili płatny pakiet,tyle w temacie.Co do deszczu to prawda.
      • pjekarnik Re: polsat cyfrowy 30.06.16, 17:55
        Chcieć mieć za darmo darmowy kanał. Szczyt cebulastwa.
        • Gość: zdegustowana Re: polsat cyfrowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.16, 19:22
          pjekarnik powiedz że mnie popierasz bo z wypowiedzi komentatora nic nie rozumiem,chyba pracuje w ifolinii CP

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka