Gość: BMWRIDER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 18:22 co wybralibyście, gdybyście mieli wchuj szmalu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Koza Re: BMW M5 czy ALPINA? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.05, 20:12 Oczywiście że ALPINE!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........... Re: BMW M5 czy ALPINA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 22:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: BMW M5 czy ALPINA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 22:38 chyba zartujesz! przejedz sie M5 to zmienisz zdanie. Troche sie zmienilo w BMW od ostatniej produkcji Alpiny. A M5 sa caly czas w produkcji takze nie wiesz co mowisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koza Re: BMW M5 czy ALPINA? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.05, 00:19 słuchaj koleś ch.. mnie to że BMW M5 są cały czas w produkcji. Jakbym miał w ch.. kasy i postawiono by mi nową M5 albo starą Alpine wybrał bym Alpine bez zawachania. Ja wyraziłem swoją opinię a ty niepotrzebnie wytykasz mi że sie nie znam każdy ma prawo do własnych upodobań i do własnego zdania, a przede wszystkim do własnych mażeń a moimi marzeniami jest przejechać sie Alpiną i M3. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koza Re: BMW M5 czy ALPINA? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.05, 00:20 PS. M5 w moich oczach jest mółem jest za duża do jazdy sportowej!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c Re: BMW M5 czy ALPINA? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.05, 23:12 jakbym miał "wchuj" szmalu to bym dawał zlecenia na likwidację takich jak Ty :P Odpowiedz Link Zgłoś