Dodaj do ulubionych

Rozczarowany

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.04, 15:59
cześć właśnie weszłem na forum Świecia i nigdzue nie znalazłem tak głupich
tematów jak u nas prosze nie poniżajmy się do takiego
stopnia !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • leeloooo Re: Rozczarowany 07.10.04, 16:06
      niestety myśle ze dzieciarom nie przegadasz(dorośli ludzie raczej takich
      idiotycznych tematów by nie zakładali).A szkoda,tylko sobie robimy wstyd tym
      forum.pozdrawiam przedmówce
      • Gość: ktos Re: Rozczarowany IP: 217.153.37.* 07.10.04, 16:33
        tam tez sa glupie tematy (np "dlaczego baki smierdza") ale przynajmniej nikt nikogo nie oczernia i nie bluzga tak jak na forum cch, ludzie pokazcie ze macie kulture na jako takim poziomie i chociaz odrobine stylu. dajcie sobie luz z pisaniem glupot i zajmijcie sie czyms sensownym. forum jest po to aby poruszac watki ktore maja cos na celu a te wasze wypociny sa tak zalosne ze sie wstyd przyznac ze sie jest z chelmna, pomyslcie jak to o was swiadczy, jaka wizytowke miasta przedstawiacie. ktos kto sobie to poczyta to pomysli ze w chelmnie mieszkaja sami idioci i niewyzyci erotomani !!! zejdzie ludzie na ziemie i wezcie sie lepiej za nauke (to sie tyczy 70% osobo ktore sie wpisuja, bo sadzac po poziomie to pewnie jeszcze z podstawowki nie wyszli).

pozdro dla wszystkich

"Bądź w połowie tak uległy wobec mądrości jak ulegasz pokusom, a wstąpisz na właściwą ścieżkę."
    • Gość: ja to ja Re: Rozczarowany IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 07.10.04, 16:30
      heh, wiecie ta cała reforma i gimnazjum robi swoje z ludzmi ...
      • Gość: art Re: Rozczarowany IP: *.proxy.aol.com 07.10.04, 21:21
        Chociaz na kazdym forum znajda sie jakies glupie posty ale zeby az tyle,jak na
        chelminskim.Faktycznie w Swieciu jest troche lepiej i trzeba przyznac,ze maja
        sie czym poszczycic.W jednym poscie prawie 500 wpisow to juz jest
        cos.Rozczarowany to jest za malo powiedziane to jest zalosne co sie dzieje na
        naszym forum.Niech sobie pisza wszyscy starsi i mlodsi ale czy trzeba opisywac
        ludzi z imienia i nazwiska cos tu nie gra i to jeszcze w czarnych
        kolorach.pozdrowienia
    • Gość: Monia Re: Rozczarowany IP: *.dfds.com 08.10.04, 20:37
      Mysle, ze to jakas choroba. Ludzie sie zarazaja. Skoro zostala juz oczerniona
      jedna osoba dlaczego by nie oczernic nastepnej? Moze by tak zaczac forum od
      poczatku, chociaz wlasciwie to chyba nie pomoze. Na glupote ludzka nie ma
      lekarstwa. Ktos mi kiedys powiedzial, ze naukowcy udowodnili, ze tylko
      wszechswiat i glupota ludzka nie maja granic, aczkolwiek co do pierwszego nie
      sa pewni:)
      Pozdrawiam
    • Gość: hmm.,.. Re: Rozczarowany IP: 80.51.54.* 09.10.04, 15:51

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka