Gość: KLAPIA IP: 82.177.97.* 03.02.05, 18:33 POWIEDZCIE MI JAKIE AUTO WAM SIE BODOBA BO JESTEM CIEKAWA[Y] !wchodzcie na ten wątek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: famazon Re: NAJFAJNIEJSZY SAMOCHUD W CCH? IP: 82.177.97.* 03.02.05, 18:35 HULAJNOGA MOJEGO BRATA I TACZKA MOJEJ BABKI I PRA BABKI!!!!!!!HIHIHI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do daltonistki Re: NAJFAJNIEJSZY SAMOCHUD W CCH? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 20:54 SAMOCHÓD PISZE SIĘ PRZEZ 'Ó'A NIE 'U'.Z KIM TY MASZ POLSKI!? ŻAŁOSNY TEN TWÓJ WĄTEK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra Re: NAJFAJNIEJSZY SAMOCHUD W CCH? IP: 81.210.32.* 04.02.05, 12:17 No fakt że samochód pisze sie przez ,,Ó" a nie przez,,U" ale osoba pisząca ten wątek może mnieć problmey z pisownią z ortografią i tą ją usprawiedliwia!Więc niema co sie czepiać!Pozdrowionka! A co do samochodu to sama niewiem co jest fajne i ładne!Wszystkie auta w Chełmnie są BOSKIE!Byle jaki wóz byle dupe wiózł! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: NAJFAJNIEJSZY SAMOCHUD W CCH? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 15:34 najlepszy samochód to samochód mojego misia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEBI Re: NAJFAJNIEJSZY SAMOCHUD W CCH? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 21:10 GADZIŃSKI MOJE SIROCCO JEST ZAJEBISTE SILNICZEK 18 CHODZI JAK TA LALAN NIE MA W CHEŁMNIE LEPSZEGO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esc Re: NAJFAJNIEJSZY SAMOCHUD W CCH? IP: 213.17.208.* 07.02.05, 09:08 zapraszam na mały wyścig - ja mam auto z silniczkiem 1.6 i daje glowe ze bedziesz wąchał smrod... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEBA Re: NAJFAJNIEJSZY SAMOCHUD W CCH? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 13:49 JA MAM ROWER DWUOSOBOWY Z NAPĘDEM NA 2 PRZEKŁADNIE Z NITRO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <lol> Re: NAJFAJNIEJSZY SAMOCHUD W CCH? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.05, 13:56 moim zdaniem najlepsza fura w CCH to srebne BMW wypasiona fura i jeszcze stiuningowana srebna 206.Zajebiste fury.:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.chelmno.net Re: NAJFAJNIEJSZY SAMOCHUD W CCH? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 13:58 RX-8 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smooth Jazz Re: NAJFAJNIEJSZY SAMOCHUD W CCH? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.05, 14:09 W CCH jest w ogóle jakaś mazda RX-8??? Ja przynajmniej takiej nie widziałem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik firmy xx Re: NAJFAJNIEJSZY SAMOCHUD W CCH? IP: 213.17.208.* 07.02.05, 09:10 jezdzi ostatnio po chełmnie taka czarna mazda rx-8 ale to jest kolesia z gdanska ktory przyjezdza tu do firmy xxx xx ze wzgledu na prace ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Re: NAJFAJNIEJSZY SAMOCHUD W CCH? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.05, 18:32 Zgadzam sie!!!I ma rejestrację "My toy" a koleś chyba jest pedałem-widziałeś jak on się ubiera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik firmy xx Re: NAJFAJNIEJSZY SAMOCHUD W CCH? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.05, 20:16 widziałem i ostatnio codziennie mijam go w pracy - ma szrame na twarzy, wygląda jakby go lew pazurem po wardze zadrapal - ogolnie to ma strasznie pedalski głos i pomarańczową od solarium skore. a zachowuje sie jak cwaniaczek - a ta rejestracja to świadczy o jego poziomie intelektualnego rozwoju - Moja Zabawka - mogl napisac My Mascotte albo My Doll hehehe:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: NAJFAJNIEJSZY SAMOCHUD W CCH? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 22:59 najlepsze autko to peugot dyni zaje....glosno w nim Odpowiedz Link Zgłoś
bosska666 Re: NAJFAJNIEJSZY SAMOCHUD W CCH? 24.02.05, 18:24 najfajowniejszy samochodzik w chelmnie to oczyffiście TOYOTKA corolla:D:D:D oczyffiście "moja":P ale jush niedługo bedzie jeszcze ECLIPSA w kolorQ TANGELO :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On Re: NAJFAJNIEJSZY SAMOCHUD W CCH? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.05, 14:47 Za głupi temat oraz za tak perfidny błąd w nim, miałbyś ode mnie wpier* jakbym wiedział kim jesteś. Acha...za Caps Locka również... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: NAJFAJNIEJSZY SAMOCHUD W CCH? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 18:12 vwzone.pl/index.php?modul=uzytkownik&id=2182 Ta "skóra" chyba koło skóry nie leżała! haha podobno nie jeździsz już po mieście bo CI karoseria pęka. 30kg szpachlu? vwharnas <<<<<<ja jeb....hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nata i Aśka Re: NAJFAJNIEJSZY SAMOCHUD W CCH? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 11:27 Czerwona Calibra mojego braciszka,a poza tym czarny Passat Kucyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: NAJFAJNIEJSZY SAMOCHUD W CCH? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 11:31 oczywiście te samochody są najlepsze!!! ale pragnę zwrócić uwagę na małą brudną przypaloną fiestę z Grubna no wiecie taka czarna właściciel to chyba niejaki Pazio...:)))a co do calibry i passata to kierowcy są ...najlepsi:)))ale niestety zajęci..:(((((((((Pozdrowienie dla nich i sióstr. no dobra dla Pazia też...Tofik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: NAJFAJNIEJSZY SAMOCHUD W CCH? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 10:18 a widzeiliście ostatnio jeździla taki srebrny metal. JEEP BMW na niemieckich tablicach ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Re: NAJFAJNIEJSZY SAMOCHUD W CCH? IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 11.03.05, 23:40 RX-8 fajna bryka,ale juz niedlugo bedzie w cch INFINITY G-35-bajka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: NAJFAJNIEJSZY SAMOCHUD W CCH? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 23:45 Najfajniejsza fura to Peugeot 206 Profila.Zajefajna bryka :DDD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: NAJFAJNIEJSZY SAMOCHUD W CCH? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 07:59 zgadzam sie w 100%!!!ten Peugeocik 206 jest zaje***!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yashin Re: NAJFAJNIEJSZY SAMOCHUD W CCH? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 12:44 Poszedł z dymem!!!! Sam się spalił hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soba Re: NAJFAJNIEJSZY SAMOCHUD W CCH? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 15:05 ty yashin cos ty taki cwaniak wszystko kometujesz bo sam nic nie masz. Tak profilowi się spaliło autko ale jeszcze nim zaskoczy bedziecie podziwiać jak nim wyjedzie.Z tego co wiem to w przyszłym tygodniu i to do tego na nowych pięknych alu. pozdro dla niego i reszty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yashin Re: NAJFAJNIEJSZY SAMOCHUD W CCH? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 15:06 SPOMLEK rulezzzz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peugeot 206 Re: NAJFAJNIEJSZY SAMOCHUD W CCH? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 00:43 Ja też słyszałem że Profil reanimuje swoje cacko i bardzo dobrze:D Niech da jeszcze raz nacieszyć oczęta oczarowanych tą furą fanom a zazdrosnikom i nie mającym nic niech to oko znów zbieleje ;DDD Pozdro dla Profila Odpowiedz Link Zgłoś
toyabymugen Re: NAJFAJNIEJSZY SAMOCHUD W CCH? 13.03.05, 10:23 Każde auto po naprawie jest zawsze po naprawie a nie autem nowym! Co do przyczyny? Pewnie mu się ten jego buszmen w bagażniku spalił! Światła z przodu fajne sobie zapodał ale one kosztują jakies 1000zł a nie jak się deklaruje ze 2000zł. A jeśli przepłaciłem to świadczy o twojej głupocie i o tym ze nie siedzisz w temacie! A zderzak z tyłu to porażka! i ta srebrna siatka! Pozdro peaceeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aSia Re: NAJFAJNIEJSZY SAMOCHUD W CCH? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 13:30 to ciekawe czym TY jezdzisz nie znam Profila i nie moge o nim nic powiedziec ale fure ma najlepsza w CCH nawet spaloną;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gti Re: NAJFAJNIEJSZY SAMOCHUD W CCH? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 13:33 ty toyabymugena aty czym śmigasz zapewne jak te inne pesały golf 3 w standardzie ku.. porażka. Napisać każdy może ale zrobić nie ma komu podziwiam profila włożył trochę kasy i miał pecha ale nie bedzie po tym śladu.A co do przednich lamp to cene chyba sobi ty wymyśliłeś. pozdro dla niego a ci co śnigają trójkami to poedeły i cwaniaki. Odpowiedz Link Zgłoś
toyabymugen Re: NAJFAJNIEJSZY SAMOCHUD W CCH? 13.03.05, 15:15 Każdy ma swój gust! Dla mnie to zarozumialec i łoś który się nie zna! Jak się mówi na kogoś kto przepłaca za wszystko i daje sie na wszystko namówić? NAIWNIAK Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gti. Re: NAJFAJNIEJSZY SAMOCHUD W CCH? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 16:20 to ja ci powiem że głupi jesteś i tyle. tego co wiem to z nic nie przepłacił np tak jak knap.hehe i nie pisz pierdół że sie znasz bo wcale tak nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VWMANIA Re: NAJFAJNIEJSZY SAMOCHUD W CCH? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 17:14 GTI to ty jestes głupi. Knapa autko chociaż nie jest w moim guscie jest zajebiste! Robione bez kompromisów gleba fele konkret! Co do peugota? Co to za rozmar felg? Albo małe albo duże! No tak wybrał rozmiar "huj....we" Zawieszenie? ta siatka srebrna malowana jakby sprayem. i ciagle ten głupi tekst "pokaż lepiej co ty masz" a nie krytykujesz ja nic w acie nie robiłem bo uważam ze jak mam coś robic to porządnie a nie jakąs h..j...wiznę!!! wiec jesli nie mam 5000zł na felgi to bede jeździł na czarnych staowych! nara dupki Zarób na coś własnymi rękoma a potem wydaj je mądrze na coś konkretnego narazie i tak mam was w d.... :) Pozdro dla Knapa i tak mnie nie lubisz! ale rób swoje i uważaj na tych debili Odpowiedz Link Zgłoś
www.chelmno.net Re: NAJFAJNIEJSZY SAMOCHUD W CCH? 13.03.05, 17:25 A ja zapraszam do lektury! www.streetracing.pl i trochę fotek www.streetracing.wroclaw.pl/gallery/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SASIAD Re: NAJFAJNIEJSZY SAMOCHUD W CCH? IP: 81.210.32.* 30.03.05, 13:00 bue he he he najlepsze fury maja zawsze inteligentniaki czyli gebauery buehehehe takich debili to ze swiaca szukac !!! Odpowiedz Link Zgłoś
toyabymugen Re: NAJFAJNIEJSZY SAMOCHUD W CCH? 30.03.05, 15:39 Widziełem te felgi Profila. Śmiechu warte. Może wkrótce będę w Chełmnie i specjalnie zaproszę na prazentacją mojego autka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NICE!! Re: NAJFAJNIEJSZY SAMOCHUD W CCH? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 15:47 <h1>MÓJ</h1> Odpowiedz Link Zgłoś