Dodaj do ulubionych

Do GImnazjalistów!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 13:24
Drogie młodsze koleżanki i koledzy! Przeglądam to forum i wierzyć mi się nie
chce. Ponad połowa wątków zaczyna się od "Co sądzicie..." po czym następuje
wpisanie klasy, szkoły bądź jakiejś koleżanki/kolegi ze szkolnej ławki.
Ludzie, dajcie sobie z tym spokój! Spójrzcie na inne fora- czy tam wypowiedzi
polegają na obgadywaniu innych! Nikt nie zabrania Wam wypowiadać się tutaj,
tylko róbcie to w kulturalny sposób. A jeśli nie lubicie jakiejś osoby,
powiedzcie jej to wprost, a nie na oczach wielu internautów! Aha, i jeśli
możecie, nie zbluzgajcie mnie teraz, jak czyniliście to w innych, podobnych
wątkach. Pozdrawiam "kwiat chełmińskiej młodzieży" :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: sarny Re: Do GImnazjalistów! IP: 81.210.32.* 26.01.05, 14:11
      Chciałbym zauważyć, że nie tylko gimnazjaliści piszą "co sądzicie o...".
      Pozatym O ile sie nie myle, to pierwszy post jaki był przeciwko gimazjalistą to
      "same gó..arze na tym forum" i następne także z wyzwiskami. Jest to pierwszy
      rzeczywiście porzadny post, ale po co? to nic nie zmieni.
      • Gość: Studentka Re: Do GImnazjalistów! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 14:38
        Sarny, ja po prostu mam nadzieję, że 14-15 latkowie (oczywiście nie wszysyc, bo
        częśc jest wporządku i nie pisze tutaj nonsensów) przemyślą jaki dają obraz
        swojej inteligencji i obraz naszego miasta (wchodzą tu ludzie również spoza
        chełmna). Przecież nam, Chełmnianom i Chełmniankom powinno byc wstyd!
        • Gość: Sandra Re: Do GImnazjalistów! IP: 81.210.32.* 26.01.05, 16:05
          No ja mam z te 14 lat no niedlugo 15 ! no takze mysle ze te tematy wszystke to
          cos tandetnego!Nie wszytkie ale niektóre znich!ten temat jest ok!Ale takze
          niewiem po co!ale mimo co rozumiem cie droga studentnko!i masz racje!Pozdróffka!
      • Gość: Lewa Re: Do GImnazjalistów! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 12.03.05, 19:18
        Słuchaj Sarny Ty na temat obgadywania nie wypowadaj się lepiej bo w tym akurat
        jesteś ekspertem! Przeczytaj swoją wypowiedź z tematu "Kogo fajnego znacie z
        Łożyńskiego?" I zastanów się czy jesteś taki wporzo dla wszystkich!!! Bo ja
        uważam, że wprost przeciwnie!!! Serdeczne pozdrowienia dla Ciebie!!! W jednym
        się z Tobą zgadzam DZIKI jest fajny no i przystojny!!! Ale to było tak na
        marginesie!!!
    • Gość: YREK [...] IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 16:49
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: bghmh [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 16:57
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: McCoy_king Re: Do GImnazjalistów! IP: 81.210.32.* 26.01.05, 19:18
      Słowa poparcia dla kolezanki studentki :)
      • Gość: MiLEnA Re: Do GImnazjalistów! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.05, 13:37
        Zgadzam sie i z Studentka i z ze wszystkimi ktorzy maja podobne zdanie jak ona!
        pozdro dla Ciebie!p
    • Gość: Smooth Jazz Re: Do GImnazjalistów! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 19:34
      Zgadzam się w pełni z wypowiedzią Studentki :-) Pozdrufffki dla niej!!! Wydaje
      mi się, że Forum powstało, aby grupa inteligentych osób mogła wymienić poglądy
      na jakieś sensowne tematy. Jednak jak widać w Chełmnie grupa takich osób jest
      bardzo mała, przez co Chełmińskie Forum tak właśnie wygląda. Pewnego dnia gdy
      zajrzałem tutaj to na pierwszej stronie znajdowało się 25 wątków zaczynających
      się od słów "Co sadzicie o ...". A na każdym z nich 70% postów to bluzgi.
      Przeciez to jest żałosne. Moim zdaniem w ten sposób wypowiadają się tylko
      osoby, które zżera zazdrość (o kasę, o sympatie etc.), ale takie pisanie nic
      nie zmieni. Nikt nic na to nie poradzi, że jednym ułożyło się tak, a innym
      inaczej. Po prostu powinniśmy starać sie to zmienić w jakiś sposób przez własne
      postepowanie, a nie bluzganie innych, niewinnych osób. To by było na tyle...

P.S.: I jeszcze jedno... Sprawa nie tyczy się tylko gimnazjalistów, bo sam do
      nich należę, a jeszcze ani razu nikogo nie wyzwałem na forum.
      • Gość: Studentka Re: Do GImnazjalistów! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 14:37
        No faktycznie, Smooth Jazz ma racje, bo wielu gimnazjalistów to osoby
        inteligentne, które nawet nie wchodzą na wątki "co sądzicie". Problem tyczy
        również licealistów i ludzi dorosłych, może troche źle dobrałam tytuł, ale mam
        nadzieję że nikt się nie obrazi!

Smooth Jazz, też Cię pozdrawiam!!
    • Gość: Normalna Re: Do GImnazjalistów! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.05, 21:28
      Nareszcie jakaś normalna wypowiedź!!!!!!! Pozdrawiam
    • Gość: xxx Re: Do GImnazjalistów! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 10:50
      ja mam 16 i nie pisze takich głupot nie zkładan bezsensownycz tematów po co to
      tak jak sie wypowiadał kolega powyzej inteligentnych osób jest mało pozdrawiam
      nara
    • Gość: JA_82 Re: Do GImnazjalistów! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 12:33
      MOŻE ZAŁOŻYMY "FORUM SENIORA"...? HEH, BO TAK W SUMIE BY PASOWAŁO...OCZYWIŚCIE
      MOWA O OSOBACH POWYŻEJ 20. ;-)
      POZDRAWIAM!
      • Gość: _natalia_ Re: Do GImnazjalistów! IP: 81.210.32.* 03.03.05, 16:26
        Studentka ma racje, ale szkoda ze tak malo osob to rozumie...ja do teraz tez
        myslałam inaczej... ale wiem ze sie myliłam
        dzieki za "nawrocenie" dla Studentki :]
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka