oliv03 17.02.19, 05:35 Poszukuje dobrej i sprawdzonej osoby lub firmy do cateringu na wesele dla 40 osób. Proszę o jakieś namiary Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Blogo Re: Catering IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.02.19, 07:05 Tylko dawny Relaks teraz the swan. Jedzenie pyszne, miła atmosfera, ceny niskie. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiii Re: Catering IP: *.dynamic.mm.pl 17.02.19, 07:45 No widze ze ktos sobie tutaj reklame robi,,,,hihihi ,,nie tedy droga ,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Catering IP: *.play-internet.pl 17.02.19, 09:07 No jeżeli ktoś lubi zimne jedzenie i podane każdemu z gości o innym czasie to niech zamawia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blogo Re: Catering IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.02.19, 06:46 Widać konkurencja się stara 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi89 Re: Catering IP: *.tvgawex.pl 18.02.19, 09:03 Popieram! Moja znajoma miała wyprawiane tam małe wesele i naprawdę nie ma o co się przyczepić. Ktoś ma ewidentnie ograniczony tok myślenia,skoro z góry zakłada,że jest to typowa "reklama". Ja zdania nie zmienię na temat tego lokalu... i będę polecać czy się to komuś podoba,czy nie.! Odpowiedz Link Zgłoś
thefect Re: Catering 19.02.19, 21:25 Niestety ...lata temu miałem tam wesele, a niedawno komunię córki... DWA RÓŻNE ŚWIATY!! Jedzenie no cóż zupełnie inna bajka....niedoprawione, brak jakichkolwiek przypraw o najprostszej typu SÓL nie wspomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bzdury Re: Catering IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.02.19, 11:50 Ludzie jacy wy jesteście dziwni. Z tego co się orientuję kucharki są od lat te same i co mogło się zmienić w smaku??? Kiedyś było lepiej? Czyli pasował wam wystrój PRL? A może jesteście przekonani że tam kierowniczka wszystko robiła? Jesteście naiwni i tyle. A skoro komuś nie odpowiadało to jestem ciekawy czy przy rozmowie z kierownikiem coś powiedziałeś? Pewnie nieee bo po co? Lepiej obgadac za plecami jak typowy chelminski..... Odpowiedz Link Zgłoś
thefect Re: Catering 20.02.19, 17:09 Kucharki te same?? Pani Boruszewska od wielu lat na emeryturze a za nią poszły inne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bzdury Re: Catering IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.02.19, 18:03 Pani boruszewska nie odwielu lat tylko od jakiś 4. A szefowa kuchni od 25 lat ta sama. Najpierw się dowiedz potem komentuj Odpowiedz Link Zgłoś
maras700 Re: Catering 17.02.19, 11:02 tylko u "Sałacha"-super jadło,sprawnie i smacznie!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oliv03 Re: Catering 18.02.19, 17:35 Przepraszam ale poszukuję tylko i wyłącznie firmy z cateringem lub osob do obsługi wesela ponieważ mam juz piękne miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blogo Re: Catering IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.02.19, 18:23 Relaks robi catering sama mialam tak zorganizowana Komunie. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gggg Re: Catering IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.02.19, 14:50 Polecam Chlebem i Solą. Będziecie zadowoleni Odpowiedz Link Zgłoś