Dodaj do ulubionych

Strona internetowa FABRYKI!

IP: 81.210.32.* 20.02.05, 20:31
Siemka!Czy zna ktos zwas strone internetową Dyskoteki Fabryki???Jeżeli tak to
napiszcie w komenatach!Byłabym wdzięczna!Bo ponoć jest taka strona a jest mi
ona potrzebna!Proszę!
Obserwuj wątek
    • Gość: www.chelmno.net Re: Strona internetowa FABRYKI! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 21:23
      www.clubfabryka.glt.pl

i forum www.chelmno.net gdzie jest dział dla Fabryki
    • Gość: Fabryka Re: Strona internetowa FABRYKI! IP: 81.210.32.* 21.02.05, 07:20
      www.clubfabryka.glt.pl/ czemu ta strona niechce sie mi wyswietlic???A
      gdzie jest dzial fabryki w tamtej drugiej stronce????
      • Gość: Fabryka Re: Strona internetowa FABRYKI! IP: 81.210.32.* 21.02.05, 07:28
        dzial znalazlam! ale kurna cholibka czemu stronka jest narzie niedostepna i sie
        wyswietlic niechce buuu!kurna mac a tak mi zalezalo na tej stronie!ok dzieki!
        pozdrawiam ludziska!
        • Gość: Forver and one Re: Strona internetowa FABRYKI! IP: 81.210.32.* 21.02.05, 11:19
          serwer padł- ale mam nadzieje ze jzu dzis ruszy - poki co narazie rownierz nie
          chodzi :( :(
        • Gość: Fabryka Re: Strona internetowa FABRYKI! IP: 81.210.32.* 21.02.05, 19:09
          mi na stronce zalezalo a nie na zdjeciach niepisalam nic o zdjeciach ??/a wiec
          oco chodzi??
    • Gość: Administrator Re: Strona internetowa FABRYKI! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.05, 12:29
      Strona ruszy od dziś poniewaz server HTTP chilowo jest wyłączony !!!!!
      WWW.clubfabryka.glt.pl
      • Gość: Sandra Re: Strona internetowa FABRYKI! IP: 81.210.32.* 21.02.05, 14:41
        okey! strona dziala jest okey!ale czemu zdjecia z ostatniej soboty niechcom sie
        ukazac??som niedostepne ???dlaczego???Sorry za bledy klawiatura szwankuje z
        góry pozdrawiam!
      • Gość: Robby Re: Strona internetowa FABRYKI! IP: *.adslplus.ch 21.02.05, 22:03
        a fajna,aa kto tam stoi na bramce??Pozdrowionka
    • snake10 Re: Strona internetowa FABRYKI! 21.02.05, 16:23
      A dlaczego tak ci zalezy na tej stronce a zwłaszcza na zdjeciach???????????????
    • Gość: Booss Re: Strona internetowa FABRYKI! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 19:00
      A ty pytup czerpiesz korzyści a nie płacisz podatku? Urząd skarbowy :D
      • Gość: pdesign Re: Strona internetowa FABRYKI! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 19:12
        Mozesz napisac dokladniej o co chodzi?
    • Gość: ziom666 Re: Strona internetowa FABRYKI! IP: 81.210.32.* 21.02.05, 22:22
      witam.stronka jest okej tylko trzeba ja dopracowac fajna reklama fabryki
      bylem na ostatniej dycse bylo calkiem spoko!!ten Radek choc go nie
      znam zrobil dobra robte :) pozdro dla niego
      • Gość: pdesign Re: Strona internetowa FABRYKI! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 15:58
        taa rzeczywiscie narobil sie jak cholera przy tym darmowym szablonie...
        • Gość: ona Re: Strona internetowa FABRYKI! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.05, 20:29
          strona www.clubfabryka.glt.pl jest oblesna i załosna lepiej ja zlikwidujcie
          wstd i chanba z czyms takim
    • Gość: ziom666 Re: Strona internetowa FABRYKI! IP: 81.210.32.* 23.02.05, 22:55
      nie wiem czy darmowy czy nie ale fakt jest taki ze stronka
      istnieje nie wiem o co ci chodzi czy chcesz rywalizowac czy to
      twoj konkurent?? ale daj luz !jak masz lepszy pomysl zrob tez jakas
      stronke!!pozdrowki for you
      • Gość: Heheh Re: Strona internetowa FABRYKI! IP: 81.210.32.* 23.02.05, 23:05
        A ty przezywasz z tym szablonem poprostu strona ma dużą popularnosc i
        zazdroscisz:):) pozdro ziom:):)
        • Gość: pdesign Re: Strona internetowa FABRYKI! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 15:38
          brzydlka jest i odrzuca!!! moj poprzedni watek z propozycja zaprojektowania
          nowej i z informacja o lamaniu prawa przez autara aktualnej wersji zostal
          skasowany!
          PROJEKT JEST OPRATY NA DARMOWYM SZABLONIE, KOD NIEPRZEJRZYSTY, I WOGOLE OCHYDNA
          JEST!
          A zazdroscic nie mam czego ogladalnosc ma w porownaniu do moich serwisow
          zerowoa :) moja najgorsza strona przerasta odwiedzinami strone fabryki 10
          krotnie :D
          • Gość: @@@@@ Re: Strona internetowa FABRYKI! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 12:42
            No to dlaczego sie czepiasz,jezeli Twoja strona jest najlepsza to niech tak
            bedzie,przyznaje Ci rację,ale nie obrzucaj blotem innych,taka zawiść w Twoich
            wypowiedziach,zastanów sie czy warto?Niech malolaty zyja swoim swiatem sa
            nieświadomi tego co robią, także pdesign odpuść tym gó..arzom,pozdrowienia dla
            Ciebie
    • Gość: Misaa Re: Strona internetowa FABRYKI! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 16:05
      Przygłup zobaczymy czy odprowadzasz podatek od tego co robisz za kaasę :)
      pozdro dla shidela
      • Gość: pdesign Re: Strona internetowa FABRYKI! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 21:06
        robie projekty jako osoba prywatna, ale jezeli chcesz moge rowniez wystawic
        fature vat bo wspolpracuje z firma designerska :)
      • Gość: pdesign Re: Strona internetowa FABRYKI! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 21:10
        a przyglupi moze ty jestes... ale nie mi to oceniac :)
        • Gość: edi Re: Strona internetowa FABRYKI! IP: 81.210.32.* 26.02.05, 12:46
          niezle sie tam bawia Pepe Piotrus az wstyd patrzec na te zdjecia
          • Gość: ona Re: Strona internetowa FABRYKI! IP: 81.210.32.* 26.02.05, 12:52
            Zobaczcie Piotrusia majteczki ,co on chcial pokazac?
            • Gość: hihi Re: Strona internetowa FABRYKI! IP: 81.210.32.* 28.02.05, 00:19
              Piotrus ale brzydka masz dupe fuj
    • Gość: dr Franciszek Re: Strona internetowa FABRYKI! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 12:33
      za mało zdjęć , chce więcej!!!!!!!!!!
      czemu mnie na nich nie ma , hmmm???
    • Gość: MEGO Re: Strona internetowa FABRYKI! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.05, 02:56
      Moze chlopak chce pracy - majtki nie sex ale wszystk mozna zrobic.Jako
      stryptizer niema sprawy- koledz bardzo chetnie przyjme taniec erotyczny
    • www.chelmno.net Re: Strona internetowa FABRYKI! 02.03.05, 09:46
      Zdjęcia są bardzo dziwne!!
      Zapraszam do mnie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka