Dodaj do ulubionych

Fryzjer ZYTA

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.12.16, 12:26
O tyle, o ile Pani Zyta i druga Pani blondynka sa bardzo mile, to pani Aneta jest chyba jedna z najNIEprzyjemniejszych fryzjerek jakie pracują w Chelmnie. Za kazdym razem wielce obrazona, odpowiada bardzo nie przyjemnie i naprawdę nie ma ochoty sie do niej chodzic...
Obserwuj wątek
    • Gość: xxx Re: Fryzjer ZYTA IP: *.play-internet.pl 23.12.16, 17:01
      Ja mam inne zdanie chodze do niej z dziecmi i jest miła.
      • Gość: Abc Re: Fryzjer ZYTA IP: *.dynamic.mm.pl 23.12.16, 20:27
        Ja byłam zachwycona podejściem tej pani do mojego synka. Bardzo bał się i noe lubił chodzić do fryzjera. Wiercil się na fotelu. Pani wykazala sie swietnym podejsciem do dziecka. Byla bardzo mila spokojna i cierpliwa.
    • Gość: dolores Re: Fryzjer ZYTA IP: *.play-internet.pl 23.12.16, 23:27
      za każdym razem obrażóna i za każdym razem do niej idziesz? czego nie rozumiem albo mi ise wydaje? to zmień fryzjera, po co zaraz obsmarowywać ludzi na forum. czasami się zastanawiam po co to forum istnieje bo jak do tej pory widze tu tylko brak kultury, niski poziom inteligencji co niektórych. Ja tam chodziłam, chodze i będę chodzić. fryzjerów jest pod dostatkiem w Chełmnie. a widocznie tobie nikt nie pasuje skoro wiesz jakie są inne fryzjerki w chełmnie!
    • Gość: KOLTUN Re: Fryzjer ZYTA IP: *.tvgawex.pl 24.12.16, 01:27
      Ja protestuje ! Pani Ziuta jest bardzo mila i dobrze klaki obcina !
      • Gość: Kleme Re: Fryzjer ZYTA IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.12.16, 12:39
        Pani Zyta mila. Pani Aneta nie bardzo
    • Gość: Anula Re: Fryzjer ZYTA IP: *.web.vodafone.de 26.12.23, 17:23
      Tak to prawda,Pani Żytka bardzo miła ,Pani druga też,ale o Aneta ,tak jakby za kare pracowała,strach się odezwać i zapytać.
      • Gość: Suzu Re: Fryzjer ZYTA IP: 37.109.145.* 04.05.24, 22:11
        Tak to prawda nie przyjemna i do tego plotkara

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka