Dodaj do ulubionych

KONCERT TOBIASZA

IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.04, 21:50
Byłem ostatnio na koncercie poświęconym pamięci Niemena. Brawo dla Tobiasza i
zespołu. Niesamowity koncert. Przez chwilę poczułem, że nie mieszkam w
Chełmnie, ale na ziemię sprowadziło mnie wystąpienie dyrektora CHDK - tej
prężnie działającej instytucji.
Obserwuj wątek
    • leeloooo Re: KONCERT TOBIASZA 16.12.04, 10:15
      Tobiasz to bardzo uzdolniony muzyk z Chełmna.Kto wie,czy nie najlepszy.Mam
      nadzieje że jego teledysk trafi do tv,chętnie go tam usłysze!!!pozdrówionki dla
      Tobiego
      • Gość: ja Re: KONCERT TOBIASZA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 12:35
        Tez mialam przyjemnosc byc na tym koncercie i musze przyznac ze takich imprez
        niestety brakuje...uklony dla calego zespolu...i pzryznam ze pan z chdk tez
        wskazal mi grunt pod nogami...a bylo tak milo
    • Gość: Tobiasz Re: KONCERT TOBIASZA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 13:18
      W imieniu zespołu i własnym, bardzo dziękuję za miłe słowa.Było mi niezwykle
      przyjemnie wystąpić przed chełmińską publicznością, mam nadzieję, że jeszcze nie
      raz będzie mi to dane.
      Pozdrawiam
      Tobiasz

• Gość: Hania B. Re: KONCERT TOBIASZA IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.04, 21:28
        Witaj Tobiaszu. Jeszcze raz dzięki za wspaniały koncert.Słuchało się bardzo
        fajnie, bo wreszcie ktoś zagrał profesjonalnie i z czujem. Szkoda, że tak
        mało...Posłuchałoby się Was jeszcze, oj posłuchałoby się...Może coś wymyślicie?
        Wielkie podziękowania dla Ciebie i chłopaków. Pozdrawiam.
        • Gość: robby Re: KONCERT TOBIASZA IP: *.adslplus.ch 17.12.04, 21:56
          Hallo

Mam prosbe do Hani B!!!!prosze o miala Robert J
    • Gość: Adzia Re: KONCERT TOBIASZA IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.04, 21:30
      Tobiasz jest baaaaardzo utalentowany.Na pewno dużo osiągnie.Trzymam kciuki i
      oby tak dalej!A co do koncertów to faktycznie przydałoby się ich więcej.
      • Gość: Tobiasz Re: KONCERT TOBIASZA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 02:52
        Raz jeszcze, dziekuje wszystkim za całe morze komplementów, nie omieszkam
        przekazać ich także pozostałym muzykom z Midnight Band.
        Jeśli chodzi o kolejne koncerty, mogę pokusić się o stwierdzenie, że w czasie
        Dni Chełmna, będzie spora szansa zobaczyć nasz koncert pt "Midnight Show", na
        który składają się światowe hity takich gwiazd jak Simply Red, Wham, Robert
        Palmer, Chaka Khan i wiele innych. Na pewno dam znać, kiedy plan chelminskiego
        koncertu bedzie blizszy zrealizowania.
        Jeszcze raz, wielkie podziekowania i pozdrowienia
        Tobiasz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka