Dodaj do ulubionych

THE MANIATIX SQUAD

IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.05, 18:21
CO SADZICIE O TANCU BREAK DANCE? DLA MNIE TO JEST SPOSOB NA ZYCIE, NIE MACIE
POJECIA JAKIE UCZUCIE TOWARZYSZY WIROWANIU W POWIETRZU. NORMALNIE ODLOT.
POZDRO DLA WSZYSTKICH CZAJACYCH BREAKEROW. DLA WSZYSTKICH CHETNYCH W CHDK SA
TRENINGI BREAKA. DZIEWCZYNY TEZ MOGA TANCZYC! ZAPRASZAM.
Obserwuj wątek
    • Gość: GIRLFRIEND Re: THE MANIATIX SQUAD IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.05, 18:25
      JA CI DAM DZIEWCZYNY!!!!!!!! INO SIĘ SPOTKAMY NA OSOBNOŚCI, PÓJDZIEM NA
      BROWARA, TO JA CI TO Z ŁEBA WYBIJĘ!!!!!!!!
      A JAKIE JEST KRYTERIUM PRZYJĘCIA???HE?
      JESZCZE PRZYJDZIESZ DO MNIE.... TY, DZIABONGU!
      DO DZIEWCZYN - INO SPRÓBUJTA SIĘ ZAPISYWAC...! OCZY WYDŁUBIE, WŁOSY WYTARGAM,
      ZĘBY POWYBIJAM...
      :)
      • Gość: Tomek Re: THE MANIATIX SQUAD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 16:39
        Jo jo Laski przychodzcie na treningi bo czasami nam sie nudzi Hehe. Ewka
        spokojnie on nie chciał Cie urazić:) Darsi zapraszam na trening! Naucze Cie
        kręcić banie i wtedy przestaniesz sie pytac jak znależć laske He.
        • Gość: JA_82 [...] IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 11:48
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Milena:P Re: THE MANIATIX SQUAD IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 28.12.05, 17:58
        hello chlopaki a laski mile widziane na zajeciach...bo sie wlasnie zastanawiam
        czy sie nie zapisac i nie poprobowac troszeczke..czego innego;):)pozdro dla
        was:):)
    • Gość: FARMAZOON(szwagier Re: THE MANIATIX SQUAD IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.05, 21:57
      JA was podziwiam i tyle sam bym sie chętnie zapisał ale najpierw naucz mnie
      paru trików co se siary nie zrobię!!!!!!!RESPECTA MANIATIX SQUAD
      • Gość: ELECTROSHOCK Re: THE MANIATIX SQUAD IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.05, 20:37
        Panie istruktorze czemu pan nieorganizuje żadnych wyjazdów na zawody!!!
        Dla mnie tylko to się liczy!
        A nie tam panienki sława i hajs!!!
        sposób na zycie? hmmm...!
        no niewiem czy taki sposób!!!
        pozdrówka Chłopaki!!! dozobaczyska na Treningu!!!
        • Gość: JA_82 [...] IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.05, 17:35
        • Gość: tojestto Re: THE MANIATIX SQUAD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 17:44
          stary jak tak licza sie dla ciebie zawody to sobie jezdzij- przez to wlasnie
          bedziesz popularny bedziesz mial hajs i dziewczyny....nam nie oto chadzi, jak
          chcesz wiedziec wiecej to pradnij na trening B-Boy-chelmno pa pa
          • Gość: Gieruś-B_boys Gieruś o Składzie: THE MANIATIX SQUAD IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 19:20
            SIEMKA JESTEM GIERUŚ TANCZE W TYM SUPER SQładzie mówie wam dajemy zadymiste
            tricki,Szkoda ze chodzi tylko jedna laska,Fajnie gdyby kochana ALICJA Sie
            zapisała:):)Szkoda żę narazie nie jeżdzimy na wystepy ale moze wkrutce A potem
            pełno laske na głowie WYPAS SIEMKA ZIOMKI!!!!!!!!!!!
    • Gość: kamiuh Re: THE MANIATIX SQUAD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 16:47
      siemka trener dla mnie "extra". A co do zawodow to trzeba cos potrafic.
      THE MANIATIX SQUSD GORĄ. jest spoxx!!!
      • Gość: xxx Re: THE MANIATIX SQUAD IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 16:02
        THE MANIATIX SQUAD to jest wasza nazwa zespołu ??
    • farmazoon Re: THE MANIATIX SQUAD 31.01.05, 10:15
      BREAK życiową MOTYWACJĄ!!!!
    • Gość: JA_82 Re: THE MANIATIX SQUAD IP: 80.51.54.* 31.01.05, 23:44
      CO Z TYM SOLCEM KUJAWSKIM...? PAWLE, TY DZIADZIO! ;-)
    • t_m_s_velo [...] 01.02.05, 21:47
      • Gość: JA_82 [...] IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 22:42
    • Gość: Sandra Re: THE MANIATIX SQUAD IP: 81.210.32.* 02.02.05, 13:56
      BREAK DANCE to fajny super taniec!Podoba mi się!I jest naprawde okey!Sama
      chciałabym potańczyć w taki sposób!Ale sama niewiem!Pozdrowionka dla wszytkich!
      BREAK DANCE -Coolowy taniec!
      • Gość: ziombel Re: THE MANIATIX SQUAD IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 16:02
        Sandra zapraszamy jest zajeb... mozna sie wiele nauczyc. najfajniejsze jest
        uczucie jak twoje cialo plynie i lata w powietrzu jest pdlotowo takze
        zapraszamy :)
      • Gość: Gieruś-B_boys Alicja kocham cie !!!!!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 19:23
        Alicja jest piekna i jest super kocham ja bo jest taka ekstra KOCHAM
        CIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: JA_82 Re: THE MANIATIX SQUAD IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 17:36
      ZASTANAWIAM SIĘ, CZEMU MOJE WLEPY ZOSTAŁY USUNIĘTE...? HMH...PRZECIEŻ NIKOGO
      NIE OBRAŻAM....HMH....CIEKAWE..KTO ZA TYM STOI...CHYBA SIĘ ODMYŚLAM....!
      TO SOBIE TEŻ MOŻESZ SKASOWAĆ..!
      • t_m_s_velo Re: THE MANIATIX SQUAD 06.02.05, 23:08
        Tak to jest nazwa naszego zespołu!!! ta nazwa jest od zawsze!!! nara i pozdro
        all!!!
    • ja_82 Re: THE MANIATIX SQUAD 15.02.05, 19:25
      HEY! NAGRAJCIE ZNÓW JAKIS "TVDISC", OK? BO TAMTEN BYL FAJNY..A CHCIALABYM WAS
      ZNOW OBEJRZEC...(JAK NARAZIE "NA ZYWO" NIE MOGE)!!!! SUPER TANCZYCIE!!!!
      POZDRAWIAM!!!!PA!!!!
      • Gość: DOBAL Re: THE MANIATIX SQUAD IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 20.02.05, 18:51
        co to za pi...........e o zawodach jak byście potrenowali 3 miechy to byście
        poczuli o co tak naprawde chodzi to nie pozerstwo tylko prawdziwa zajawa!! a
        zawody przychodza wraz z umiejętnosciami. jak chcecie to wyjedzcie po
        pierwszych treningach i wrócicie z pełnymi porami........................:-)
        • Gość: JA_82 Re: THE MANIATIX SQUAD IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.05, 23:38
          A skąd Ty możesz wiedzieć, ile oni trenują, he? Skąd możesz wiedzieć, jak
          tańczą (przynajmniej co niektórzy..)? Więc jak nie wiesz, to się nie
          wypowiadaj..
          • Gość: DOBAL Re: THE MANIATIX SQUAD IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.05, 19:09
            nie chciałem nikogo urazić ale nieraz słysze od ludzi jak z zawodami kiedy
            występy jesteście do dupy itd to odpowiedziałem ze break dance to taniec nad
            którym trzeba pracować i wciąż go trenować a zresztą wiem bo sam go trenuje i
            wchodze w skład tej grupy narka 3m się!
            • ja_82 Re: THE MANIATIX SQUAD 21.02.05, 22:50
              OK, już mi przeszło..;-)
              Do ==>>> "xxx" A w ten skład na bank wchodzą bracia H.: Paweł i Tomek, a
              reszty nie znam...niestety..Musi Ci ktoś inny odp.
              Pozdrawiam!
              • Gość: DOBAL Re: THE MANIATIX SQUAD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 14:16
                PAWEŁ, TOMEK VELO ARTUR JA ITD
    • Gość: xxxx Re: THE MANIATIX SQUAD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 09:52
      kto wogukle wchodzi w twn sklad ??
      • Gość: Dance girl:))))))) Re: THE MANIATIX SQUAD IP: 81.210.32.* 14.03.05, 15:06
        ee no mi sie podoba....zajebisty rodzaj tanca..chcialabym sie nauczyc
        kiedys:)))))))))))pozdro dla was chlopaki!!!!!!!!!papa
    • t_m_s_velo Re: THE MANIATIX SQUAD 23.02.05, 14:33
      W ten SQUAD wchodzą wszyscy ci którzy tańczyli i tańczą !!!
      Ja jestem najstarszym aktualnie trenującym reprezentantem grupy THE MANIATIX !!!
      Nara i pozdro!!!

• farmazoon Re: THE MANIATIX SQUAD 14.03.05, 16:16
        breakdance-bassy, trebelki, snary:NIE do wiary!!!!
        • ja_82 Re: THE MANIATIX SQUAD 14.03.05, 19:16
          A Ty byś się wreszcie zabrał za siebie!
          Ha
    • Gość: mistermaster Re: THE MANIATIX SQUAD IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.05, 19:33
      łłłłłłłłłłłłłłeeeeeeeeee ja kiedyś tańczyłem w tym zespole jak jeszcze był
      Marcel, Szymon K, Pieprzyk, Kluczyk, itd. to byli zajawkowicze, Paweł z
      braciszkiem też nieźle wymiatają
      • Gość: :xxx: Re: THE MANIATIX SQUAD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 19:04
        a kto teraz tworzy cały ten wasz sqad???
    • Gość: byly b-boy Re: THE MANIATIX SQUAD IP: 81.210.32.* 23.07.05, 00:21
      A czy ktos z was w ogole wie kto wymyslil ta nazwe? Wszyscy sie zachwycaja a nie
      znaja korzeni breka w Chelmnie.Ci ktorzy zalozyli ekipe dawno juz nie tancza.
      Maja swoje zycie, rodziny.Ja tanczylem 8 lat od 92 roku.To byly czasy.Sam bym
      czasem poszedl na trening ale dom,praca.To juz przeszlosc ale lubie patrzec jak
      inni tancza.
      • Gość: xxx" Re: THE MANIATIX SQUAD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 17:45
        jak to się zaczeło i zkąd ta nazwa? a kto tworzy teraz THE MANIATIX SQUAD?
        • Gość: byly b-boy kaczka Re: THE MANIATIX SQUAD IP: 81.210.32.* 28.07.05, 20:29
          Pionierami byli m.innnymi Pała, Bomba, Guzek, Adrian, Mały, Gąsior, Sisiol.Nie
          wiem czy ktos ich kojarzy.Oni zaczeli cos robic.To byla zajawka. W starym MDK-u,
          gdzie starostwo.Później był stary CHDK.Póżniej przyszli
          Grucha,Kaczka,Zdzichu,Sqbie.Były wyjazdy na konkursy - Gniezno
          93,Iława,Szczuczyn,Piła,Dzierżoniów.Później przyszli jeszcze nowi - Buzun,Szymon
          i inni.Wszyscy z tej ekipy juz nie tanczą. Zostali tylko nowi.Nazwe wymyslił
          Zdzichu Mielismy nawet koszulki z logo namalowanym sprayem od szablonu. Rozwój
          grupy wiele zawdzięcza Szmytkowi dzieki któremu grupa mogła sie utrzymac w
          CHDKu.To chyba wystarczy?Mam nadzieje ze zadna z ww osób nie obrazila sie za
          umieszczenie pseudo.Jezeli o kims zapomnialem to przepraszam.Szacunek dla
          wszystkich b-boys & b-girls.
    • Gość: <SkAtE> Re: THE MANIATIX SQUAD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 09:52
      chłopaki może byście dali jakiś pokaz w Chełmnie
      tyle o was się słyszy a jak narazie to teraźniejsza grupa wogóle się chyba
      jeszcze niepokazała
      no co prawda miejsc to dużo do tańca niema ale jest amfiteatr, rynek, są
      jeszcze planty (na muszli).
      wystarczą chęci i troche odwagi
      to mam nadzieje że chłopaki przekonałem was a i zapomniałbym o tej lasce
      (wybacz......)
      najlepiej było by jakbyście mieli pogode ładną ale z tym będzie chyba mały
      problem żeby zrobić ale postaramy się
      to dajcie nam jakiś zajefajny występ
      • Gość: gość Re: THE MANIATIX SQUAD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 19:57
        A ja słyszałam, że ostsnio dołączył do was chwilowo niejaki Cimek, jeden z
        najlepszych w naszym kraju. Mam nadzieje, że niedługo dacie jakis ciekawy
        popis, chociażby na podobę tego w gim nr 1.
    • Gość: szok... Re: THE MANIATIX SQUAD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 13:09
      słyszałem że podobno w cch mają być jakieś zawody .. czy to prawda?
      jak tak to zajebiście
      napiszczeie kiedy i gdzie to napewno wpadniemy z kumplami
    • Gość: ja_82 Re: THE MANIATIX SQUAD IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 30.11.05, 17:44
      chłopaki kombinują coś 10.12 (jak się nie mylę) - małe zawody breakdance w
      Rondzie,ale jeszcze w 100% pewności nie mam.
      • Gość: :-) Re: THE MANIATIX SQUAD IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 30.11.05, 18:45
        Najprawdopodobniej 10.12 chłopaki dadzą popis break dance i przy okazji będzie
        mały koncert.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka